EstheticHungary - Plasztikai sebészet - HairHungary

EstheticHungary - Plasztikai sebészet

Esztétikai részlegünk sok szeretettel várja pácienseit a szépészeti beavatkozások széles skálájával. Dr. Vancsó Péter és Dr. Viczián Csaba plasztikai sebészeink és csapatai mindig megalkuvás nélkül keresik a lehető legjobb megoldást a páciensek javára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. A legújabb és legcélravezetőbb módszereket alkalmazzuk és kizárólag kiváló minőségű eszközöket használunk.

EstheticHungary Klinika

Az EstheticHungary plasztikai sebészeti magánrendelésen az egyes beavatkozások nem csak azok számára érhetőek el, akiknek eddig is belefért bármilyen plasztikai eljárás, hiszen emberközeli áron juthat hozzá mindenki szolgáltatásainkhoz, és az átlaghoz képest továbbra is jóval alacsonyabb áron kínáljuk kezeléseinket.

Minden részletre kiterjedően, nagy körültekintéssel dolgozunk, a konzultáció, a kivizsgálás és az előkezelés során. A beavatkozások, kezelések után nagy figyelmet szentelünk, hogy pácienseink bármikor elérjék akár a műtétet végző orvost és asszisztenseinket. Az előzetes konzultáció és minden egyes kontrollvizsgálat természetesen ingyenes és mindig szakértő orvosaink jelenlétében történik.

Szakmai kapcsolatot ápolunk az Egyesült Államokkal, ahol a szépészeti beavatkozások során alkalmazott legújabb eljárásokat tudjuk megismeri és alkalmazni elsőként Magyarországon.

Kamatmentes részletfizetés, vagy hosszú lejáratú egészségügyi hitel is elérhető plasztikai sebészetünkön, hogy a régóta áhított orvosi műtétet finanszírozni tudja.
 

Plasztikai sebészet


Az esztétikai szolgáltatásaink, valamint a plasztikai beavatkozások mellett kézsebészeti magánrendelésen is várjuk az érdeklődőket, ahol olyan problémák megszüntetésére nyújt megoldást Dr. Vancsó Péter kézsebészeti és plasztikai sebész szakorvos, mint például a kéz zsibbadásával, gyengeségével járó folyamatok, valamint az ujjak mozgását akadályozó állapotok. Ezen felül a hüvelykujj és a kéztő csontokkal összekötő ízület fájdalmaira is alkalmaz helyi érzéstelenítéssel elvégzett műtétet.

Az ambuláns beavatkozásainkat exkluzív magánklinikánkon és műtőkörnyezetben végezzük, melyeket egy alapos előzetes ingyenes konzultáció előz meg. Keressen minket bizalommal időpont egyeztetés céljából.
 

Ismerje meg a klinika szolgáltatásait az alábbi weboldal segítségével:EstheticHungary Klinika