Hajbeültetés - Elötte / Utána képek - HairHungary

Előtte-utána

Imre

Hajbeültetés: 2145 hajszál átültetése

Imre egy kisebb korrekciós műtéten vett részt a HairHungary Klinikán, mivel örökölt (androgén jellegű) kopaszodása egyre inkább zavarta. Az egynapos beavatkozás után kicsivel több mint 2000 hajszál került átültetésre a fej két öbölterületére.

"Fiatalok között dolgozom és reggelente a tükörbe nézve napról napra egyre inkább zavart ritkuló hajam. Volt egy ismerősöm, aki sok évvel ezelőtt átesett egy sikertelen hajátültetésen, és ez kissé visszafogottá tett, hogy belevágjak. Az interneten keresgélve majdnem minden hazai cég kínálatát elolvastam, de a legszimpatikusabbnak és hitelesnek a HairHungary klinikát tartottam. Az eredmény alapján most már elmondhatom, hogy jól döntöttem."

Imre blog oldala a hajátültetéséről


Gábor

SafeSystem-FUE hajbeültetés: 5300 hajszál

Gábor kétnapos műtéten vett részt ahol 5300 hajszál került átültetésre főként a front vonalra, illetve a két öbölterületre. A sikeres végeredményt jól tükrözik a 9. hónapban készült fényképek.


Dániel

SafeSystem hajbeültetés: 1944 hajszál átültetése

Dániel műtétje során hajának frontvonala került kialakításra. Az öbölterületekre jobb és bal oldalra összesen 1944 hajszál került átültetésre. A sikeres végeredmény már pár hónap alatt jól látható volt.


Dénes

SafeSystem-FUE hajbeültetés: 1600 hajszál átültetése

Dénes tipikus férfias kopaszodása miatt kereste fel a HairHungary klinikát. Az egynapos rövid műtétje során elegendő volt 1600 hajszálat átültetni a két öbölterületre. Az utolsó fénykép a beavatkozás utáni 8 hónapban készült.


Zoltán

SafeSystem-FUE hajbeültetés: 5000 hajszál átültetése

Zoltán kétnapos műtéten vett részt a HairHungary klinikán, ahol férfias kopaszodására született megoldás. Első sorban anyai ágon örökölte kopaszodását a férfi felmenők között. A két öbölterületre valamint hajának frontvonala után a vertex területig haladva került beültetésre 5000 hajszál.


Péter

SafeSystem-FUE hajbeültetés

„A műtét során szinte semmi fájdalmat nem éreztem, pár szúnyogcsípés-szerű, kis kellemetlenséget leszámítva. Ami élmény volt a műtétben, és amiért tényleg jó visszagondolni az egészre az a vidám csapat! Teljesen kiment a fejemből, hogy régen kopaszka voltam. Egyszerűen annyira megszoktam a mostani helyzetet, hogy nem is tudok visszaemlékezni arra a szomorú érzésre...”

Péter blog oldala a hajátültetéséről