×

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

FORGOT YOUR DETAILS?

Jelentkezzen ingyenes konzultációra!

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra a HairHungary Hajklinika szakértőivel!

Elfogadom az adatkezelési elveket.

A KLINIKA

Klinikánkon a felkészült csapat és a legmodernebb technikai eszközök biztosítják, hogy nyugodt, kellemes légkörben történjen a beavatkozás.

Európában is egyedülálló műtéti logisztika

A HairHungary Hajbeültetés Klinikán a legmodernebb FUE technika finomított, és az Egyesült Államokban szabadalmaztatott SafeSystem hajbeültetési eljárását alkalmazzuk plasztikai sebészeink, hajspecialistáink segítségével. Európában is egyedülálló műtéti logisztikánknak és eszközeinknek köszönhetően a hajbeültetés műtétek időtartamát más klinikákhoz képest lényegesen csökkenteni tudjuk, miközben az egy napra eső átültethető hajszálszámban a maximumra törekszünk. Speciális regeneráló folyadékunknak köszönhetően a bőrből eltávolított hajszálakat a műtét ideje alatt is a legoptimálisabb környezetben tároljuk, így az átültetésre kerülő tüszők nem sérülnek, aminek következtében kedvezőbb növekedési arányt és dúsabb hajkoronát érhetünk el.

A HairHungary Hajklinikán a legmodernebb technikai felszereltség mellett nyugodtan, kellemes légkörben vághat a hajbeültetésbe. Klinikánkon ingyenes WiFi elérésével internetezhet, vagy a LED TV készülékeink igénybevételével tartalmakat, filmeket jeleníthet meg. A HairHungary Hajklinikán található TV készülékeink mindegyike rendelkezik Smart szolgáltatásokkal, WiFi eléréssel és internet kapcsolattal.

TOP