Hajbeültetés - Elötte / Utána képek - HairHungary

Előtte-utána

Hunor

Hajbeültetés: 6245 hajszál átültetése

A tökéletes hajkorona érdekében egy kétnapos műtéten esett át Hunor. A beavatkozás során több mint 6000 hajszál került átültetésre. Első sorban a haj frontvonala lett kialakítva, valamint a kezdődő, fejbúbon lévő (vertex) kopaszodás területére is került hajszál. A fodrászok számára már nem kihívás a tökéletes frizura kialakítása, ezt a 12 hónapos kontrollvizsgálat során készített képek is jól bizonyítják.


Erdei Sándor "Rokkerzsoltti"

Hajbeültetés: 6600 hajszál átültetése

"A beültetett hajszálak nem hullanak, tartósak, szépen növekszenek! Mindenkinek bátran tudom ajánlani ezt a klinikát akik szükségét érzik, hogy egy kicsit felturbózzák hajuk sűrűségét. Köszönöm A HairHungary minden dolgozójának ezt a remek munkát amit az én hajbeültetésem során végeztek, remélem hogy sokáig viselem még ezt a dús sörényt! :-)"

Erdei Sándor blog oldala a hajátültetéséről


István

SafeSystem hajbeültetés: 3800 hajszál

Ferencsik István, A Nagy Fogyás győztese is a HairHungary Klinikát választotta, hogy túlsúlyától megszabadulva régi hajkoronáját is visszakapja. A műtét során 3800 hajszál került átültetésre az elüső front vonalra.


Lajos

SafeSystem-FUE hajbeültetés: 5700 hajszál átültetése

A kétnapos műtétnek köszönhetően a fejtetőn kialakult hajhiányos területek teljesen eltűntek. Az 5700 hajszál átültetése már a 6 hónapban kiteljesült, és várhatóan tovább fokozódik a páciens hajsűrűsége.


Szabolcs

SafeSystem-FUE hajbeültetés: 6100 hajszál átültetése

A kétnapos műtét során látványos eredményt nyújtott a 6100 hajszál átültetése. Főként a fejtetőn és vertex területen kellett pótolni a hajkoronát, de az elüső hajvonal is lejebb lett hozva, ezáltal biztosítva a fiatalosabb megjelenést.


György

SafeSystem-FUE hajbeültetés: 6000 hajszál átültetése

A fejtető, valamint a hajvonal korrekciójára került sor a kétnapos műtét során, ahol 6000 hajszál került átültetésre. Már a 6. hónapban kiteljesült a végeredmény, amely látványos változást hozott a páciens életében, és új fiatalos tekintetet kölcsönzött.