Hajbeültetés Blog - HairHungary

Hajbeültetés Blog

A hajbeültetés blogok kapcsán minden esetben fontos a páciensek véleménye, nem csak a HairHungary Klinika számára, hanem azoknak is akik hasonlóan hajbeültetés műtétre készülnek.

A blogolás fogalma a mai világban nem egy új keletű dolog, hiszen a személyes tapasztalatok és véleményformálás legkiforrottabb módszere, mely nyilvánossága révén sok ember döntésének meghozatalában segíthet. Összeállításunkban korábbi és aktívan blogoló páciens részletes véleménye található rengeteg képpel illusztrálva.


Harsányi Gergely hajbeültetése 12000 hajszál

Harsányi Gergely hajbeültetése"Nagyjából 3 éve még nem igazán voltam tisztában, hogy hogyan is működik a hajbeültetés, csupán csak azzal, hogy a tükörben megpillantva a magas homlokomat, nekem is érdemes lenne elgondolkodnom rajta.:) Két hajbeültetésen vagyok túl és visszanézve a korábbi fotókat, egyszerűen hihetetlen látni, hogy a 2012-es londoni nyári olimpián már mennyire nem volt hajam... Most pedig jó érzés, hogy újra zselézhetem, és nem csak egyféle fazont vághat a fodrászom, no és persze a kislányom elől is meghúzhatja már a hajam :-) és még sorolhatnám a pozitív hozományait... Egyszerűen hihetetlen az átváltozásom!"


hajbeültetés a front vonalon 5400 hajszál

Hajbeültetés előtte-utána"26 éves koromra eljutottam addig, hogy elkezdtem olvasgatni és érdeklődni a hajbeültetések iránt és eldöntöttem, hogy egyszer biztos megcsináltatom. Próbálgattam közben persze különböző samponokat, olajakat illetve minoxidilt is, semmi nem tűnt igazán hatásosnak, így egyre biztosabbá vált a hajátültetés ötlete.

Büszkén kijelenthetem, hogy nem bántam meg a hajbeültetést, megérte az árát és nagyon köszönök mindent a Hairhungary-nek! Sokkal magabiztosabb lettem, ha bárki elolvassa a blogomat és gondolkozik egy hasonló műtéten, csak ajánlani tudom."


Hajbeültetés a front vonalon + mid-scalp sűrítés 5800 hajszál

hajbeültetés eredmény"A hajam ritkulása már 18 éves koromban elkezdődött, ami abban az időben még nem volt szemmel látható, ezért nem is foglalkoztatott a dolog. 25 évesen jutott el a ”kopaszodásom” arra a pontra, amikor már napi szinten küzdöttem a problémával. Az sem elhanyagolandó tény, hogy régen dús volt a hajam és hosszabbra volt hagyva, amit kopaszodva sajnos nem tehettem meg. Itt is igazolódik a jól ismert igazság, hogy az a lényeg, amit te gondolsz és nem az, amit mások. Magam miatt szerettem volna változtatni a hajam sűrűségén, mert nekem nem tetszett, amilyen állapotában volt.

A 12 hónap után kialakult végeredménnyel maximálisan elégedett vagyok. Úgy érzem, hogy tavaly a lehető legjobb döntést hoztam azzal, hogy a HairHungary klinika csapatát választottam. Életemnek egy nagyon érdekes szakasza volt ez az elmúlt 1 év. Tele izgalommal, várakozással és napról-napra növekvő hittel abban, hogy végre nem lesz bennem gátlás, amikor a szemeim a homlokomtól felfelé vizsgálódnak a tükörben. Valóban hónapról-hónapra, napról-napra észrevehető volt a hajam sűrűsödése, ami folyamatos pozitív impulzussal látott el a mindennapokban. (Főként, ha valakit ez olyan mértékben zavart, mint engem annak idején.) A végeredménynek nem csak fizikai, esztétikai eredményei vannak, de az önbizalmam is visszaállt az optimális állapotába. Most már nem is nagyon vizsgálgatom a hajamat, úgymond teljesen természetessé vált, hogy ott van a helyén. :-) "


Hajbeültetés a front vonalon 6000 hajszál

Hajbeültetés"Másokhoz hasonlóan engem is utolért a férfiak nagy százalékát sújtó probléma, - Istenem, hova lett a dús hajzatom? Igen, 36 éves koromra kopaszodtam, de rendesen! 3 évvel ezelőtt hallottam először a hajbeültetésről. Utána olvastam a metódusnak, az eredményeket böngésztem stb. Rengeteg klinika, (mind magyar, mind nemzetközi) páciens fotóit megnéztem, sok ezret! Elkezdett bennem a remény kis sugara felcsillanni, talán újra lehet hajam? Beletúrhatok? Fésülhetem? A tükör ősi ellenségemmé vált, mondanom sem kell. (de nem törtem össze). Hozzá kell tennem, bennem is megfogalmazódott az a kérdés, hogy vajon tartós lesz-e a beavatkozás, vajon elég dús lesz-e az eredmény?

Elérkeztem a 12. hónaphoz, tehát egy éve volt a hajbeültetésem és nagyon meg vagyok elégedve! Külön köszönetet szeretnék mondani az orvosomnak és a kedves asszisztenseinek, akik újjá varázsolták a hajvonalam. Látható, hogy a fejtetőről készült képen még dúsításra váró terület is van, amit tervezek is, de egyelőre még nem tudom pontosan mikor. Hozzávetőleg további 2-3000 hajszál már egy szuper végeredményt fog adni a fejtetőmnek."


Hajbeültetés a front vonalon + vertex pótlás 3000 hajszál

hajbeültetés előtt-után"Körülbelül 20 éves lehettem, amikor szembesültem azzal a ténnyel, hogy kezd ritkulni a hajam. Rengeteg mindent kipróbáltam annak érdekében, hogy a hajhullás folyamatát megállítsam, vagy lassítsam, de semmilyen változást nem vettem észre pozitív irányban. Egyre látványosabb volt a hajveszteség, ami rendkívüli módon zavart is egyben. Kezdtem beletörődni abba, hogy ezen csak a hajbeültetés tud segíteni.

A műtét után egy év elteltével az eredmény önmagáért beszél. A beültetett hajszálak dúsak és teljesen egészségesek, illetve teljesen hozzá igazodtak az eredeti hajszálakhoz, az összhatás kiváló lett! Az egy éves kontrollon is azt állapították meg, hogy tökéletes a végeredmény és pár éven belül nem kell újabb beavatkozáson gondolkodni. Ezúton szeretném megköszönni a közreműködést a klinikának és természetesen Simon Balázs doktor Úrnak, aki mindvégig segítőkész és közvetlen volt mind amellett, hogy nagyszerű munkát végzett!"


Hajbeültetés a vertex területen 4200 hajszál

vertex hajbeültetés

"Hajritkulásom 16-17 éves koromban a fejem tetején – az ún. Vertex területén – kezdődött. Évek múltán egyre fogyatkozott a hajkoronám, mely egyrészről esztétikai, másrészről kényelmi/egészségügyi szempontból is kellemetlen volt számomra.

9 hónap elteltével saját és természetesen mások véleménye szerint is eredményes volt a műtétem és természetesen ennél csak jobb és sűrűbb lesz még ;)"


Front vonal kialakítás és sűrítés 6400 hajszál

hajbeültetés front"Pár éve már, hogy foglalkoztatott a hajritkulásom, és nagyon elkeserített a látvány nap mint nap amikor belenéztem a tükörbe és a hajamat próbáltam frizurává alakítani. A fodrászom mindig nyugtatott, hogy csak vékonyodnak a hajszálaim. Aztán elérkezett az a pillanat, amikor azt mondtam, itt a vége, változtatni szeretnék ezen az állapoton.

A kontrollvizsgálaton készült képek önmagukért beszélnek, 9 hónap elteltével nagyon elégedett vagyok már most az eredménnyel és a végső hatáshoz még 4 hónap hozzájön, hiszen még mindig bújnak elő a kis hajszálak!"


Front vonal kialakítás és Mid-scalp sűrítés 6100 hajszál

hajbeültetes hairhungary"Vannak az életünkben olyan problémák, amelyek igen nehezen oldódnak meg. Újra és újra megpróbálja megtalálni a megoldást rá az ember, de közben rengeteg kudarc éri, és sokan feladják a küzdelmet mielőtt elérnék a célt. Nem szabad! Nekem az egyik ilyen problémám volt a hajhullás. Egyetemista korom óta fokozatosan ritkult a hajam, és nagyon rossz érzés volt végignézni, hogy lassan egyre ritkább lesz, és egyre több helyen váltja fel az egykor dús hajzatot a csupasz fejbőr. 12 év keserűség után nagy reményekkel mentem el a HairHungary korábbi rendelőjébe konzultációra. A sok kudarc, amit ezidáig elszenvedtem nem tört meg. Az évek során minden felmerülő megoldási lehetőség új reményekkel töltött el. Így volt ez most is.

A rendelő a Citadella közelében volt, gyönyörű környezetben, akárcsak a mostani. Amikor megérkeztem, azonnal leültettek, kávéval kínáltak, egyszóval a magánklinikákon megszokott magas színvonalú fogadtatásban részesítettek. Az eredmény... az pedig önmagáért beszél!"


Front vonal kialakítás és Mid-scalp sűrítés 6200 hajszál

Hajbeültetés eredmény"Már réggebben is foglalkoztatott a hajbeültetés gondolata, de akkor még a SafeSystem-FUE hajátültetési módszer nem volt ismert. Ez ügyben egy budapesti magánklinikán is voltam korábban konzultáción, ahol kiderült, hogy csak úgy lehetett volna megoldani a hajátültetést, ha a tarkómon egy nagyobb vágás keletkezik és a végeredmény sem lett volna biztos, így ezzel a módszerrel a hajátültetést nem mertem bevállalni. Ezt az úgynevezett strip módszert már nemigen alkalmazzák, hiszen mára már elavult. Amikor 2011 környékén a FUE hajátültetési módszer a médián keresztül ismerté vált, akkor már elgondolkoztam azon, hogy esetleg ez egy esztétikusabb és biztosabb módszer lehet, hiszen több közismert ember is bevállalta és a beavatkozásaik eredménye is igen látványos volt!

A beültetett hajammal már a fodrásznak több feladata van és már fésűt is kellett vásárolnom, aminek nagyon örülök. Akik ritkán látnak, azok mindig szóvá teszik, hogy milyen hajkoronám van. Azok, akik pedig nem hittek a műtétemben, már azt kérdezik, hogy hol csináltattam! Köszönöm HairHungary!"