Hajbeültetés árak - HairHungary

Hajbeültetés árak

Aktuális hajbeültetés árak:

  • SAFE System-FUE hajbeültetés ára: 0.6* EUR + ÁFA / hajszál kizárólag
    December 31-ig!
    *Amennyiben 2017 December 31-ig ingyenes konzultációra jelentkezik és a beavatkozás 2018. Március 31-ig megtörténik

 

Hajbeültetés áraink tájékoztató jellegűek! Függvényének tényezői a beültetendő haj mennyisége, valamint a befogadó területen található haj hosszúsága. Klinikánk hagyományos FUE hajbeültetést a hajkivételi eszköz elavultsága miatt már nem végez!

Pácienseinknek a konzultáció során egyedi személyre szabott árajánlatot készítünk. December 31-ig a klinikával történő együttműködés és megállapodás során egyedi kedvezményt tudunk felajánlani. Hajbeültetésének anyagi vonzatát egészségügyi pénztáron keresztül is rendezheti, valamint 6 havi kamatmentes részletfizetést is tudunk biztosítani. Ennek részleteiről érdeklődjön a konzultációt végző orvosainknál valamint koordinátorainknál.
 

hajbeültetés Galéria - Előtte-utána képek

Hajbeültetés előtt-után

 

Testszőrzet (Body hair) beültetése: 400Ft/hajszál

Szemöldök beültetés: 250.000,- Ft + ÁFA-tól
Szakáll beültetés: 250.000,- Ft + ÁFA-tól

Teljes arcszőrzet pótlás, vagy kiterjedtebb hiány pótlás esetén, valamint test szőrzet, illetve hajszál átültetésétől függően az ár változhat, melyet a személyes konzultáción pontosíthat orvosunkkal.


Egészégpénztári kapcsolataink:

Prémium EgészségpénztárOTP EgészségpénztárTEMPO egészségpénztárAllianz Új pillérMKB EgészségpénztárPatika Egészségpénztár Dimenzió EP Navosz

 

Hajbeültetés Egészséghitellel:

A hajbeültetés ára miatt eddig elérhetetlennek hitt beavatkozás végre kedvező kamatozású vagy akár kamatmentes egészséghitellel is elérhető. A régóta áhított orvosi műtét finanszírozása kapcsán gyorsan és kényelmesen jut a szükséges ellenértékhez, melyet havi részletekben kell csak visszatörlesztenie. A hitelbírálat a konzultáció során történik, így akár napokon belül elvégezhető a kívánt beavatkozás.

Legfontosabb paraméterek, feltételek:

  • 30.000 - 1.000.000 Ft között igényelhető
  • 6 - 60 hónapos futamidő
  • 18. betöltött életév
  • Rendszeresen igazolható jövedelem
  • Magyarországi lakcím
  • Telefonos elérhetőség
  • Inaktív KHR (adós) lista

 

Reprezentatív példa - Hajbeültetés ára: 500.000,- Ft, 27,0%-os THM és 36 hónapos futamidő esetében:

Hitelösszeg: 500.000,- Ft, Referencia THM: 27,0%, Önrész: 0,- Ft, Futamidő : 36 hónap, Hajbeültetés havi törlesztő részlete: 19.761,- Ft, Kezelési költség: 0,- Ft, Fizetendő teljes összeg: 711.396,- Ft, Hitel teljes díja: 211.396,- Ft.

A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010.(III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés d) pontja alapján.

Hajbeültetés részletre

A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A hitelkamat rögzített, mely a THM mértékével megegyezik. A feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe minden esetben fenntartja.

A Hair-Aesthetic Clinic Kft. a Cofidis Magyarországi Fióktelepe képviseletében, a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el. A Cofidis Magyarországi Fióktelepe és a Hair-Aesthetic Clinic Kft. alávetette magát a lakosság részére hitelt nyújtó pénzügyi szervezetek ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartásáról szóló Magatartási Kódexnek.