Hajbeültetés SafeSystem-FUE módszerrel - HairHungary

Hírek

Szemöldök beültetés speciális SafeSystem-FUE módszerrel

Egyre többen fordulnak klinikánkhoz azzal a problémával, hogy néhány év alatt „túlszedték” a szemöldöküket, ami tartós szemöldökvesztéshez vezetett. Most azonban szeretnék visszavarázsolni eredeti, szeretett szemöldöküket. Nem lehetetlen a kívánság. Megfizethető áron, amerikai módszerrel, magasan képzett orvosaink segítik hozzá álmaihoz. 

A HairHungary klinika a HSC Colorado innovációs partnere

“Dr. Zakariás Dávid klinikájának csapata Magyarországon az első volt, akik elsajátították a SAFE System FUE hajbeültetési eljárást. A SAFE System iránti elkötelezettségük, tapasztalatuk és kiváló eredményeik miatt állunk együttműködésben velük a FUE hajbeültetés technológia tökélyre fejlesztésének érdekében. A Hairhungary és a Pure Hair klinika innovációs partnereink az Európai Unión belül..”Dr. James Harris (HSC Colorado - USA)


Konferencián jártunk Prágában
2017. október 20.

Konferencián jártunk Prágában

Az idén Prágában került megrendezésre az ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery) éves konferenciája, melyen orvosaink betekintést nyerhettek a világ különböző országaiban legnépszerűbbnek és legkorszerűbbnek tartott hajbeültetési eljárások rejtelmeibe.

Törőcsik Dani is a HairHungary Klinika mellett döntött
2017. október 18.

Törőcsik Dani is a HairHungary Klinika mellett döntött

Másfél évvel ezelőtt már olvashattak arról, hogy a mindenki által „Kristófként” ismert Törőcsik Dani a HairHungary Klinikán járt. Akkor a PRP-terápia segítségét vette igénybe, mert úgy érezte, hajzata gyengülni és gyérülni kezdett. Most hajbeültetéséhez is a HairHungary csapata mellett tette le a voksát.


Miért a HairHungary?

Néhány tény, amiért érdemes hajbeültetési klinikánkat választania!

  • A legmodernebb és legbiztonságosabb SafeSystem-FUE szálankénti hajbeültetési módszert alkalmazzuk
  • A hajbeültetése során az Ön eredeti haját szálanként, fájdalommentesen és nyom nélkül ültetjük át
  • Életre szóló garanciát vállalunk az átültetett hajszálakra
  • A kézi-, és gépi hajátültetési technikákat is használjuk a páciens bőrének igényei szerint alkalmazva, melynek segítségével garantált a biztos eredmény
  • Klinikánk orvosai dokumentáltan elsőként végeztek szálankénti hajbeültetést Magyarországon
  • A legmodernebb eszközpark, illetve szakembereink igényessége a záloga kiemelkedő sebészi minőségünknek
  • Az amerikai HSC-Colorado kizárólagos innovációs partnereként elsőként alkalmaztuk Magyarországon a SAFE System FUE hajbeültetési eljárást
  • Hazánkban egyedülállóan szakmai kapcsolat és testvérklinika az Egyesült Államokban, Németországban és Szlovákiában
  • A budapesti központunkon kívül Szegeden, Kölnben, Léván és Pozsonyban szakmai konzultációs lehetőség
  • Rugalmas, akár kamatmentes részletfizetés, vagy hosszú lejáratú egészségügyi hitel

Gyakran ismételt kérdések

Mennyibe kerül a hajbeültetés?

Miután nem sablonmegoldásokat árulunk, hanem a hozzánk forduló páciens problémáira keressük meg a legmegfelelőbb terápiát, nem definiálhatunk pontos árat előzetes vizsgálat és konzultáció nélkül. Hajbeültetési árainkat átültetendő hajszálszám alapján számuljuk, melynek aktuális árait itt találhatja: > Hajbeültetés árak

Tájékoztatásul annyit tudunk előzetesen közölni, hogy egy ilyen színvonalú beavatkozás Nyugat-Európában 2.000-10.000 eurótól érhető el, míg hazánkban ez lényegesen olcsóbb, ugyanakkor az általunk használt SafeSystem-FUE hajbeültetési eljárás fejlettebb, mint más országokban.

Mennyire hatékonyak a hajhullás elleni szerek?

Két fő kategóriába sorolhatjuk az ismert alternatívákat: vannak az orális használatú, illetve a külsőleg használatos szerek. A tabletták – a hibásan „hormontartalmúnak” nevezett gyógyszerek a kopaszodást okozó androgén hormon, a dihidrotesztoszteron - DHT - negatív hatásának gátlását biztosítják. Ezek azonban nem garantálják a kopaszodás végleges megszűnését, tekintve, hogy kopaszodásért több egymás mellett jelen lévő tényező is felelős, nem csak hormonális hatás. Így csak lassítani tudják a folyamatot, de nem állítják meg.

A külsőleg használatos szerek más, eddig még nem teljesen tisztázott hatással lassítják a kopaszodás folyamatát. Ezek a szerek nagyrészt egy korábban vérnyomáscsökkentő szerként használt gyógyszer, a minoxidil alkoholos oldatát tartalmazzák, vagy annak alternatíváját. Az újabb szerek (mint például az orvosi háttérrel rendelkező FolliOne termékcsalád) már nem alkholos alapanyagúak és egyéb természetes anyagok is vannak, melyek a külső szer felszívódását, illetve a bőr megfelelő mélységbe jutását segítik és a hatás erősségét növelik. Ezen szerek esetében azonban tudni kell, hogy hatásuk kialakulásához szükség van néhány hónapra - általában három hónap telik el, amíg láthatóvá válik az eredmény. A teljes hatás eléréséhez és a hajkorona fennartásához szükség van a külső szerek állandó használatra, mivel a szerek elhagyása után tovább folytatódhat a hajvesztés. Az egyetlen tartós és állandó megoldásnak a hajátültetés számít.

Milyen megoldások vannak a hajhullásom, kopaszodásom kezelésére?

A hajhullás bizonyos fajtáinak, köztük a messze leggyakoribb hormonális kopaszodásnak okai már részben ismertek. Ezért léteznek klinikai vizsgálatokkal igazolt kivonattal ellátott készítmények, amelyek a hajhullás tényleges okait kezelik, de egyik sem nyújt teljes megoldást, illetve hatásuk egyénenként változhat. Általánosságban elmondható, hogy a külső és belső szerek, illetve a mezoterápiás kezelésünk, valamint prp terápiánk főként lassítják, vagy megállítják a hajhullást, a haj teljes visszaállítására azonban nem alkalmasak. Így egyelőre csak a megfelelően elvégzett hajbeültetés nyújt valódi, természetes eredményt.

Hogyan döntsem el, hogy a hajam hullása természetes vagy már megindult a kopaszodás?

A haj hullása normál esetben naponta 30-150 szál körül van, de ez az anyagcserétől és a szöveti adottságtól függően változhat. Tükörbe nézve és egy régebbi fényképe alapján eldöntheti, hogy változott-e a hajvonala. A kopaszodás általában elöl a homlokon, illetve kétoldalt kezdődik. A hajhullás az egyén hajszínétől is függ: a világosabb hajúak esetén előfordulhat, hogy naponta akár 100-120 hajszál kihullása is normálisnak mondható, míg sötétebb színnél ez a szám már jelezhet kopaszodási folyamatot, náluk 60-70 körüli érték az átlagos hullás. A hajhullásnak is vannak általános jellemzői, amiket férfiaknál a Norwood-skála, a nőknél Ludwig-típus szerint alakulnak ki.

Miért a SafeSystem-FUE hajbeültetést válasszam, mitől jobb a hagyományosnál?

Az egységenkénti hajkinyerési technika továbbfejlesztett változata, azaz SafeSystem-FUE hajbeültetés módszer nem hagyományos műtéti beavatkozás. A gyakorta csak FUE2-ként emlegetett módszer ugyanis egy vágás, varrás, visszamaradó hegvonal nélküli beavatkozás, sokkal inkább hasonlít a bőrtetováláshoz, mint egy átlagos műtéthez, így esztétikus, nyom nélküli és végleges megoldást nyújt. A SafeSystem hajbeültetés módszer seb-, műtéti kockázatmentes. A lehetséges szövődmények is olyannyira enyhék, hogy több országban nem sebészeti, hanem bőrgyógyászati beavatkozások között tartják számon.