Hajbeültetés - Elötte / Utána képek - HairHungary

Előtte-utána

Tibor

SafeSystem-FUE hajbeültetés: 6000 hajszál átültetése

A férfiakra tipikusan jellemző "mikiegér" kopaszodást szüntettük meg a két napos beavatkozás során. Összesen 6000 hajszál került átültetésre a hajvonal korrigálása, valamint a vertex területen, azaz a fejtetőn kezdődő kopaszodás megszüntetése miatt. A hajbeültetés előtti képhez képest még a rövid tüsi haj ellenére is szembetűnő a 9 hónap alatt végbe ment változás.


Dávid

SafeSystem-FUE hajbeültetés: 5700 hajszál átültetése

Dávid kétnapos műtéten vett részt klinikánkon, mely során 5700 hajszál került átültetésre. Hajának front vonala lényegesen lejjebb került, valamint a fejtető is sűrítésen esett át. Utolsó kontroll képei a 9. hónapban készültek.


Attila

Hajbeültetés: 6000 hajszál átültetése

Attila kétnapos műtéten vett részt a HairHungary klinikán. Az androgén jelleggű kopaszodás a fej két öbölterületét, valamint részben a fejtetőt érintette. Utolsó kontroll képei a 10. hónapban készültek.


Norbert

SafeSystem-FUE hajbeültetés: 5765 hajszál átültetése

Norbert első sorban a fejtetőn lévő kopaszodása miatt kereste meg a HairHungary klinikát. A felső sűrítés mellett a haj front vonalán is finomítottunk, hogy az egységes kép meggyőző eredeményt mutasson. A kétnapos műtét után a 9. hónapban készültek utolsó kontroll képei.


Gergő

SafeSystem-FUE hajbeültetés: 2600 hajszál átültetése

Gergő egynapos műtétje során a két öbölterületre került át 2600 hajszál a tarkótáji donorterületről. A 9 hónapos kontroll során készült képeken jól látszik a kiválló eredmény, mely egy teljesen új karaktert kölcsönzött a páciens számára.


Levente

Hajbeültetés: 6076 hajszál átültetése

Levente kétnapos műtétje során a front vonalat alakítottuk ki, valamint a fejtetőn meglévő hajkoronája került sűrítetésre. A korábbi kopasz területek eltüntek, a páciens átalakulása jól nyomon következő a feltöltött kontroll képek alapján, melyből az utolsó a műtét utáni 9. hónapban készült.