×

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

FORGOT YOUR DETAILS?

Jelentkezzen ingyenes konzultációra!

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra a HairHungary Hajklinika szakértőivel!

Elfogadom az adatkezelési elveket.

EGY MŰTÉTI NAP

Számunkra rendkívül fontos, hogy a hajbeültetésre pácienseink kellemes élményként, ne pedig traumaként gondoljanak vissza.

A konzultáció, és a beavatkozás személyre szabott tervének kialakítását követően maga a hajbeültetés műtét mindössze egy-két nap alatt elvégezhető. A beavatkozás napja mindig előzetesen egyeztetett időpont alapján történik. A beavatkozás napján a HairHungary Hajklinikára munkatársai már várni fogják, és a hajátültetés előtt még egy utolsó körültekintő vizsgálatot végeznek.

Ezt követően elfoglalhatja kényelmes, igényesen berendezett saját szobáját, melybe akár otthonról hozott apróbb személyes tárgyait, kedvenc könyvét, zenéjét, filmjét is magával hozhatja, használhatja saját számítógépét. A hajátültetés során filmet nézhet, telefonálhat vagy intézheti ügyeit, eközben orvosaink zavartalanul teszik a dolgukat. Az eljárás több szakaszban, helyi érzéstelenítés alkalmazásával történik. Közöttük lehetősége lesz pihenni, étkezni. Vendégeinknek teljes ellátást biztosítunk!

Hajbeültetés a legmodernebb technikával, nyugodt, kellemes környezetben

Klinikánkon ingyenes WiFi elérésével internetezhet, vagy a LED TV készülékeink igénybevételével tartalmakat, filmeket jeleníthet meg. A HairHungary Hajklinikán található TV készülékeink mindegyike rendelkezik Smart szolgáltatásokkal, WiFi eléréssel és internet kapcsolattal.

Érdeklődik szolgáltatásaink iránt?

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra a HairHungary hajklinika szakértőivel!

TOP