×

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

FORGOT YOUR DETAILS?

Jelentkezzen ingyenes konzultációra!

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra a HairHungary Hajklinika szakértőivel!

Elfogadom az adatkezelési elveket.

BEMUTATKOZÁS

Több, mint 25 éves sebészeti tapasztalatunk, modern eszközparkunk és kiváló eredményeink jelentik a garanciát az Ön számára.
Budapesten, a XII. kerületben, megújult környezetben várjuk Önt.

Magyarország első hegmentes, hajgraftonkénti hajbeültetést végző hajklinikája

Sokéves tapasztalatunknak, a hajklinikánkon megtalálható legmodernebb műszereknek, valamint orvosaink kiemelkedő szaktudásának köszönhetően tudunk olyan minőségi szolgáltatást nyújtani ügyfeleink részére, melynek eredményei magukért beszélnek. A világszerte legkorszerűbbnek tartott Safe System-FUE hajbeültetés eljárással dolgozunk, amelynek köszönhetően visszamaradó hegek nélkül tudjuk elvégezni a hajbeültetést.

Munkánk során a kézi-, és gépi hajátültetési technikákat is használjuk a bőr igényeihez igazodva, amelynek segítségével biztos eredmény és gyors gyógyulás érhető el. Speciális, mikrosebészeti beavatkozással teljesen természetes és végleges hatást, továbbá természetes hajnövekedést érünk el. A hajbeültetés során az eredeti hajat apró csokronként, fájdalommentesen és heg nélkül ültetjük át, életre szóló garanciát vállalva az átültetett hajszálakra.

Miért érdemes a HairHungary Hajklinikát választani?

 • Hajbeültetés a legmodernebb technológiával

  Hajklinikánk orvosai a legmodernebb eszközparkkal a leghatékonyabb SAFE System FUE hajbeültetési eljárást alkalmazzák az amerikai HSC-Colorado kizárólagos innovációs partnereként, garanciát vállalva minden egyes átültetett hajszálra.
 • Magasan képzett orvosi asszisztensi team

  A hajbeültetés eredményessége garantált, köszönhetően szakmailag jól képzett orvosainknak, asszisztenseinknek, valamint a precíz műtéti tervezésnek.
 • Személyre szabott kezelési terv és folyamatos kapcsolattartás

  Minden részletre kiterjedően, nagy körültekintéssel dolgozunk a műtétet megelőző tervezés, illetve a hajbeültetés során, a beavatkozást követő kontrollvizsgálat mindig szakértő orvosaink jelenlétében történik.
 • Rugalmas fizetési lehetőségek

  Beavatkozásaink rugalmas, akár kamatmentes részletfizetéssel is igénybe vehetők.
 • Kiterjedt szakmai kapcsolat

  Hazánkban egyedülálló módon szoros szakmai kapcsolatot ápolunk testvérklinikáinkkal Németországban, Szlovákiában és az Egyesült Államokban.
TOP