Hajbeültetés - Elötte / Utána képek - HairHungary

Előtte-utána

ifj. Nyilasi Tibor

Hajbeültetés: 5780 hajszál átültetése

Nyilasi Tibor egykori ezüstcipős válogatott labdarugó nagyobbik fia 2011 decemberében járt a HairHungary klinikán. Sajnos igen fiatalon utol érte Őt az örökölt férfias kopaszodás, ezért közel hatezer hajszál került átültetésre egy kétnapos műtét keretén belül. A galériában jól nyomon következő átalakulása: műtét előtt, közvetlen a műtét után, a 8 valamint a 10 hónapos állapotról találhatunk képeket.


Péter

SafeSystem-FUE hajbeültetés: 5000 hajszál átültetése

A kétnapos műtéti beavatkozás során 5000 hajszál került átültetésre, első sorban a haj front vonalának újra építése miatt. A sikeres eredmény már a 10. hónapban kiteljesült és rendkívül látványos.


Szilárd

Hajbeültetés: 6000 hajszál átültetése

Szilárd kétnapos műtétjén 6000 hajszál került átültetésre és már a 7. hónapban kiteljesült a végeredmény. A fejtető és a hajának frontvonalának átalakulása teljesen új arcot és fiatalos kinézetet kölcsönzött a páciens legnagyobb örömére.


Dániel

SafeSystem-FUE hajbeültetés: 5200 hajszál átültetése

"26 éves koromra eljutottam addig, hogy elkezdtem olvasgatni és érdeklődni a hajbeültetések iránt és eldöntöttem hogy egyszer biztos megcsináltatom. Próbálgattam közben persze különböző samponokat, olajakat illetve minoxidilt is, semmi nem tűnt igazán hatásosnak, így egyre biztosabbá vált a hajátültetés ötlete."

> Dani blog oldala a hajbeültetéséről


Bence

SafeSystem-FUE hajbeültetés: 6000 hajszál átültetése

Bence kétnapos műtéten vett részt a HairHungary Klinikán, ahol 6000 hajszál került átültetésre a front, illetve a fejtető területére. Az átalakulása már a 6. hónap után igen meggyőző és a végeredményig további sűrűsödés várható.


Tibor

Hajbeültetés: 5200 hajszál

Tibor a harmicas éveiben kezdett kopaszodni, két év után már jelentős hajvesztése volt, így a hajbeültetés mellett döntött. A kétnapos műtét során a HairHungary klinikán 5200 hajszálat ültettek át a vertex illetve az elüső területre.