Hajbeültetés SafeSystem-FUE módszerrel - HairHungary

Hírek

Szemöldök beültetés speciális SafeSystem-FUE módszerrel

Egyre többen fordulnak klinikánkhoz azzal a problémával, hogy néhány év alatt „túlszedték” a szemöldöküket, ami tartós szemöldökvesztéshez vezetett. Most azonban szeretnék visszavarázsolni eredeti, szeretett szemöldöküket. Nem lehetetlen a kívánság. Megfizethető áron, amerikai módszerrel, magasan képzett orvosaink segítik hozzá álmaihoz. 

A HairHungary klinika a HSC Colorado innovációs partnere

“Dr. Zakariás Dávid klinikájának csapata Magyarországon az első volt, akik elsajátították a SAFE System FUE hajbeültetési eljárást. A SAFE System iránti elkötelezettségük, tapasztalatuk és kiváló eredményeik miatt állunk együttműködésben velük a FUE hajbeültetés technológia tökélyre fejlesztésének érdekében. A Hairhungary és a Pure Hair klinika innovációs partnereink az Európai Unión belül..”Dr. James Harris (HSC Colorado - USA)


Tett fogadalmat idén?
2018. január 08.

Tett fogadalmat idén?

Miután az előző év utolsó szakaszában sokszor átgondoljuk, mit csináltunk jól és mit kellett volna másképp, az új év elején rengetegen teszünk fogadalmakat. A számadást követően aztán sokszor nagy lendülettel vágunk neki a januárnak, de sajnos ez később az esetek többségében alábbhagy.

Konferencián jártunk Prágában
2017. október 24.

Konferencián jártunk Prágában

Az idén Prágában került megrendezésre az ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery) éves konferenciája, melyen orvosaink betekintést nyerhettek a világ különböző országaiban legnépszerűbbnek és legkorszerűbbnek tartott hajbeültetési eljárások rejtelmeibe.


Miért a HairHungary?

Néhány tény, amiért érdemes hajbeültetési klinikánkat választania!

  • A legmodernebb és legbiztonságosabb SafeSystem-FUE szálankénti hajbeültetési módszert alkalmazzuk
  • A hajbeültetése során az Ön eredeti haját szálanként, fájdalommentesen és nyom nélkül ültetjük át
  • Életre szóló garanciát vállalunk az átültetett hajszálakra
  • A kézi-, és gépi hajátültetési technikákat is használjuk a páciens bőrének igényei szerint alkalmazva, melynek segítségével garantált a biztos eredmény
  • Klinikánk orvosai dokumentáltan elsőként végeztek szálankénti hajbeültetést Magyarországon
  • A legmodernebb eszközpark, illetve szakembereink igényessége a záloga kiemelkedő sebészi minőségünknek
  • Az amerikai HSC-Colorado kizárólagos innovációs partnereként elsőként alkalmaztuk Magyarországon a SAFE System FUE hajbeültetési eljárást
  • Hazánkban egyedülállóan szakmai kapcsolat és testvérklinika az Egyesült Államokban, Németországban és Szlovákiában
  • A budapesti központunkon kívül Szegeden, Kölnben, Léván és Pozsonyban szakmai konzultációs lehetőség
  • Rugalmas, akár kamatmentes részletfizetés, vagy hosszú lejáratú egészségügyi hitel

Gyakran ismételt kérdések

Mennyibe kerül a hajbeültetés?

Miután nem sablonmegoldásokat árulunk, hanem a hozzánk forduló páciens problémáira keressük meg a legmegfelelőbb terápiát, nem definiálhatunk pontos árat előzetes vizsgálat és konzultáció nélkül. Hajbeültetési árainkat átültetendő hajszálszám alapján számuljuk, melynek aktuális árait itt találhatja: > Hajbeültetés árak

Tájékoztatásul annyit tudunk előzetesen közölni, hogy egy ilyen színvonalú beavatkozás Nyugat-Európában 2.000-10.000 eurótól érhető el, míg hazánkban ez lényegesen olcsóbb, ugyanakkor az általunk használt SafeSystem-FUE hajbeültetési eljárás fejlettebb, mint más országokban.

Mennyire hatékonyak a hajhullás elleni szerek?

Két fő kategóriába sorolhatjuk az ismert alternatívákat: vannak az orális használatú, illetve a külsőleg használatos szerek. A tabletták – a hibásan „hormontartalmúnak” nevezett gyógyszerek a kopaszodást okozó androgén hormon, a dihidrotesztoszteron - DHT - negatív hatásának gátlását biztosítják. Ezek azonban nem garantálják a kopaszodás végleges megszűnését, tekintve, hogy kopaszodásért több egymás mellett jelen lévő tényező is felelős, nem csak hormonális hatás. Így csak lassítani tudják a folyamatot, de nem állítják meg.

A külsőleg használatos szerek más, eddig még nem teljesen tisztázott hatással lassítják a kopaszodás folyamatát. Ezek a szerek nagyrészt egy korábban vérnyomáscsökkentő szerként használt gyógyszer, a minoxidil alkoholos oldatát tartalmazzák, vagy annak alternatíváját. Az újabb szerek (mint például az orvosi háttérrel rendelkező FolliOne termékcsalád) már nem alkholos alapanyagúak és egyéb természetes anyagok is vannak, melyek a külső szer felszívódását, illetve a bőr megfelelő mélységbe jutását segítik és a hatás erősségét növelik. Ezen szerek esetében azonban tudni kell, hogy hatásuk kialakulásához szükség van néhány hónapra - általában három hónap telik el, amíg láthatóvá válik az eredmény. A teljes hatás eléréséhez és a hajkorona fennartásához szükség van a külső szerek állandó használatra, mivel a szerek elhagyása után tovább folytatódhat a hajvesztés. Az egyetlen tartós és állandó megoldásnak a hajátültetés számít.

Milyen megoldások vannak a hajhullásom, kopaszodásom kezelésére?

A hajhullás bizonyos fajtáinak, köztük a messze leggyakoribb hormonális kopaszodásnak okai már részben ismertek. Ezért léteznek klinikai vizsgálatokkal igazolt kivonattal ellátott készítmények, amelyek a hajhullás tényleges okait kezelik, de egyik sem nyújt teljes megoldást, illetve hatásuk egyénenként változhat. Általánosságban elmondható, hogy a külső és belső szerek, illetve a mezoterápiás kezelésünk, valamint prp terápiánk főként lassítják, vagy megállítják a hajhullást, a haj teljes visszaállítására azonban nem alkalmasak. Így egyelőre csak a megfelelően elvégzett hajbeültetés nyújt valódi, természetes eredményt.

Hogyan döntsem el, hogy a hajam hullása természetes vagy már megindult a kopaszodás?

A haj hullása normál esetben naponta 30-150 szál körül van, de ez az anyagcserétől és a szöveti adottságtól függően változhat. Tükörbe nézve és egy régebbi fényképe alapján eldöntheti, hogy változott-e a hajvonala. A kopaszodás általában elöl a homlokon, illetve kétoldalt kezdődik. A hajhullás az egyén hajszínétől is függ: a világosabb hajúak esetén előfordulhat, hogy naponta akár 100-120 hajszál kihullása is normálisnak mondható, míg sötétebb színnél ez a szám már jelezhet kopaszodási folyamatot, náluk 60-70 körüli érték az átlagos hullás. A hajhullásnak is vannak általános jellemzői, amiket férfiaknál a Norwood-skála, a nőknél Ludwig-típus szerint alakulnak ki.

Miért a SafeSystem-FUE hajbeültetést válasszam, mitől jobb a hagyományosnál?

Az egységenkénti hajkinyerési technika továbbfejlesztett változata, azaz SafeSystem-FUE hajbeültetés módszer nem hagyományos műtéti beavatkozás. A gyakorta csak FUE2-ként emlegetett módszer ugyanis egy vágás, varrás, visszamaradó hegvonal nélküli beavatkozás, sokkal inkább hasonlít a bőrtetováláshoz, mint egy átlagos műtéthez, így esztétikus, nyom nélküli és végleges megoldást nyújt. A SafeSystem hajbeültetés módszer seb-, műtéti kockázatmentes. A lehetséges szövődmények is olyannyira enyhék, hogy több országban nem sebészeti, hanem bőrgyógyászati beavatkozások között tartják számon.