Hajbeültetés - Elötte / Utána képek - HairHungary

Előtte-utána

Harsányi Gergely

SafeSystem-FUE hajbeültetés

"A HairHungary klinikát választottam a hajátültetésem miatt és csak szuperlatívuszokban tudok beszélni a doktornőről és az asszisztenciáról is. A hihetetlen szakmai tudásuk és precizitásuk mellett a kedvességük és segítőkészségük fogott meg a legjobban."

> Harsányi Gergely blog oldala a hajbeültetéséről


Nyilasi Tibor

SafeSystem hajbeültetés 5000 hajszál

A kétnapos műtét során a klinika hajspecialista szakorvosai Nyilasi Tibor tarkótájáról nyerték ki az úgynevezett graftokat (hajtüszőt), hogy azt átültessék a kopasz területekre. Bár hazánk egyik meghatározó futball egyénisége tartott a műtéttől, idén várhatóan visszatér a klinikára, hogy egy 2. körös beavatkozás után mégtökéletesebb legyen hajkoronája.


Hosnyánszky Norbert

Hajbeültetés: 6800 hajszál átültetése

A 2011-es vizilabda magyar bajnoki cím megnyerését követően Hosi úgy döntött véget vet a kopaszodásának, ezért a végső megoldást nyújtó hajbeültetést választotta megoldásként. Akkoriban a HairHungary már a világ legfejlettebb hajátültetési eljárását alkalmazta, így a klinika kiválasztása számára nem is volt kérdéses. A kétnapos beavatkozás során 6800 hajszálat ültettek át Norbi donorterületéről, azaz a tarkójáról a kopaszodó területekre.


Lisztes Krisztián

SafeSystem-FUE hajbeültetés

"Az idő, és a genetika vasfoga férfitársaimhoz hasonlóan engem sem kímélt, észrevehetően ritkulni kezdett a hajam a fejem tetején. A klinika sok pozitív eredményén felbátorodva én is rászántam magam a hajátültetési beavatkozásra. A műtét során nem igazán éreztem fájdalmat, csak észleltem, hogy turkálnak a tarkómon. Reggel viszonylag korán kezdtünk, előző este pedig későn feküdtem ágyba, így a délelőtt folyamán vagy kétszer el is bóbiskoltam."


Szuper Levente

SafeSystem hajbeültetés: 5800 a front és további 5000 hajszál átültetése a vertex területen

„A férfiaknak igen sok közös vonásuk van. Ilyen például az autók szeretete és sajnos ilyen a kopaszodás is. Mire meg tudunk venni egy kabriót, addigra eltűnik az, aminek a fejünk tetején lobognia kellene. Jómagam is nagyon korán kopaszodni kezdtem, de a HairHungary klinikán most újra elkészítették régi frizurámat, ami már örökre meg is fog maradni!”

> Szuper Levente hajbeültetés blog oldala


Dr. Tordai István

SafeSystem-FUE hajbeültetés

"Mint Magyarország első sportautó műsorának házigazdája, fontosnak tartom, hogy a külsőm - már amennyire az adottságaim engedik - sokáig képernyőképes maradjon. Az idő múlásával sajnos az én tollazatom is megkopott egy hangyányit, ezért fordultam a HairHungary csapatához és egy év távlatából azt kell mondjam, jó döntést hoztam anno. Már az első kisebb korrekció is igen látványosra sikeredett, mikor Gaál Noémivel forgattam meglepve jegyezte meg: "Rövid, de nagyon rendezett a hajad. Ki a fodrászod?" Válaszom: "A HairHungary klinika."