Hajbeültetési klinikánk munkatársai - HairHungary

A team

Csapatunk tagjai évente több alkalommal vesznek részt nemzetközi továbbképzéseken, tanulmányutakon, kongresszusokon, hajbeültetési klinikák látogatásán. Tökéletes alapossággal és naprakészen ismerjük a jelenleg elérhető legkorszerűbb eljárásokat, kezeléseket. A HSC Colorado innovációs partnereként orvosaink munkáját a világ egyik legelismertebb hajátültetési specialistája Dr. James Harris segíti.

Dr. Vancsó Péter - Plasztikai sebész, vezető főorvos

Dr. Vancsó Péter plasztikai sebész

Az orvosi egyetem befejezése óta a sebészi hivatás tölti ki életem jelentős részét. Szakmai fejlődésem során Magyarország legkiválóbb sebész-egyéniségei mellett volt szerencsém ezt a gyönyörű és felemelő hivatást elsajátítanom. A teljesség igénye nélkül kiemelném Prof. Dr. Renner Antalt és Prof. Dr. Gulyás Gusztávot akik mellett és akiknek a személye példamutatását követően a legtöbbet tanulhattam.

Mindig megalkuvás nélkül keresem a lehető legjobb megoldást pácienseim javára. Meggyőződésem, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Külföldi tanulmányútjaim során kutatom a legújabb és legcélravezetőbb módszereket amelyekkel a hozzám forduló pácienseket kezelhetem. Szakmai tevékenységem kiterjed az eszétikai plasztikai sebészetre, a legmodernebb SafeSystem-FUE hajátültetésre, a helyreállító plasztikai sebészetre, valamint a kézsebészetre.
 

Dr. Simon Balázs - Hajplasztikai specialista, szakmai vezető

Dr. Simon Balázs hajbeültetési specialistaTanulmányaimat a Szegedi Orvostudományi Egyetemen folytattam, ahol már az egyetemi évek elejétől tudatosan a plasztikai sebészet felé orientálódtam. Medikusként közel négy éven át egy kiváló magyar plasztikai sebész kollégánál lestem el a szakma alapjait, valamint képzésembe beépítve mikrosebészeti kurzust is elvégeztem és szakdolgozatom témájául is a plasztikai sebészetet választottam. A hajbeültetés egy rendkívül nagy kihívást jelentő tevékenység, igazán jó alapnak tartom a nagyobb plasztikai sebészeti beavatkozásokhoz is szükséges szemléletmód és aprólékosság, - már-már művészi szintű igényesség és kézügyesség elsajátításához. Sebészként és hajsebészként is a maximális precizitásra törekszem, és a klinika által biztosított technikával és eszközökkel ezt garantálni is tudom.

A hajhullás komplex kezeléséhez azonban minden lehetőséget fel kell vonultatni, hogyha valaki nem alkalmas hajbeültetésre, annak is tudjunk segítséget nyújtani. Így jelenleg mezoterápiával is foglalkozom, valamint PRP kezeléssel – felkapottabb nevén drakula-terápiával – melyek mind a megritkult hajkorona közel eredeti állapotának visszaállítására és a hajvesztés megállítására szolgálnak nagyobb beavatkozás nélkül.

2015 óta végzett szakmai vezetői tevékenységem missziójának érzem a folyamatos szakmai fejlődés ösztönzését, a klinikai csapat hatékonyságának növelését, és a konzultációk során elvárt magas szakmai igényesség biztosítását. Új kiegészítő eljárások és tudományos igényű innovációk felkutatásával a jövőben is szeretném garantálni, hogy klinikánk kiemelkedjen a hazai szolgáltatók közül és biztosítani tudjam, hogy új orvosaink is a korábbi irányelvek szerint tanulják meg ezt a szakmát.

 

dr. szalai tünde - hajplasztikai specialista

Dr. Szalai TündeTanulmányaimat a Szegedi Orvostudományi Egyetemen végeztem. Egyetemi éveim alatt számos ösztöndíjat elnyertem, amelyeknek köszönhetően több külföldi szakmai gyakorlaton is részt vehettem az Egyesült Államokban és Portugáliában. Az USA-ban már akkoriban is népszerű hajbeültetési eljárásokkal akkor még csak érdeklődés szintjén ismerkedtem, de igazán innovatív és érdekes területnek tartottam.

A diploma megszerzése után sorsszerűen találtam rá újból a hajbeültetésre és az első műtőben töltött alkalom után tudtam, hogy ezt szeretném hivatásszerűen is csinálni.
A hajbeültetés nem csupán szakmai profizmust, maximalizmust, precizitást követel meg az orvostól, de a magán egészségügyi ellátás hozományaként teret biztosít a nyitott, hatékony kommunikációra is, ami nagymértékben hozzájárul egy bizalmon és kölcsönös szimpátián alapuló orvos-páciens kapcsolathoz, ami azt gondolom, hogy végső soron mindenki elégedettségének záloga. A minél gördülékenyebb kommunikáció, valamint a szakmai fejlődés, konferenciákon való részvétel miatt is fontosnak tartom, hogy az angol, valamint német nyelvtudásomat minden körülmények között fejlesszem, biztosítva ezzel, hogy a nyelvi különbözőségek ne szabhassanak gátat a mindenkit megillető közvetlen, ugyanakkor professzionális ellátásnak.

A HairHungary-nél tapasztalt hozzáértő, profi, mégis kellemes légkör már az állásinterjún meggyőzött arról, hogy szeretném ezen remek csapat sorait bővíteni és munkámmal hozzájárulni a további sikeres hajbeültetésekhez.

 

dr. Lipták Eszter - hajplasztikai specialista

Dr. Lipták EszterÁltalános orvosi tanulmányaimat a Semmelweis Egyetemen végeztem. Már egyetemi éveim elején körvonalazódott bennem a sebészet iránti elhivatottságom, mely arra sarkallt, hogy minél több szakterületére bepillantást nyerhessek, így többek között klinikai munkát végeztem az Országos Onkológiai Intézet Fej-Nyak Sebészeti Osztályán, később pedig tudományos kutatómunkát a Szent István Kórház Plasztikai és Égésplasztikai Sebészeti Részlegén. A mikrosebészet, illetve a hajbeültetés mérhetetlen precizitása és annak egyedülálló technikája már egyetemi éveim alatt lenyűgözött, mely jelenleg is napjaim mozgatórugója.

A hazai hajbeültetési klinikák közül választásom azért esett a HairHungary-re, mert már az első találkozások alkalmával is kiemelkedtek a páciensekkel való őszinte kommunikációjukkal és kompromisszumot nem ismerő szakmai elvárásaikkal, amelyhez a HairHungary partnerkapcsolatai nyitnak lehetőséget. Mindennapi munkámat gördülékennyé teszi összeszokott csapatunk barátságos hangulata, mellyel pácienseink komfortját fokozzuk. Fő tevékenységem a hajbeültetés, de szeretném, ha itthon is bátran vághatnának bele a férfiak a szakállbeültetésbe, vagy a hölgyek egy új szemöldök beültetésébe, ezért jelenleg ezen műtét típusok minél precízebb elsajátítását tartom a következő kihívásnak.
 

HairHungary Klinika

Dr. Vancsó Péter

Dr. Vancsó Péter
Vezető főorvos

Biró Ágnes

Bíró Ágnes
Ügyvezető

Dr. Zakariás Dávid hajbeültetési specialista

Dr. Zakariás Dávid
Tulajdonos

Dr. Simon Balázs hajbeültetési specialista

Dr. Simon Balázs
Hajplasztikai
specialista

Rozovics Tamás

Rozovics Tamás
Ügyvezető, marketing

 

Dr. Szalai Tünde

Dr. Szalai Tünde
Hajplasztikai
specialista

Dr. Lipták Eszter

Dr. Lipták Eszter
Hajplasztikai
specialista

Dr. Forgó Gábor mezoterápia, prp

Dr. Forgó Gábor
Mezoterápia, PRP kezelések

Dr. Pálházy Tímea

Dr. Pálházy Tímea
Hajplasztikai
specialista

Thier Johanna
Koordinátor

 

 

Hermann Luca

Hermann Luca
Koordinátor

Zsigmond Judit

Zsigmond Judit
Asszisztens

Lőrincz Erika

Lőrincz Erika
Vezető műtősnő

Gyantár Gergő

Gyantár Gergő
Műtős