Hajbeültetés klinikánk munkatársai - HairHungary

A team

Csapatunk tagjai évente több alkalommal vesznek részt nemzetközi továbbképzéseken, tanulmányutakon, kongresszusokon, hajbeültetési klinikák látogatásán. Tökéletes alapossággal és naprakészen ismerjük a jelenleg elérhető legkorszerűbb eljárásokat, kezeléseket. A HSC Colorado innovációs partnereként orvosaink munkáját a világ egyik legelismertebb hajátültetési specialistája Dr. James Harris segíti.

Dr. Vancsó Péter - Plasztikai sebész, vezető főorvos

Dr. Vancsó Péter plasztikai sebész

Az orvosi egyetem befejezése óta a sebészi hivatás tölti ki életem jelentős részét. Szakmai fejlődésem során Magyarország legkiválóbb sebész-egyéniségei mellett volt szerencsém ezt a gyönyörű és felemelő hivatást elsajátítanom. A teljesség igénye nélkül kiemelném Prof. Dr. Renner Antalt és Prof. Dr. Gulyás Gusztávot akik mellett és akiknek a személye példamutatását követően a legtöbbet tanulhattam.

Mindig megalkuvás nélkül keresem a lehető legjobb megoldást pácienseim javára. Meggyőződésem, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Külföldi tanulmányútjaim során kutatom a legújabb és legcélravezetőbb módszereket amelyekkel a hozzám forduló pácienseket kezelhetem. Szakmai tevékenységem kiterjed az eszétikai plasztikai sebészetre, a legmodernebb SafeSystem-FUE hajátültetésre, a helyreállító plasztikai sebészetre, valamint a kézsebészetre.

 

dr. szalai tünde - szakmai vezető, hajplasztikai specialista

Dr. Szalai TündeTanulmányaimat a Szegedi Orvostudományi Egyetemen végeztem. Egyetemi éveim alatt számos ösztöndíjat elnyertem, amelyeknek köszönhetően több külföldi szakmai gyakorlaton is részt vehettem az Egyesült Államokban és Portugáliában. Az USA-ban már akkoriban is népszerű hajbeültetési eljárásokkal akkor még csak érdeklődés szintjén ismerkedtem, de igazán innovatív és érdekes területnek tartottam.

A diploma megszerzése után sorsszerűen találtam rá újból a hajbeültetésre és az első műtőben töltött alkalom után tudtam, hogy ezt szeretném hivatásszerűen is csinálni.
A hajbeültetés nem csupán szakmai profizmust, maximalizmust, precizitást követel meg az orvostól, de a magán egészségügyi ellátás hozományaként teret biztosít a nyitott, hatékony kommunikációra is, ami nagymértékben hozzájárul egy bizalmon és kölcsönös szimpátián alapuló orvos-páciens kapcsolathoz, ami azt gondolom, hogy végső soron mindenki elégedettségének záloga. A minél gördülékenyebb kommunikáció, valamint a szakmai fejlődés, konferenciákon való részvétel miatt is fontosnak tartom, hogy az angol, valamint német nyelvtudásomat minden körülmények között fejlesszem, biztosítva ezzel, hogy a nyelvi különbözőségek ne szabhassanak gátat a mindenkit megillető közvetlen, ugyanakkor professzionális ellátásnak.

A HairHungary-nél tapasztalt hozzáértő, profi, mégis kellemes légkör már az állásinterjún meggyőzött arról, hogy szeretném ezen remek csapat sorait bővíteni és munkámmal hozzájárulni a további sikeres hajbeültetésekhez.

DR. SIMON BALÁZS - HAJPLASZTIKAI SPECIALISTA

Dr. Simon Balázs hajbeültetési specialistaTanulmányaimat a Szegedi Orvostudományi Egyetemen folytattam, ahol már az egyetemi évek elejétől tudatosan a plasztikai sebészet felé orientálódtam. Medikusként közel négy éven át egy kiváló magyar plasztikai sebész kollégánál lestem el a szakma alapjait, valamint képzésembe beépítve mikrosebészeti kurzust is elvégeztem és szakdolgozatom témájául is a plasztikai sebészetet választottam. A hajbeültetés egy rendkívül nagy kihívást jelentő tevékenység, igazán jó alapnak tartom a nagyobb plasztikai sebészeti beavatkozásokhoz is szükséges szemléletmód és aprólékosság, - már-már művészi szintű igényesség és kézügyesség elsajátításához. Sebészként és hajsebészként is a maximális precizitásra törekszem, és a klinika által biztosított technikával és eszközökkel ezt garantálni is tudom.

A hajhullás komplex kezeléséhez azonban minden lehetőséget fel kell vonultatni, hogyha valaki nem alkalmas hajbeültetésre, annak is tudjunk segítséget nyújtani. Így jelenleg mezoterápiával is foglalkozom, valamint PRP kezeléssel – felkapottabb nevén drakula-terápiával – melyek mind a megritkult hajkorona közel eredeti állapotának visszaállítására és a hajvesztés megállítására szolgálnak nagyobb beavatkozás nélkül.

2015 és 2017 között szakmai vezetőként tevékenységem missziójának éreztem a folyamatos szakmai fejlődés ösztönzését, a klinikai csapat hatékonyságának növelését, és a konzultációk során elvárt magas szakmai igényesség biztosítását.

DR. SOLTÉSZ DORINA - HAJPLASZTIKAI SPECIALISTA

Dr. Soltész DorinaTanulmányaimat a Szegedi Orvostudományi Egyetemen végeztem, és ez idő alatt talált rám a sebészet, illetve a mikro-sebészet. Az alapokat a jászberényi Szent Erzsébet Kórház osztályvezető főorvosa tanította meg nekem, amiért mindig is hálás leszek. Az egyetemi évek alatt ösztöndíjat nyertem az ausztriai Linzbe, ahol az időmet az általános és érsebészeti osztályon töltöttem. Az ott látott és tapasztalt maximalizmus és profizmus teljesen elvarázsolt. Közben szert tettem az angol és a német nyelvvizsgára is, majd német nyelvből ezen felül az orvosi szakmai vizsgát is letettem 2016-ban. Szakdolgozatom endokrinológiai témát boncolgat, mely ágazat igencsak összefüggésbe hozható a hajhullással, illetve a kopaszodás okainak kiderítésével. Számomra nagyon fontos az orvos-páciens közötti őszinte, nyílt kommunikáció, valamint a hajbeültetéshez szükséges maximalizmus, pontosság.
Nagyon tetszik ebben a szakmában az is, hogy mindig a legjobb, és főként egyénre szabott megoldásokat nyújtja. A Hairhungary Klinikán nyitott természetem egy profi, kedves csapatra talált, és nagy örömömre szolgál, hogy ennek én is tagja lehetek.

HairHungary Klinika