Hajbeültetés klinikánk munkatársai - HairHungary

A team

Csapatunk tagjai évente több alkalommal vesznek részt nemzetközi továbbképzéseken, tanulmányutakon, kongresszusokon, hajbeültetési klinikák látogatásán. Tökéletes alapossággal és naprakészen ismerjük a jelenleg elérhető legkorszerűbb eljárásokat, kezeléseket. A HSC Colorado innovációs partnereként orvosaink munkáját a világ egyik legelismertebb hajátültetési specialistája Dr. James Harris segíti.

Dr. Vancsó Péter - Plasztikai sebész, vezető főorvos

Dr. Vancsó Péter plasztikai sebész

Az orvosi egyetem befejezése óta a sebészi hivatás tölti ki életem jelentős részét. Szakmai fejlődésem során Magyarország legkiválóbb sebész-egyéniségei mellett volt szerencsém ezt a gyönyörű és felemelő hivatást elsajátítanom. A teljesség igénye nélkül kiemelném Prof. Dr. Renner Antalt és Prof. Dr. Gulyás Gusztávot akik mellett és akiknek a személye példamutatását követően a legtöbbet tanulhattam.

Mindig megalkuvás nélkül keresem a lehető legjobb megoldást pácienseim javára. Meggyőződésem, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Külföldi tanulmányútjaim során kutatom a legújabb és legcélravezetőbb módszereket amelyekkel a hozzám forduló pácienseket kezelhetem. Szakmai tevékenységem kiterjed az eszétikai plasztikai sebészetre, a legmodernebb SafeSystem-FUE hajátültetésre, a helyreállító plasztikai sebészetre, valamint a kézsebészetre.
 

Dr. Simon Balázs - Hajplasztikai specialista, szakmai vezető

Dr. Simon Balázs hajbeültetési specialistaTanulmányaimat a Szegedi Orvostudományi Egyetemen folytattam, ahol már az egyetemi évek elejétől tudatosan a plasztikai sebészet felé orientálódtam. Medikusként közel négy éven át egy kiváló magyar plasztikai sebész kollégánál lestem el a szakma alapjait, valamint képzésembe beépítve mikrosebészeti kurzust is elvégeztem és szakdolgozatom témájául is a plasztikai sebészetet választottam. A hajbeültetés egy rendkívül nagy kihívást jelentő tevékenység, igazán jó alapnak tartom a nagyobb plasztikai sebészeti beavatkozásokhoz is szükséges szemléletmód és aprólékosság, - már-már művészi szintű igényesség és kézügyesség elsajátításához. Sebészként és hajsebészként is a maximális precizitásra törekszem, és a klinika által biztosított technikával és eszközökkel ezt garantálni is tudom.

A hajhullás komplex kezeléséhez azonban minden lehetőséget fel kell vonultatni, hogyha valaki nem alkalmas hajbeültetésre, annak is tudjunk segítséget nyújtani. Így jelenleg mezoterápiával is foglalkozom, valamint PRP kezeléssel – felkapottabb nevén drakula-terápiával – melyek mind a megritkult hajkorona közel eredeti állapotának visszaállítására és a hajvesztés megállítására szolgálnak nagyobb beavatkozás nélkül.

2015 óta végzett szakmai vezetői tevékenységem missziójának érzem a folyamatos szakmai fejlődés ösztönzését, a klinikai csapat hatékonyságának növelését, és a konzultációk során elvárt magas szakmai igényesség biztosítását. Új kiegészítő eljárások és tudományos igényű innovációk felkutatásával a jövőben is szeretném garantálni, hogy klinikánk kiemelkedjen a hazai szolgáltatók közül és biztosítani tudjam, hogy új orvosaink is a korábbi irányelvek szerint tanulják meg ezt a szakmát.

 

dr. szalai tünde - hajplasztikai specialista

Dr. Szalai TündeTanulmányaimat a Szegedi Orvostudományi Egyetemen végeztem. Egyetemi éveim alatt számos ösztöndíjat elnyertem, amelyeknek köszönhetően több külföldi szakmai gyakorlaton is részt vehettem az Egyesült Államokban és Portugáliában. Az USA-ban már akkoriban is népszerű hajbeültetési eljárásokkal akkor még csak érdeklődés szintjén ismerkedtem, de igazán innovatív és érdekes területnek tartottam.

A diploma megszerzése után sorsszerűen találtam rá újból a hajbeültetésre és az első műtőben töltött alkalom után tudtam, hogy ezt szeretném hivatásszerűen is csinálni.
A hajbeültetés nem csupán szakmai profizmust, maximalizmust, precizitást követel meg az orvostól, de a magán egészségügyi ellátás hozományaként teret biztosít a nyitott, hatékony kommunikációra is, ami nagymértékben hozzájárul egy bizalmon és kölcsönös szimpátián alapuló orvos-páciens kapcsolathoz, ami azt gondolom, hogy végső soron mindenki elégedettségének záloga. A minél gördülékenyebb kommunikáció, valamint a szakmai fejlődés, konferenciákon való részvétel miatt is fontosnak tartom, hogy az angol, valamint német nyelvtudásomat minden körülmények között fejlesszem, biztosítva ezzel, hogy a nyelvi különbözőségek ne szabhassanak gátat a mindenkit megillető közvetlen, ugyanakkor professzionális ellátásnak.

A HairHungary-nél tapasztalt hozzáértő, profi, mégis kellemes légkör már az állásinterjún meggyőzött arról, hogy szeretném ezen remek csapat sorait bővíteni és munkámmal hozzájárulni a további sikeres hajbeültetésekhez.

 

dr. Lipták Eszter - hajplasztikai specialista

Dr. Lipták EszterÁltalános orvosi tanulmányaimat a Semmelweis Egyetemen végeztem. Már egyetemi éveim elején körvonalazódott bennem a sebészet iránti elhivatottságom, mely arra sarkallt, hogy minél több szakterületére bepillantást nyerhessek, így többek között klinikai munkát végeztem az Országos Onkológiai Intézet Fej-Nyak Sebészeti Osztályán, később pedig tudományos kutatómunkát a Szent István Kórház Plasztikai és Égésplasztikai Sebészeti Részlegén. A mikrosebészet, illetve a hajbeültetés mérhetetlen precizitása és annak egyedülálló technikája már egyetemi éveim alatt lenyűgözött, mely jelenleg is napjaim mozgatórugója.

A hazai hajbeültetési klinikák közül választásom azért esett a HairHungary-re, mert már az első találkozások alkalmával is kiemelkedtek a páciensekkel való őszinte kommunikációjukkal és kompromisszumot nem ismerő szakmai elvárásaikkal, amelyhez a HairHungary partnerkapcsolatai nyitnak lehetőséget. Mindennapi munkámat gördülékennyé teszi összeszokott csapatunk barátságos hangulata, mellyel pácienseink komfortját fokozzuk. Fő tevékenységem a hajbeültetés, de szeretném, ha itthon is bátran vághatnának bele a férfiak a szakállbeültetésbe, vagy a hölgyek egy új szemöldök beültetésébe, ezért jelenleg ezen műtét típusok minél precízebb elsajátítását tartom a következő kihívásnak.
 

HairHungary Klinika

Hairhungary hajbeültetés team

hairhungary hajbeültetés klinika

hajbeültetés klinika team

hairhungary csapat

hairhungary hajbeültetés asszisztencia

hajbeültetés asszisztens

 

hairhungary logo