Hajbeültetés a HairHungary Klinikán - HairHungary

Hajbeültetés

SafeSystem-Fue hajbeültetés 10% kedvezménnyel!

A hajbeültetéstől sokan félnek, holott az ilyen esetekben alkalmazott beavatkozás örökre megváltoztatja elkopott frizuránkat, mely után újra bátran és önbizalommal tele nézhetünk tükörbe.

A donorként szolgáló tarkótájról kinyert hajszálak ugyanis megtartják genetikai tulajdonságukat, melyek ellenállnak az úgynevezett androgén kopaszodásért felelős DHT hormonoknak, azaz soha nem fognak kihullani! Ez tisztán tudomány, itt nincs semmi hókuszpókusz, viszont nem mindegy, hogy a hajbeültetést hol végeztetjük el és milyen eredményt várhatunk!

hajbeültetés

A hajátültetés kétség kívül nem olcsó, azonban klinikánk választható rugalmas fizetési konstrukciókat és egyéb igényelhető kedvezményt ajánl, mellyel egy egészen baráti és megfizethető árat kaphatunk.

10% kedvezmény Hajbeültetésre

A hajbeültetés megítélése, menete, azok eredményei rendkívül fontosak nem csak számunkra, de az érdeklődők számára is. Akik hajbeültetésükről őszinte véleménnyel nyilvános blogot vezetnek, a normál árhoz képest 10% kedvezményt biztosítunk. A blog vezetés részletei > innen tölthetőek le.

Hajbeültetés részletre

Klinikánkon 6 havi kamatmentes részletfizetés mellett is elvégeztetheti hajbeültetését, a foglalás során csupán 20% kezdőrészletre lesz szüksége! A beavatkozást követően további 30% megfizetése után a műtéti díj másik felét hat egyenlő részletben, minden hónap 15-ig van lehetőségel megfizetnie. Amennyiben hosszabb futamidőre lenne szüksége, úgy szerződött partnerünkön keresztül a Cofidis Egészség Hitelt javasoljuk, ahol akár 60 hónapra is felvehető kedvező kamatozású hitelösszeg. Az ügyintézés rendkívül gyors és azonnali hitelbírálatot kaphatunk!

A kedvezmény igénybevételének feltétele:

Egyeztessen koordinátorainkkal ingyenes konzultációs időpontot és foglaljon műtéti időpontot legkésőbb január 31-ig, és végeztesse el hajbeültetési beavatkozását 2016-os árakon!

 

Hajbeültetés konzultáció
Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (30) 883-6103 vagy 06 (70) 512-2296

> További információk a SafeSystem hajbeültetésről
> Hajbeültetés előtte-utána képek

 

 

Hajbeültetés előtte-utána

 

 

SafeSystem-FUE hajbeültetés - Amerikai módszer, német precizitás, magyar hajklinika