Hajbeültetés SafeSystem-FUE módszerrel - HairHungary

Hírek

A HairHungary klinika a HSC Colorado innovációs partnere

“Dr. Zakariás Dávid klinikájának csapata Magyarországon az első volt, akik elsajátították a SAFE System FUE hajbeültetési eljárást. A SAFE System iránti elkötelezettségük, tapasztalatuk és kiváló eredményeik miatt állunk együttműködésben velük a FUE hajbeültetés technológia tökélyre fejlesztésének érdekében. A Hairhungary és a Pure Hair klinika innovációs partnereink az Európai Unión belül..”Dr. James Harris (HSC Colorado - USA)


Hosnyánszky Norbi nem csak gólban gazdag!
2016. augusztus 15.

Hosnyánszky Norbi nem csak gólban gazdag!

A magyar vizilabda válogatott veretlenül jutott tovább csoportjából a riói Olimpián, akik közül néhányuk frizuráján biztosan sokak szeme megakadt. Ugyanis a srácok közül volt, aki teljesen kopaszra nyíratta hajzatát.

Egyszerűen hihetetlen az átváltozásom
2016. március 04.

Egyszerűen hihetetlen az átváltozásom

Nagyjából 3 éve még nem igazán voltam tisztában, hogy hogyan is működik a hajbeültetés, csupán csak azzal, hogy a tükörben megpillantva a magas homlokomat, nekem is érdemes lenne elgondolkodnom rajta. :-)


Miért a HairHungary?

Néhány tény, amiért érdemes hajbeültetési klinikánkat választania!

  • A legmodernebb és legbiztonságosabb SafeSystem-FUE szálankénti hajbeültetési módszert alkalmazzuk
  • A hajbeültetése során az Ön eredeti haját szálanként, fájdalommentesen és nyom nélkül ültetjük át
  • Életre szóló garanciát vállalunk az átültetett hajszálakra
  • A kézi-, és gépi hajátültetési technikákat is használjuk a páciens bőrének igényei szerint alkalmazva, melynek segítségével garantált a biztos eredmény
  • Klinikánk orvosai dokumentáltan elsőként végeztek szálankénti hajbeültetést Magyarországon
  • A legmodernebb eszközpark, illetve szakembereink igényessége a záloga kiemelkedő sebészi minőségünknek
  • Az amerikai HSC-Colorado kizárólagos innovációs partnereként elsőként alkalmaztuk Magyarországon a SAFE System FUE hajbeültetési eljárást
  • Hazánkban egyedülállóan szakmai kapcsolat és testvérklinika az Egyesült Államokban, Németországban és Szlovákiában
  • A budapesti központunkon kívül Szegeden, Kölnben, Léván és Pozsonyban szakmai konzultációs lehetőség
  • Rugalmas, akár kamatmentes részletfizetés, vagy hosszú lejáratú egészségügyi hitel

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan döntsem el, hogy a hajam hullása természetes vagy már megindult a kopaszodás?

A haj hullása normál esetben naponta 30-150 szál körül van, de ez az anyagcserétől és a szöveti adottságtól függően változhat. Tükörbe nézve és egy régebbi fényképe alapján eldöntheti, hogy változott-e a hajvonala. A kopaszodás általában elöl a homlokon, illetve kétoldalt kezdődik. A hajhullás az egyén hajszínétől is függ: a világosabb hajúak esetén előfordulhat, hogy naponta akár 100-120 hajszál kihullása is normálisnak mondható, míg sötétebb színnél ez a szám már jelezhet kopaszodási folyamatot, náluk 60-70 körüli érték az átlagos hullás. A hajhullásnak is vannak általános jellemzői, amiket férfiaknál a Norwood-skála, a nőknél Ludwig-típus szerint alakulnak ki.

Mennyibe kerül a hajbeültetés?

Miután nem sablonmegoldásokat árulunk, hanem a hozzánk forduló páciens problémáira keressük meg a legmegfelelőbb terápiát, nem definiálhatunk pontos árat előzetes vizsgálat és konzultáció nélkül. Hajbeültetési árainkat átültetendő hajszálszám alapján számuljuk, melynek aktuális árait itt találhatja: > Hajbeültetés árak

Tájékoztatásul annyit tudunk előzetesen közölni, hogy egy ilyen színvonalú beavatkozás Nyugat-Európában 2.000-10.000 eurótól érhető el, míg hazánkban ez sokkal olcsóbb, ugyanakkor az általunk használt SafeSystem-FUE hajbeültetési eljárás fejlettebb, mint más országokban.

Ha a családomban vannak kopasz emberek, nálam is garantáltan elkezdődik ez a folyamat?

Bár a kopaszodás jelentős részben örökletes folyamat, nem feltétlenül kell számítania rá, de ha vannak a családjában hasonló problémával küzdők, jóval nagyobb a valószínűsége a kopaszodásnak. Részben az X - férfiaknál ez az anyától örökölt rész - részben más, ún. testi kromoszómákban dől el, hogy hordozni fogjuk-e magunkban a nem megfelelően működő géneket, de meghatározóak az apától örökölt gének is.

Milyen megoldások vannak a hajhullásom, kopaszodásom kezelésére?

A hajhullás bizonyos fajtáinak, köztük a messze leggyakoribb hormonális kopaszodásnak okai már részben ismertek. Ezért léteznek klinikai vizsgálatokkal igazolt kivonattal ellátott készítmények, amelyek a hajhullás tényleges okait kezelik, de egyik sem nyújt teljes megoldást, illetve hatásuk egyénenként változhat. Általánosságban elmondható, hogy a külső és belső szerek, illetve a mezoterápiás kezelésünk, valamint prp terápiánk főként lassítják, vagy megállítják a hajhullást, a haj visszaállítására azonban nem alkalmasak. Így egyelőre csak a megfelelően elvégzett hajbeültetés nyújt valódi, természetes eredményt.

Miért a SafeSystem-FUE hajbeültetést válasszam, mitől jobb a hagyományosnál?

Az egységenkénti hajkinyerési technika továbbfejlesztett változata, azaz SafeSystem-FUE hajbeültetés módszer nem hagyományos műtéti beavatkozás. A gyakorta csak FUE2-ként emlegetett módszer ugyanis egy vágás, varrás, visszamaradó hegvonal nélküli beavatkozás, sokkal inkább hasonlít a bőrtetováláshoz, mint egy átlagos műtéthez, így esztétikus, nyom nélküli és végleges megoldást nyújt. A SafeSystem hajbeültetés módszer seb-, műtéti kockázatmentes. A lehetséges szövődmények is olyannyira enyhék, hogy több országban nem sebészeti, hanem bőrgyógyászati beavatkozások között tartják számon.