Hajbeültetés - Elötte / Utána képek - HairHungary

Előtte-utána

János

Hajbeültetés: 3870 hajszál átültetése

Jánosnak pontosan 3840 hajszál került átültetésre a front vonaltól kezdődően egészen a vertex területig. A pontos terület és az eredmény jól látható képeinken.


Sarig

SafeSystem-FUE hajbeültetés: 5952 hajszál átültetése

Egyik külföldi páciensünk két napos beavatkozáson vett részt, ahol 5952 hajszál került átültetésre. Nála is a férfiaknál legjellemzőbb problémát kellett megoldani, így a műtét során a front vonal került kialakításra. Sajnos az utolsó képünk a 8. hónapban történt, de az eredmény így is önmagáért beszél.


Balázs

SafeSystem-FUE hajbeültetés: 2200 hajszál átültetése

Balázs egy kisebb korekciós műtétet kért, mivel a két öbölterületen kopaszodni kezdett. Az egynapos műtét során közel 2200 hajszál került átültetésre.


Róbert

SafeSystem-FUE hajbeültetés: 7800 hajszál átültetése

"Először mikor hajátültetésen estem át nagyon meg voltam elégedve, így eldöntöttem, hogy elmegyek még egyszer egy sokkal nagyobb volumenű beavatkozásra. A Hairhungary klinikát választottam, mivel kizárólag ők rendelkeznek azon eszközökkel, mely ma a hajbeültetésben a legújabb módszerhez szükséges. A 2. beavatkozás után fél évvel találkoztam egy nagyon kedves ismerősömmel akivel kb 4-5 havonta futok össze és neki kimondottan feltűnt a beavatkozás, ezzel még magabiztosabb lettem. Nagyon köszönöm a klinika csapatának ezt a felemelő érzést!"

B.Robi blog oldala a hajátültetéséről


Zoltán

SafeSystem hajbeültetés: 4152 hajszál átültetése

Zoltán a HairHungary klinikát azért kereste fel, mert haja erősen ritkulni kezdett. A műtét során 4152 hajszál került átültetésre és a sűrítés remek esztétikai eredményt hozott.


Sándor

SafeSystem-FUE hajbeültetés: 2250 hajszál átültetése

Sándor hajátültetése során az átlagosnál kevesebb hajszál is elegendő volt, hogy látványos eredmény szülessen. Korábban elképzelhetetlen lett volna számára, hogy hosszabb hajat viseljen. A műtétje során a front vonal került kialakításra és egészen a vertex területig került átültetésre összesen 2250 hajszál. 1 év eltelte után is tökéletes az eredmény Sándor legnagyobb megelégedettségére.