A HairHungary klinika munkatársai - HairHungary

HairHungary klinika - Bemutatkozás

„Hivatásunk a haj"

A HairHungary, klinikai csapatunk a hajhullásra, hajkezelésre specializálódott szakemberekbőlszámtalan szakképzés és műtét során összeszokott orvosokból és asszisztensekből - áll.


Munkánkat 100%-ban a hajvisszaállításnak szenteljük.


Több mint 5 éves tapasztalatunknak, illetve annak a ténynek köszönhetően, hogy hajklinikánk műszerezettsége és plasztikai sebészeti tudása a régióból is kiemelkedik, a hajáthelyezési, hajbeültetési eljárások mindegyikét tökéletes alapossággal ismerjük és alkalmazzuk. Különös tekintettel a legkifinomultabb fejlesztésre, az úgynevezett Follicular Unit Extraction – FUE - módszerekre, valamint ennek továbbfejlesztett és az Egyesült Államokban szabadalmaztatott Safe System-FUE eljárásra!

Magyarországon elsőként alkalmazunk több olyan, nemzetközi sikerű újítást a hajáthelyezés során, amelyek kulcsfontosságúak a hajszálak megfelelő megtapadásában, növekedési ütemében, irányában, egyszóval a tökéletes esztétikai eredményben. A lehető legmodernebb eszközöket alkalmazzuk és az általunk elvégzett beavatkozásra korlátlan idejű garanciát vállalunk.

Csapatunk tagjai évente több alkalommal vesznek részt külföldi és hazai továbbképzéseken, tanulmányutakon, kongresszusokon, klinikalátogatásokon.
A HSC Colorado innovációs partnereként orvosaink munkáját a világ egyik legelismertebb hajátültetési specialistája Dr. James Harris segíti.

HSC Colorado - HairHungary

Hajplasztikai és esztétikai klinikai csoport

  • Az Ön saját hajából hozzuk létre új hajkoronáját, amire egész élete során büszke lesz.
  • Magas szintű szakképzéssel rendelkező specialistákból álló csapatunk a mikrosebészet legújabb vívmányainak segítségével nyújt személyre szabott megoldást Önnek, minden hajjal kapcsolatos problémájára.
  • Állandó, interaktív kapcsolatban vagyunk a hajtranszplantáció élvonalát képviselő orvosokkal, kutatókkal
  • Európai szinten is elsőként alkalmazzuk a legújabb, alaposan tesztelt és sikeres újításokat, módszereket, továbbá a legmodernebb eszközöket
  • Nemzetközi szinten ismertek vagyunk, ennek köszönhetően fogadunk rendszeresen külföldi pácienseket is. Testvérklinikáink üzemelnek az Egyesült Államokban, Németországban és Szlovákiában.
  • A hajhullás, kopaszodás különböző okait kezeljük, különös tekintettel a hormonális jellegű problémákra.
  • Az általunk alkalmazott megoldás – például hajátültetés, hajbeültetés, fejbőr-kondicionálás - függ a hajhullás kiterjedésétől, módjától, jellegétől.