Hajbeültetés, hajátültetés SafeSystem-FUE2 módszerrel - HairHungary

Varga Dániel hajbeültetése


"Látványos és gyors megoldást választottam"

Nyilasi Tibor hajátültetése


"A rengeteg góltól amit bólintottam sajnos elkopott a frizurám, de ennek már vége!"

Gianni


"Fontos a hajkoronánk megőrzése!"

Lisztes Krisztián


"A hajbeültetést nem kell szégyellni, ez egy életre szóló beavatkozás!"

Hosnyánszky Norbert


"A hajátültetés egyáltalán nem fájdalmas, örülök, hogy a kopaszodásra már van megoldás!"

Facebook közösség


Csatlakozzon a folyamatosan frissülő Facebook oldalunkhoz!

Szuper Levente


"A hajátültetésem után újra tinédzsernek érzem magam"

Tordai István - SportTV


"Van megoldás univerzum méretű homlokunkra!"

Hallott már a SafeSystem-FUE2 eljárásról?


A világ leghatékonyabb hajátültetési eljárása Európában elsőként klinikánkon!

Dús haj - elérhető áron!

Kérjen visszahívást!

Kérem írja be a nevét és a telefonszámát, tanácsadó kollégánk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot!

A HairHungary klinika a HSC Colorado innovációs partnere

“Dr. Zakariás Dávid klinikájának csapata Magyarországon az első volt, akik elsajátították a SAFE System hajbeültetési eljárást. A SAFE System iránti elkötelezettségük, tapasztalatuk és kiváló eredményeik miatt állunk együttműködésben velük a FUE technológia tökélyre fejlesztésének érdekében. A Hairhungary és a Pure Hair klinika innovációs partnereink az Európai Unión belül..”Dr. James Harris (HSC Colorado - USA)


Legfrissebb cikkek
2015. január 27.

Ferencsik Istvánról, a Nagy Fogyás egykori győzteséről tényleg nyugodtan kijelenthetjük, hogy teljes átváltozáson ment át. A fogyókúráját nagyon sokan kísérték figyelemmel, és most már nem csak a kilóitól szabadult meg, hanem az egyre növekvő homlokvonalától is. Úgy is mondhatnák, hogy ami kilóban leolvadt testéről, az hajban most visszament rá.

2015. január 08.

Újévi fogadalmakat szinte mindenki tesz, ha más előtt nem is, legalább magának. Ezek egy részét sikerül betartani, más részét azonban sokszor nem. Érdemes tehát olyan fogadalmakat tenni, melyeket be is tudunk tartani, illetve ajánlatos, ha olyat ígér meg magának az ember, mellyel javítja életét.


Miért a HairHungary?

Néhány tény, amiért érdemes hajbeültetési klinikánkat választania!

 • A legmodernebb szálankénti hajbeültetés (FUE2-Safe System)
 • Dús haj elérhető áron, egy életre szóló garancia az átültetett hajszálakra
 • Napi kapcsolatban állunk önnel, hogy a hajbeültetés után is bármikor feltehesse kérdéseit hajával kapcsolatban
 • Safe System-FUE2 a létező leghatékonyabb hajbeültetési technika melynek segítségével garantált a tökéletes végeredmény
 • A hajbeültetés során, az ön eredeti haját szálanként, fájdalommentesen és nyom nélkül ültetjük át
 • A legmodernebb eszközpark, szakembereink segítségével a hajbeültetés sikere garantált
 • A HSC-Colorado kizárólagos innovációs partnerként alkalmazzuk Magyarországon a SafeSystem (FUE2) eljárást
 • Szakmai kapcsolat és testvérklinika az Egyesült Államokban, Németországban és Szlovákiában
 • A budapesti központunkon kívül Szegeden, Kölnben, Léván és Pozsonyban szakmai konzultációs lehetőség
 • A precizitást művészi tökéletességig fejlesztettük
 • Kamatmentes részletfizetés, vagy hosszú lejáratú egészségügyi hitel

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan döntsem el, hogy a hajam hullása természetes vagy már megindult a kopaszodás?

A haj hullása normál esetben naponta 30-150 szál körül van, de ez az anyagcserétől és a szöveti adottságtól függően változhat. Tükörbe nézve és egy régebbi fényképe alapján eldöntheti, hogy változott-e a hajvonala. A kopaszodás általában elöl a homlokon, illetve kétoldalt kezdődik. A hajhullás az egyén hajszínétől is függ: a világosabb hajúak esetén előfordulhat, hogy naponta akár 100-120 hajszál kihullása is normálisnak mondható, míg sötétebb színnél ez a szám már jelezhet kopaszodási folyamatot, náluk 60-70 körüli érték az átlagos hullás. A hajhullásnak is vannak általános jellemzői, amiket férfiaknál a Norwood-skála, a nőknél Ludwig-típus szerint alakulnak ki.

Ha a családomban vannak kopasz emberek, nálam is garantáltan elkezdődik ez a folyamat?

Bár a kopaszodás jelentős részben örökletes folyamat, nem feltétlenül kell számítania rá, de ha vannak a családjában hasonló problémával küzdők, jóval nagyobb a valószínűsége a kopaszodásnak. Részben az X - férfiaknál ez az anyától örökölt rész - részben más, ún. testi kromoszómákban dől el, hogy hordozni fogjuk-e magunkban a nem megfelelően működő géneket, de meghatározóak az apától örökölt gének is.

Mennyire hatékonyak a hajhullás elleni szerek?

Két fő kategóriába sorolhatjuk az ismert alternatívákat: vannak az orális használatú, illetve a külsőleg használatos szerek. A tabletták – a hibásan „hormontartalmúnak” nevezett gyógyszerek a kopaszodást okozó androgén hormon, a dihidrotesztoszteron - DHT - negatív hatásának gátlását biztosítják. Ezek azonban nem garantálják a kopaszodás végleges megszűnését, tekintve, hogy kopaszodásért több egymás mellett jelen lévő tényező is felelős, nem csak hormonális hatás. Így csak lassítani tudják a folyamatot, de nem állítják meg.

A külsőleg használatos szerek más, eddig még nem teljesen tisztázott hatással lassítják a kopaszodás folyamatát. Ezek a szerek nagyrészt egy korábban vérnyomáscsökkentő szerként használt gyógyszer, a minoxidil alkoholos oldatát tartalmazzák. Az újabb szerekben már egyéb anyagok is vannak, amik a minoxidil felszívódását, illetve a bőr megfelelő mélységbe jutását segítik és a hatás erősségét növelik. Ezen szerek esetében azonban tudni kell, hogy hatásuk kialakulásához szükség van néhány hónapra - általában három hónap telik el, amíg láthatóvá válik az eredmény. Ráadásul a teljes hatás eléréséhez szükség van az állandó használatra, a szerek elhagyása után tovább folyik a hajvesztés. Így egyetlen tartós és állandó megoldásnak a hajátültetés számít.

Miért a SafeSystem-FUE2 módszert válasszam, mitől jobb a hagyományosnál?

Az egységenkénti hajkinyerési technika továbbfejlesztett változata, azaz SafeSystem-FUE2-módszer nem hagyományos műtéti beavatkozás. A FUE2-módszer ugyanis egy vágás, varrás, visszamaradó hegvonal nélküli beavatkozás, sokkal inkább hasonlít a bőrtetováláshoz, mint egy átlagos műtéthez, így esztétikus, nyom nélküli és végleges megoldást nyújt. A FUE2-módszer seb-, műtéti kockázatmentes. A lehetséges szövődmények is olyannyira enyhék, hogy több országban nem sebészeti, hanem bőrgyógyászati beavatkozások között tartják számon.