Hajbeültetés SafeSystem-FUE módszerrel - HairHungary

Hírek

A HairHungary klinika a HSC Colorado innovációs partnere

“Dr. Zakariás Dávid klinikájának csapata Magyarországon az első volt, akik elsajátították a SAFE System FUE hajbeültetési eljárást. A SAFE System iránti elkötelezettségük, tapasztalatuk és kiváló eredményeik miatt állunk együttműködésben velük a FUE hajbeültetés technológia tökélyre fejlesztésének érdekében. A Hairhungary és a Pure Hair klinika innovációs partnereink az Európai Unión belül..”Dr. James Harris (HSC Colorado - USA)

SafeSystem-Fue hajbeültetés 10% kedvezménnyel

A hajbeültetéstől sokan félnek, holott az ilyen esetekben alkalmazott beavatkozás örökre megváltoztatja elkopott frizuránkat, mely után újra bátran és önbizalommal tele nézhetünk tükörbe.

Egyeztessen koordinátorainkkal ingyenes konzultációs időpontot, foglaljon műtéti időpontot legkésőbb december 15-ig, és végeztesse el blog vezetése mellett hajbeültetési beavatkozását még az idei évben.


Kopaszodás skálázva – III. rész
2016. november 22.

Kopaszodás skálázva – III. rész

Előző cikkeinkből megismerhették a Norwood skála szerinti 1-es és 2-es szinten jelölt kopaszodás részleteit. Most azt nézzük meg közelebbről, hogy mit takar a 2a és a 3-as fokozat összes verziója, illetve, hogy mi a teendőnk, ha ilyen stádiumban lévő kopaszodás keseríti meg életünket.

Kopaszodás skálázva – II. rész
2016. október 18.

Kopaszodás skálázva – II. rész

Cikksorozatunk első részében arról írtunk, hogy a férfias jellegű hajhullásnak mi az első lépcsőfoka a Norwood skála szerint, és mit tehetünk annak érdekében, hogy a kopaszodás kellemetlen és nem várt folyamatát egy kissé visszatartsuk. E heti cikkünkben a skála második szintjéről tudhatnak meg többet.


Miért a HairHungary?

Néhány tény, amiért érdemes hajbeültetési klinikánkat választania!

  • A legmodernebb és legbiztonságosabb SafeSystem-FUE szálankénti hajbeültetési módszert alkalmazzuk
  • A hajbeültetése során az Ön eredeti haját szálanként, fájdalommentesen és nyom nélkül ültetjük át
  • Életre szóló garanciát vállalunk az átültetett hajszálakra
  • A kézi-, és gépi hajátültetési technikákat is használjuk a páciens bőrének igényei szerint alkalmazva, melynek segítségével garantált a biztos eredmény
  • Klinikánk orvosai dokumentáltan elsőként végeztek szálankénti hajbeültetést Magyarországon
  • A legmodernebb eszközpark, illetve szakembereink igényessége a záloga kiemelkedő sebészi minőségünknek
  • Az amerikai HSC-Colorado kizárólagos innovációs partnereként elsőként alkalmaztuk Magyarországon a SAFE System FUE hajbeültetési eljárást
  • Hazánkban egyedülállóan szakmai kapcsolat és testvérklinika az Egyesült Államokban, Németországban és Szlovákiában
  • A budapesti központunkon kívül Szegeden, Kölnben, Léván és Pozsonyban szakmai konzultációs lehetőség
  • Rugalmas, akár kamatmentes részletfizetés, vagy hosszú lejáratú egészségügyi hitel

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan döntsem el, hogy a hajam hullása természetes vagy már megindult a kopaszodás?

A haj hullása normál esetben naponta 30-150 szál körül van, de ez az anyagcserétől és a szöveti adottságtól függően változhat. Tükörbe nézve és egy régebbi fényképe alapján eldöntheti, hogy változott-e a hajvonala. A kopaszodás általában elöl a homlokon, illetve kétoldalt kezdődik. A hajhullás az egyén hajszínétől is függ: a világosabb hajúak esetén előfordulhat, hogy naponta akár 100-120 hajszál kihullása is normálisnak mondható, míg sötétebb színnél ez a szám már jelezhet kopaszodási folyamatot, náluk 60-70 körüli érték az átlagos hullás. A hajhullásnak is vannak általános jellemzői, amiket férfiaknál a Norwood-skála, a nőknél Ludwig-típus szerint alakulnak ki.

Mennyibe kerül a hajbeültetés?

Miután nem sablonmegoldásokat árulunk, hanem a hozzánk forduló páciens problémáira keressük meg a legmegfelelőbb terápiát, nem definiálhatunk pontos árat előzetes vizsgálat és konzultáció nélkül. Hajbeültetési árainkat átültetendő hajszálszám alapján számuljuk, melynek aktuális árait itt találhatja: > Hajbeültetés árak

Tájékoztatásul annyit tudunk előzetesen közölni, hogy egy ilyen színvonalú beavatkozás Nyugat-Európában 2.000-10.000 eurótól érhető el, míg hazánkban ez sokkal olcsóbb, ugyanakkor az általunk használt SafeSystem-FUE hajbeültetési eljárás fejlettebb, mint más országokban.

Ha a családomban vannak kopasz emberek, nálam is garantáltan elkezdődik ez a folyamat?

Bár a kopaszodás jelentős részben örökletes folyamat, nem feltétlenül kell számítania rá, de ha vannak a családjában hasonló problémával küzdők, jóval nagyobb a valószínűsége a kopaszodásnak. Részben az X - férfiaknál ez az anyától örökölt rész - részben más, ún. testi kromoszómákban dől el, hogy hordozni fogjuk-e magunkban a nem megfelelően működő géneket, de meghatározóak az apától örökölt gének is.

Milyen megoldások vannak a hajhullásom, kopaszodásom kezelésére?

A hajhullás bizonyos fajtáinak, köztük a messze leggyakoribb hormonális kopaszodásnak okai már részben ismertek. Ezért léteznek klinikai vizsgálatokkal igazolt kivonattal ellátott készítmények, amelyek a hajhullás tényleges okait kezelik, de egyik sem nyújt teljes megoldást, illetve hatásuk egyénenként változhat. Általánosságban elmondható, hogy a külső és belső szerek, illetve a mezoterápiás kezelésünk, valamint prp terápiánk főként lassítják, vagy megállítják a hajhullást, a haj visszaállítására azonban nem alkalmasak. Így egyelőre csak a megfelelően elvégzett hajbeültetés nyújt valódi, természetes eredményt.

Miért a SafeSystem-FUE hajbeültetést válasszam, mitől jobb a hagyományosnál?

Az egységenkénti hajkinyerési technika továbbfejlesztett változata, azaz SafeSystem-FUE hajbeültetés módszer nem hagyományos műtéti beavatkozás. A gyakorta csak FUE2-ként emlegetett módszer ugyanis egy vágás, varrás, visszamaradó hegvonal nélküli beavatkozás, sokkal inkább hasonlít a bőrtetováláshoz, mint egy átlagos műtéthez, így esztétikus, nyom nélküli és végleges megoldást nyújt. A SafeSystem hajbeültetés módszer seb-, műtéti kockázatmentes. A lehetséges szövődmények is olyannyira enyhék, hogy több országban nem sebészeti, hanem bőrgyógyászati beavatkozások között tartják számon.