Hajbeültetés hírek, érdekességek - HairHungary

Konferencián jártunk Prágában
2017. október 24.

Konferencián jártunk Prágában

Az idén Prágában került megrendezésre az ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery) éves konferenciája, melyen orvosaink betekintést nyerhettek a világ különböző országaiban legnépszerűbbnek és legkorszerűbbnek tartott hajbeültetési eljárások rejtelmeibe.

Törőcsik Dani is a HairHungary Klinika mellett döntött
2017. október 18.

Törőcsik Dani is a HairHungary Klinika mellett döntött

Másfél évvel ezelőtt már olvashattak arról, hogy a mindenki által „Kristófként” ismert Törőcsik Dani a HairHungary Klinikán járt. Akkor a PRP-terápia segítségét vette igénybe, mert úgy érezte, hajzata gyengülni és gyérülni kezdett. Most hajbeültetéséhez is a HairHungary csapata mellett tette le a voksát.

A Klinika új szakmai igazgatója
2017. szeptember 25.

A Klinika új szakmai igazgatója

A HairHungary Klinikának új szakmai igazgatóra volt szüksége, hiszen dr. Simon Balázs, aki eddig betöltötte ezt a posztot, szakképzése – és ezzel együtt járó időhiány – miatt nem tudta vállalni az igencsak nagy felelősségű pozíció betöltését. Így dr. Szalai Tünde vette át ezt a státuszt.

Mit tegyünk beültetés után?
2017. szeptember 18.

Mit tegyünk beültetés után?

A hajbeültetés, illetve a szintén ugyanazon technológiát alkalmazó szakállbeültetés már nagyon sokak számára oldotta meg a szőrzet hiányosságának problémáját. Az eljárás nem csak dúsít, hanem mindezt véglegesen teszi, de arról sem árt beszélni, mi lesz a dolgunk utána, egyáltalán hogyan kell foglalkozni a beültetett részekkel?

Segítség! Túl ritka a hajam!
2017. augusztus 25.

Segítség! Túl ritka a hajam!

A kopaszodás egy olyan, a legtöbb esetben idejekorán elkezdődő folyamat, amely rengeteg embert érint. És leginkább nem jól. Ugyanis a hajzat gyérülése egész kinézetünket meg tudja változtatni, és ha valaki nem képes azonosulni a kopaszsággal, annak bizony fel kell vennie a kesztyűt. Hiszen a férfias típusú hajvesztés, vagy más néven androgén kopaszodás nem visszafordítható.

Trükk a fényesebb hajért – erre sosem gondoltunk volna!
2017. szeptember 04.

Trükk a fényesebb hajért – erre sosem gondoltunk volna!

Rengeteg variáció közül választhatunk, amikor hajápolásról van szó, legyen az boltban vásárolt kozmetikum vagy éppen otthon kikevert varázskence. Sok trükk van, amit kipróbálhatunk ahhoz, hogy szebb és egészségesebb legyen hajzatunk, de a következőre igencsak kevesen gondolhattak eddig!

Hogyan legyen újra szép és dús szemöldökünk?
2017. augusztus 07.

Hogyan legyen újra szép és dús szemöldökünk?

Az előző cikkeinkben kicsit gorcső alá vettük a szemöldök kiszedésének eszközeit, divatjait és persze a stílusok változásának érintésével nem hagyhattuk ki a sminktetoválás okozta hatásokat sem. Most azonban nem a kiszedés, hanem a pótlás lesz a főszereplőnk, válaszokat találva arra, hogyan lehet ismét dús és esztétikus szemöldökünk?

Divat-e még a szemöldöktetoválás?
2017. augusztus 02.

Divat-e még a szemöldöktetoválás?

A ’90-es években kezdődött el a sminktetoválás divatja nálunk, és nagyon sokan tették le a voksukat az eljárás mellett. Ebben az időszakban leginkább a vékonyabb forma hódított, éppen ezért sokan szedni kezdték szemöldöküket, de számos olyan példát is láthattunk, amikor teljesen eltávolították ezt a szőrzetet – az előző cikkünkben összeszedett módszerek segítségével -, hogy helyébe tetoválást csináltassanak.

A szemöldökszedés ártalmas is lehet?
2017. július 21.

A szemöldökszedés ártalmas is lehet?

Morcos, vastag, vékony, tört vagy íves, minden szemöldök más és más. Mivel szemeink keretéről beszélünk, ezért nem véletlen, hogy fontos szerepet kap arcunk kinézetében. A hölgyek – és mára már az urak többsége is – pontosan emiatt foglalkozik vele, és nem is keveset. A szemöldökszedés senki számára nem ismeretlen fogalom.

Védelem a napsugarak ellen
2017. július 19.

Védelem a napsugarak ellen

A nyári hőségben nincs is jobb időtöltés, mint a strandolás és persze a napozás. Természetesen rengeteget halljuk, hogy óvatosnak kell lennünk az erős napsugarak miatt, de sokan még mindig nem érzik a súlyát, hogy a bőrünk milyen károknak lehet kitéve ilyenkor. Főleg a férfiak, akik nagy többsége egyszerűen ki nem állhatja a naptejet.

5 biztos jel, hogy a hajunk genetikai okok miatt hullik
2017. július 12.

5 biztos jel, hogy a hajunk genetikai okok miatt hullik

Előző cikkünkben azt a témát kezdtük el boncolgatni, honnan tudhatjuk, hogy milyen problémák állhatnak a hajhullás hátterében. Mint kiderült, rengeteg oka lehet az átmeneti hajhullásnak, ami legtöbb esetben könnyebben orvosolható. Most azt nézzük meg közelebbről, hogy a maradandó, genetikai eredetű kopaszodást milyen jelekből ismerhetjük fel?

Genetika vagy más?
2017. június 29.

Genetika vagy más?

A hajhullás problémája igencsak sokakat érint, és ami még rémisztőbb, hogy közülük rengetegen még nagyon fiatalok, így nem csoda, hogy a kopaszodás észlelése egyfajta pánikor kelt az emberben. De mit tegyünk, ha észrevesszük az apró jeleket? És mi lesz azután?

Hajbeültetés kedvezménnyel
2017. június 12.

Hajbeültetés kedvezménnyel

Jelentkezzen a HairHungary Klinika kedvezményprogramjára! Nem kell mást tennie, mint ingyenes konzultációra időpontot kérni még ebben a hónapban. A konzultáció alkalmával részletesen megtudhat mindent a hajbeültetésről és valamennyi kérdésére szívesen válaszolunk.

Kedvezmény még ebben a hónapban!
2017. május 02.

Kedvezmény még ebben a hónapban!

Beléptünk a májusba, ami azt jelenti, hogy a HairHungary Klinika rendkívüli kedvezményprogramjára még ebben a hónapban lehet jelentkezni. Érdemes tehát most megfontolni, ha valaki szeretne változtatni frizuráját tekintve, hiszen az ajánlat nem csak kihagyhatatlan, hanem több lehetőséggel is könnyíti dolgunkat.

Tavaszi áreső a HairHungary Klinikán
2017. március 13.

Tavaszi áreső a HairHungary Klinikán

Szeretne megoldást kopaszodására, de fél attól, hogy anyagilag túlságosan megviselné a hajbeültetés költsége? A HairHungary Klinika fantasztikus áresővel indítja a tavaszt! A kihagyhatatlan kedvezményprogram mindenki számára elérhetőbbé teszi az eljárást, és könnyít a döntés meghozatalában.

A fényképek ereje
2017. március 10.

A fényképek ereje

Természetes, ha egy komoly döntést meg kell hoznunk, előtte szeretnénk mindent tudni az adott témával kapcsolatban. Ilyenkor megpróbálunk utánanézni minden apróságnak, kutatunk olyan emberek történetei után, akik már átélték azt, ami ránk vár. Így van ez akkor is, ha hajbeültetésre szeretnénk szánni magunkat.

Chris Lawyer PRP terápián járt
2017. február 22.

Chris Lawyer PRP terápián járt

A nemzetközileg is ismert zenész, egyben DJ, dalszerző és producer tovább erősítette azon hírességek táborát, akik a HairHungary Klinika segítségét vették igénybe frizurájuk karbantartására. Választása a PRP kezelésre esett, mely sokaknak jelentett már megoldást a hajzat dúsítására.

Éliás Jr. nagy álma vált valóra
2017. január 17.

Éliás Jr. nagy álma vált valóra

A hajátültetés immár sokaknak nyújtott olyan segítséget, ami nem csak a frizurájuk tekintetében hozott változást, hanem bizony az életükben is. Most egy újabb közismert személy, a híres zenész, Éliás Jr. kereste fel a Klinikát azzal, hogy egy jó ideje érlelődött vágyát megvalósíthassa.

A férfiak rémálma
2016. december 12.

A férfiak rémálma

Egy brit kutatás szerint a férfiak 94%-a retteg attól, hogy kopaszodni fog. Bizonyára idehaza is hasonló eredmények születnének, nem meglepő, hogy a hajhullás elkerülése érdekében mindent megtesz az, akinek fontos a hajkoronája.

Kopaszodás skálázva – III. rész
2016. november 22.

Kopaszodás skálázva – III. rész

Előző cikkeinkből megismerhették a Norwood skála szerinti 1-es és 2-es szinten jelölt kopaszodás részleteit. Most azt nézzük meg közelebbről, hogy mit takar a 2a és a 3-as fokozat összes verziója, illetve, hogy mi a teendőnk, ha ilyen stádiumban lévő kopaszodás keseríti meg életünket.

Kopaszodás skálázva – II. rész
2016. október 18.

Kopaszodás skálázva – II. rész

Cikksorozatunk első részében arról írtunk, hogy a férfias jellegű hajhullásnak mi az első lépcsőfoka a Norwood skála szerint, és mit tehetünk annak érdekében, hogy a kopaszodás kellemetlen és nem várt folyamatát egy kissé visszatartsuk. E heti cikkünkben a skála második szintjéről tudhatnak meg többet.

Kopaszodás skálázva – I. rész
2016. szeptember 23.

Kopaszodás skálázva – I. rész

A férfi és a női kopaszodás különböző mintáit, formáit és előrehaladottságukat különféle skálák szerint sorolják be. Most induló cikksorozatunkból hetente egy lépcsőfokkal ismerkedünk meg a Norwood skáláról, melyen kifejezetten a férfi hajhullás típusait jelenítik meg.

Igenis fontos a haj!
2016. szeptember 05.

Igenis fontos a haj!

Még dal is született arról, hogy nem a haj fontos, hanem az ész, és persze mindenhol hallhatjuk azt az elcsépelt mondatot is, hogy csak a belső számít, de álljunk meg egy pillanatra, és gondolkozzunk el azon, hogy a külsőnk tulajdonképpen minek a mutatója? Egyértelmű, és egyszerű a válasz: saját egyéniségünké.

Hosnyánszky Norbi nem csak gólban gazdag!
2016. augusztus 15.

Hosnyánszky Norbi nem csak gólban gazdag!

A magyar vizilabda válogatott veretlenül jutott tovább csoportjából a riói Olimpián, akik közül néhányuk frizuráján biztosan sokak szeme megakadt. Ugyanis a srácok közül volt, aki teljesen kopaszra nyíratta hajzatát.

Egyszerűen hihetetlen az átváltozásom
2016. március 04.

Egyszerűen hihetetlen az átváltozásom

Nagyjából 3 éve még nem igazán voltam tisztában, hogy hogyan is működik a hajbeültetés, csupán csak azzal, hogy a tükörben megpillantva a magas homlokomat, nekem is érdemes lenne elgondolkodnom rajta. :-)

Blogok a hajbeültetésről
2016. február 19.

Blogok a hajbeültetésről

A blogolás ma már egy nagyon elterjedt formája annak, hogy minél több emberhez eljuttassuk véleményünket, leírhassuk tapasztalatainkat, és megosszunk olyan részleteket, melyek sokak számára új tudást, esetleg segítséget is jelenthetnek. A hajbeültetésről szóló blogok böngészése pedig elengedhetetlen, ha valaki hajátültetés előtt áll, vagy még nem hozta meg a döntését.

Kopaszodás lélektani szemmel
2016. január 22.

Kopaszodás lélektani szemmel

Az, hogy ki milyen frizurát hord, milyen az öltözéke, és ezekre milyen mértékben figyel, lehet a hiúság kérdése. Azonban, ha valaki kopaszodni kezd, és ez zavarja, az már nem hiúság, függetlenül attól, hogyan tudja kezelni a szituációt.

Fájdalmas a hajbeültetés?
2015. december 04.

Fájdalmas a hajbeültetés?

Nemrégiben egyik celebünk vetette fel a gondolatot, hogy a hajbeültetés biztos nagyon fájhat, ezért valószínűleg ő nem feküdne a tűk alá. De vajon helyes-e a feltevés, hogy ez a beavatkozás valóban fájdalmakkal jár, vagy csak feleslegesen félünk tőle és hozunk rossz döntést a hajbeültetés megítélése során?

A hajátültetés egy valóban hatékony módszer
2015. szeptember 18.

A hajátültetés egy valóban hatékony módszer

Olcsó poén lenne azzal kezdeni a professzionális hajbeültetésről szóló cikket, hogy már Sámsonnak is a hajában volt az ereje. Mégis kénytelen vagyok ilyen fordulattal élni, mert bár a későbbi évszázadok során a haj alatt lakozó tartalmat jobban értékelték, a külső megjelenésünk szempontjából ezt a még szőrös őseinktől ránk maradt örökséget a mai napig világszerte státuszszimbólumként viseljük, formázzuk, ápolgatjuk. Amíg van…

Nyilasi Tibor - Nagyon jó döntés volt a hajbeültetés!
2015. április 16.

Nyilasi Tibor - Nagyon jó döntés volt a hajbeültetés!

A hajátültetés egyre népszerűbb hazánkban, és bizony a HairHungary magánklinika szakemberei a világ élmezőnyébe tartoznak. A magyar labdarúgás elkötelezett híve Nyilasi Tibor kopaszodására korábban kipróbált minden csodaszert, azonban végül Ő maga is a biztos megoldást nyújtó hajbeültetést választotta.

PRP terápia
2015. április 08.

PRP terápia

A HairHungary Klinika számos kopaszodással küzdőnek adta már meg a lehetőséget, hogy új fejezetet nyissanak életükben frizurájukat tekintve. Az elégedett páciensek tökéletes mutatói annak, hogy a kifejlett technológiákkal olyan eredményt érhetünk el, mely minden hajhullásban szenvedőnek álma. A PRP terápia szintén megoldást jelenthet egyes esetekben.
 

Tetőtől talpig kicserélve
2015. január 27.

Tetőtől talpig kicserélve

Ferencsik Istvánról, a Nagy Fogyás egykori győzteséről tényleg nyugodtan kijelenthetjük, hogy teljes átváltozáson ment át. A fogyókúráját nagyon sokan kísérték figyelemmel, és most már nem csak a kilóitól szabadult meg, hanem az egyre növekvő homlokvonalától is. Úgy is mondhatnák, hogy ami kilóban leolvadt testéről, az hajban most visszament rá.

Új év - új kezdet
2015. január 08.

Új év - új kezdet

Újévi fogadalmakat szinte mindenki tesz, ha más előtt nem is, legalább magának. Ezek egy részét sikerül betartani, más részét azonban sokszor nem. Érdemes tehát olyan fogadalmakat tenni, melyeket be is tudunk tartani, illetve ajánlatos, ha olyat ígér meg magának az ember, mellyel javítja életét.

A parókás focista
2014. december 18.

A parókás focista

Az egyik legutóbbi angol Ligakupa találkozón, méghozzá a Bournemouth–Liverpool meccsen az egyik játékosnak úgy döntött a parókája, hogy leesik fejéről egy passz közben. Baily Cargill hajzata egyébként kétségtelenül nem igényelne parókát, azonban a focista valamiért hosszú copfot szeretett volna magának, ám a copf máshogy döntött.

Gianni - Fontos a hajkoronánk megőrzése!
2014. november 04.

Gianni - Fontos a hajkoronánk megőrzése!

A népszerű közszereplő, gasztronómiai szakértő Gianni Annoni nemrégiben hajvizsgálaton vett részt a HairHungary klinikán, mivel fontosnak tartja a hajhullás megelőzését és a haj folyamatos kontrollját. Erre kiváló mesterfodrásza hívta fel figyelmét.

Miki egér haj effektus? Itt a megoldás!
2014. október 16.

Miki egér haj effektus? Itt a megoldás!

Sajnos a férfiak több mint felét eléri előbb utóbb az úgynevezett örökletes kopaszodás, ami első sorban elülső hajvonalunk két oldalát érinti, ezzel kialakítva a miki egér kinézetet. Illúzióink azonban ne legyenek, hiszen a reklámokból jól ismert csodaszerek az ilyen fizimiskán egyáltalán nem tudnak segíteni, van azonban egy biztos módszer!

Garantált genetika?
2014. október 13.

Garantált genetika?

A kopaszodás, mint tudjuk, nagyon sok esetben a genetikán alapszik, vagyis örököljük azt a hajlamot, hogy hajzatunk kihullik, még azt is, hogy milyen formában. Természetesen a hajhullás mögött rengeteg más ok is állhat, azonban ha a családban látható a kopaszodás megléte, akkor valószínűleg minket is ez ért el, amint ritkulni kezdett frizuránk.

Amerikai módszer német precizitás a hajátültetések során
2014. szeptember 22.

Amerikai módszer német precizitás a hajátültetések során

A hajvisszaállítás területén a hazai HairHungary klinika több kiemelkedő eredménnyel büszkélkedhet, ráadásul egy amerikai szabadalom segítségével Európában egyedüli zászlóshajóként kezdte több éve a hajbeültetéseket.

Varga Dániel több ezer hajszállal lett gazdagabb
2014. szeptember 04.

Varga Dániel több ezer hajszállal lett gazdagabb

A pekingi olimpiai arany, a barcelonai arany, a montreali vagy a melbourne-i világbajnoksági ezüst, illetve az előző két Európa bajnoki ezüst után, az idei hazai eb-én szerzett ezüst csak egy hányada annak a sikersorozatnak, mely Varga Dániel nevéhez is köthető. A férfi vízilabda válogatott csapatkapitánya a rengeteg díj, elismerés és jobbnál jobb eredmény mellett most több ezer hajszállal is gazdagabb lett.

Hajátültetés a páciensek szemszögéből
2014. szeptember 01.

Hajátültetés a páciensek szemszögéből

A HairHungary Klinika Magyarországon elsőként kezdte a szálankénti hajátültetést, és egy, még Európában is egyedülállóan felszerelt műtővel várja mindazokat, akik szeretnék visszakapni régi frizurájukat. A hajátültetést már sok oldalról megközelítettük, főként, hogy mikor és kiknek ajánlatos ez a megoldás, azonban még nem beszéltünk a páciensek véleményéről.

Ne ijedjünk meg feleslegesen
2014. július 24.

Ne ijedjünk meg feleslegesen

A hajhullás mára már egy nagyon sokakat érintő probléma, hiszen egyre fiatalabb korban elkezdődhet, és mindkét nemet, tehát a férfiakat és a nőket is utoléri, sokszor hamarabb, mint amire számítanánk. De nem kell egyből megijedni, valamennyi hajveszteség normális, csak ezen felül kezdődnek a nagyobb gondok, de szinte mindig van rá megoldás.

Szemöldökparóka helyett
2014. június 20.

Szemöldökparóka helyett

A divatot követni annyira nehéz, hogy néha sajnos olyan visszafordíthatatlan és meggondolatlan dolgokra vagyunk képesek, melyet később aztán megbánunk, főleg, mikor a divat saját maga ellentéte lesz. Így van ez például a szemöldökkel is, ami miatt egy új őrület kezd hódítani, méghozzá a szemöldökparóka.

Mit árul el a hajszíned az egészségedről?
2014. május 16.

Mit árul el a hajszíned az egészségedről?

A hajszíneket sokszor hozzák kapcsolatba személyiségvonásokkal, mint például "a szőkék többet szórakoznak" és "a vörös hajúak rosszindulatúak". A listát pedig biztosan többen is tudnák folytatni. Viszont amit sokan nem is gondolnának, hogy míg személyiségünkről természetesen csak korlátozottan tud kifejezni bármit is hajszínünk, az egészségünkről annál inkább.

DJ Andrewboy – Elég volt a sapkából?
2014. február 21.

DJ Andrewboy – Elég volt a sapkából?

A 2010-es Fonogram díjnyertes, kétszeres aranylemezes DJ-nek akár egy kung-fu verseny, break dance, dj verseny, vagy a lemezlovassá válás volt az álma, nem ismert soha lehetetlent. Addig küzdött, amíg el nem érte a várva várt eredményt. Most úgy döntött, hogy kopaszodásának vet véget és reméli, hogy a hajbeültetése után eldobhatja ikonikus fejfedőit.

Európa legelismertebb hajklinikája
2014. február 14.

Európa legelismertebb hajklinikája

A hajhullás, kopaszodás problémája nem új keletű, gyakorlatilag egyidős a civilizációval. A felnőtt férfi lakosság több mint felét érinti és az esetek legnagyobb részében örökölt hajlamról beszélhetünk. Bizonyított, hogy a reklámokból ismert hajnövesztő szerek a hajhullás folyamatát csupán csak lassítani tudják, a hajklónozás bár jól hangzik, de még mindig gyerek cipőben jár, így a biztos és végleges megoldás továbbra is a hajbeültetés.

Tévhitek a hajvitaminokról
2014. január 16.

Tévhitek a hajvitaminokról

Nem csak a gyógyszertárak, hanem már egyes drogériák is kínálnak olyan vitaminokat, melyek a haj, bőr és köröm állapotát segítik. Nem szabad azonban azt hinnünk, hogy ezen készítmények minden hajzatunkkal kapcsolatos problémára megoldást jelentenek.

Jennifer Aniston pórul járt frizurája
2013. december 20.

Jennifer Aniston pórul járt frizurája

A színésznőnek nyugodtan kimondhatjuk, hogy egyik védjegye gyönyörű, szőke, hosszú frizurája volt, melyet sokan akartak utánozni és sokak álma volt egy ilyen hajzuhatag. A csinos sztár a napokban azonban félhosszú, állig érő frizurával jelent meg, mely igencsak nagy meglepetésként szolgált a rajongóknak.

Sportolóink a hajátültetést választják
2013. november 19.

Sportolóink a hajátültetést választják

Ahogyan a pályán az ellenfelek, úgy a kopaszodás is legyőzhető – így vélekedik több hazai sportoló is. Az erősebbik nem körében sokaknak gondot okoz az erős hajhullás, amely egy felmérés szerint a férfiak 60 százalékát érinti. Nem könnyű ezzel lelkileg megbirkózni, de megoldás lehet a hajátültetés.

10 rossz szokás, ami káros a hajunknak
2013. október 31.

10 rossz szokás, ami káros a hajunknak

Amennyiben bármilyen oknál fogva kopaszodást észlelünk magunkon, szakértő segítséghez kell fordulnunk. A háttért kiderítve ugyanis elegendő lehet az okok megszűntetése, mellyel a hajhullás is megszűnik. Íme tíz rossz szokás, ami káros lehet hajkoronánknak.

Kopaszság védjegyként
2013. október 01.

Kopaszság védjegyként

Sokan sajnos már elég fiatalon kénytelenek szembenézni a kopaszodással, és az ezzel járó kellemetlenségekkel. Ilyen esetekben vagy felvesszük a küzdelmet a folyamat ellen, vagy beletörődünk. Azoknak, akiknek jól áll a kopaszság, természetesen ebben a kérdésben könnyebb döntést hozniuk.

Hosi hajban is gólgazdag
2013. augusztus 23.

Hosi hajban is gólgazdag

A magyar vízilabda-válogatott oszlopos tagja Hosnyánszky Norbert a VB cím megszerzését követően újra ellátogatott a HairHungary klinikára, hogy egy második körös hajátültetési beavatkozáson essen át. Hajkoronája a beavatkozás után 1 év múlva teljesedett ki, mivel a teljes regeneráció műtét után eddig tart.

Illegális gyógyszerek az interneten
2013. augusztus 09.

Illegális gyógyszerek az interneten

Az Egyesült Államokban működő FDA (Food and Drug Administration) szervezet múlt hónapban 41 millió dollár értékben foglalt le illegálisan működő online kereskedők által forgalmazott engedély nélküli vagy vényköteles gyógyszereket, táplálék-kiegészítőket.

Világbajnokok a pólósaink!
2013. augusztus 04.

Világbajnokok a pólósaink!

A magyar vízilabda-válogatott Montenegró ellen egy csodálatos csatában megszerezték a hőn áhított VB címet. A csapat egyik meghatározó tagja Hosnyánszky Norbert korábban a HairHungary klinikán járt, így a róla készült képek láttán érthető csodás átalakulása.

Rooney haja egyre dúsabb
2013. július 26.

Rooney haja egyre dúsabb

A népszerű angol futball csatárt Wayne Rooneyt több klub is szeretné megszerezni, azonban még két évig köti őt szerződése a Manchester Unitedhoz. Jelenlegi csapatában nem szeretne másodrangú csatár lenne, így új edzőjével is perlekedik. Ráadásul abba sem törődött bele, hogy feje búbján hajkoronája ne legyen tökéletes, így múlt hónapban újabb hajátültetési műtéten esett át.

A SafeSystem-FUE hajátültetés egyre népszerűbb Európában
2013. július 18.

A SafeSystem-FUE hajátültetés egyre népszerűbb Európában

Az örökölt hajhullás, kopaszodás egyetlen garantált módszere a hajátültetés, mely szerte a világban egyre népszerűbb beavatkozás. Az Egyesült Államokban már több éve alkalmazzák Dr. James Harris forradalmi módszerét, melyet Európában a hazai HairHungary klinika orvosai vezettek be először.

Harsányi Gergely – a növekvő homlokom miatt sokan zrikáltak...
2013. július 11.

Harsányi Gergely – a növekvő homlokom miatt sokan zrikáltak...

A magyar férfi kézilabda-válogatott csapatkapitánya Harsányi Gergely hajátültetési műtét mellett döntött, hogy kopaszodására végleges megoldást találjon. A kétnapos beavatkozás sikeresen lezajlott, interjúnkban megkértük Gergőt, hogy meséljen az előzményekről és a műtéti élményeiről.

Lisztes Krisztián kopaszodása már a múlté
2013. június 24.

Lisztes Krisztián kopaszodása már a múlté

A Ferencváros játékos megfigyelője és utánpótlás edzője Lisztes Krisztián a Soroksár SC korábbi labdarúgója volt, ami tulajdonképpen a Fradi fiókcsapatának számít. Krisztián rutinos labdarúgóként segíti az egyesület fiataljait, és bár 2013-ban a Soroksárral nem sikerült az NB2-es tagság megszerzése, egy teljesen más területen joggal lehet boldog.

A hajátültetés utókezelése egy San Franciscoi kirándulással
2013. június 13.

A hajátültetés utókezelése egy San Franciscoi kirándulással

A hagyományokat megőrizve idén is megrendezésre kerül a Nemzetközi Hajplasztikai Társaság (ISHRS) éves rendezvénye, ahol Magyarországot ismét a HairHungary hajbeültetés klinika fogja képviselni. A tavalyi évhez hasonlóan, a hazai hajklinika az egyik páciensét is meghívja a világ legnagyobb hajplasztikai konferenciára, hogy új kezelési módszerét megismertesse más szaktekintélyek jelenlétében.

Minden hetedik férfi úgy érzi, hogy kopaszodása veszélyezteti a kapcsolatát.
2013. május 31.

Minden hetedik férfi úgy érzi, hogy kopaszodása veszélyezteti a kapcsolatát.

Egy új felmérés került napvilágra, melyben 1500 kopaszodó férfit kerestek meg. A közvélemény kutatásból kiderül, hogy 7-ből egy férfi aggódik az miatt, hogy kopaszodása előbb-utóbb kihat meglévő kapcsolatára, vagy lényegesen nagyobb hátrányból indul az ismerkedés során.

Keressük Magyarország legnépszerűbb kopaszodó emberét!
2013. május 02.

Keressük Magyarország legnépszerűbb kopaszodó emberét!

Nem mindennapi játékra invitáljuk hazánk kopaszodó férfi lakosságát! Facebook oldalunkon június 15-ig lehet nevezni és szavazni a hajban gyér erősebbik nem képviselőire. A nyertes 300 ezer forinttal lehet gazdagabb, amivel a klinika szolgáltatásait lehet igénybe venni.

Jürgen Kloppnak már nincs szüksége a baseballsapkára
2013. április 23.

Jürgen Kloppnak már nincs szüksége a baseballsapkára

A Borussia Dortmund sikeredzője Jürgen Klopp viseletes baseballsapkáját végre eldobhatja és büszkén mutogathatja a nagyvilágnak sikeres hajátültetési eredményét. Nem véletlen, hogy a sport világában ezt a „szőrös” témát újra felkapták, hiszen az idei Bajnokok Ligája egyik sztárcsapatáról van szó.

Szuper Levente újra a csúcson - Magyarország a 3. helyen végzett
2013. április 18.

Szuper Levente újra a csúcson - Magyarország a 3. helyen végzett

A magyar hoki válogatott a jóval esélyesebbnek tartott Kazahsztán ellen óriási sikert ért el a budapesti divízió I/A világbajnokságán. A közönségdíjas hálóőr Szuper Levente a csapat vezéregyénisége volt, így nagy szerepet vállalt abban, hogy győzelmünkkel újra esélyesek lehettünk a feljutásra. Mint tudjuk sajnos ez nem sikerült, de Levi érdemei így is vitathatatlan!

Ken Block-al randiztunk az AMTS rendzvényen
2013. március 26.

Ken Block-al randiztunk az AMTS rendzvényen

Véget ért az idei Autó Motor és Tuning Show, ahol klinikánk a Gymkhana Országos Bajnokság nyitófutamának egyik kiemelt támogatója volt. Meglepetésünkre a sportág legnagyobb alakjával Ken Block-al is összehozott minket a sors.

Drift és Gymkhana autósport - Kiemelt támogatók lettünk!
2013. március 18.

Drift és Gymkhana autósport - Kiemelt támogatók lettünk!

Klinikánk az idei évben is nagy figyelmet szentel az adrenalinban gazdag sportágak iránt, így a magyar autósport egyik leglátogatottabb Drift szakágában már kiemelt támogatókká léptünk elő. Természetesen nem csak a versenyek szervezőinek nyújtunk segítséget, hanem az autósportért rajongó nézőknek is kedveskedünk kiemelt ajánlatokkal.

Bruce Willisen már a hajbeültetés sem segítene
2013. február 28.

Bruce Willisen már a hajbeültetés sem segítene

25 évvel ezelőtt mutatták be a Die Hard első részét, talán akkoriban még a folytatás sem volt betervezve, mégis a sorozat 5. premier előadás van most porondon „A Good Day To Die Hard” címmel. Főszereplője Bruce Willis kellően nagyító alá kerül mostanság a sajtóban, így mi is megnéztük, hogy vajon kopaszodásával lehet-e valamit kezdeni.

A hajátültetési robot már majdnem tökéletes
2013. február 04.

A hajátültetési robot már majdnem tökéletes

Az Egyesült Államokban immáron 20. alkalommal került megrendezésre a világ legnagyobb nemzetközi konferenciája, ahol a hajhullás, kopaszodás megoldására specializálódott sebészek és klinika vezetők találkoztak. Magyarországot a HairHungary klinika képviselte, az amerikai HSC Colorado stratégiai partnereként.

8 bizarr hajhullás elleni módszer a múltból
2013. január 25.

8 bizarr hajhullás elleni módszer a múltból

A hajhullás, kopaszodás problémáját az évszázadok során mindig is szerették leplezni a férfiak és a nők egyaránt. Régen úgy vélték, hogy a hajszálak elvesztése a méltóság és a tisztelet hiányát okozzák másokban. Megnéztük, hogy réges-régen milyen extrém praktikákat vetettek be a kopaszodás leküzdésére.

Nyilasi Tibor hajbeültetése
2014. január 23.

Nyilasi Tibor hajbeültetése

Talán senkinek sem kell bemutatni hazánk egyik meghatározó futball egyéniségét, hiszen elég ha csak a szurkolók régi „Bólints Tibi!” rigmusait idézzük fel, és máris tudjuk kiről van szó. Nyilasi Tibor ezúttal nem a foci kapcsán kerül előtérben, mivel korábban hajátültetési beavatkozáson esett át a HairHungary klinikán.

Együttműködés a Szegedi Tudományegyetemmel
2012. november 29.

Együttműködés a Szegedi Tudományegyetemmel

Áttörést értek el a hajhullás kezelésében a Szegedi Tudományegyetem kutatói. A Bőrgyógyászati és Allergológiai klinikájának laboratóriumában évek óta folyik a kutatás olyan szűrővizsgálat kidolgozására, mely a fokozott hajhullás kezelésében ad segítséget.

A német precizitásban a HairHungary szakemberei segítenek
2012. november 01.

A német precizitásban a HairHungary szakemberei segítenek

A hajátültetés során alkalmazott legfejlettebb eljárásmód, az úgynevezett SafeSystem-FUE módszer már nem csak Magyarországon érhető el. A német PureHair klinika szakrendelés ugyanis nemrég nyitotta meg kapuit a gyönyörű Rajna partján Kölnben, ahol magyar hajspecialista szakemberek segítenek az egyes műtétek során.

Szuper Levente: "újra tinédzser lehetek"
2012. szeptember 01.

Szuper Levente: "újra tinédzser lehetek"

Magyarország legsikeresebb jégkorong játékosa öt éves korában kezdte karrierjét. Óriási hazai Európai és tengerentúli sikereket ért el. Az androgén jellegű kopaszodás azonban őt sem kímélte, így a HairHungary klinikát választotta, hogy problémájára végleges megoldást találjon.

Vásáry André - nincs több küzdelem a kopaszodással
2012. március 03.

Vásáry André - nincs több küzdelem a kopaszodással

A nagysikerű férfi szoprán énekes különleges tehetségének és munkásságában megmutatkozó színes egyéniségének köszönheti az elismerést. Nevét hallva azonban korábban a kopaszodási problémája is eszünkbe juthatott. Ez mára már a múlté, hiszen a HairHungary klinika csapatát választotta, akik orvosolták ezt. A hajátültetés előzményeiről, folyamatáról és sikereiről faggattuk.

Precízebb a hajtranszplantációs robot, mint egy szakember
2012. február 21.

Precízebb a hajtranszplantációs robot, mint egy szakember

Az Egyesült Államokban 2011-ben bevezetett hajtranszplantációs robot rövidebb idő alatt több follikuláris egységet gyűjt be, mint egy szakember kézi eszközökkel, ráadásul az egységek nem sérülnek, köszönhetően a Robot által használatos hajkivételi technikának. A hajátültetés folyamata használatával nemcsak rövidebb időt vesz igénybe, hanem eredményesebb is lehet.

A testszőr is alkalmas lehet hajpótlására
2012. január 20.

A testszőr is alkalmas lehet hajpótlására

A hajátültetési eljárás egy újabb szintre lépett! Már nem csak saját hajunkból lehet gazdálkodni, mivel testünk szőre is alkalmas arra, hogy még természetesebb hatást érjünk el. Ez főként azoknak lehet megoldás, akiknek komolyabb előrehaladott kopaszodásuk van.

Lisztes Krisztián: „A hajbeültetést nem kell szégyellni!”
2012. július 20.

Lisztes Krisztián: „A hajbeültetést nem kell szégyellni!”

Lisztes Krisztián Magyarország egyik legmeghatározóbb labdarúgó egyénisége. Ki ne emlékezne arra, hogy már igen fiatalon magára húzhatta nemzeti mezét, vagy arra mikor magyar játékosként a Ferencváros színeiben elsőként lőtt gólt BL meccsen. 28 évesen ért fel karrierje csúcsára, a Werder Bremen labdarúgójaként akkor kupagyőzelemnek és bajnoki aranyéremnek örülhetett. Sajnos utóbbit már beárnyékolta súlyos sérülése, mely évekig rányomta bélyegét további szereplésére.

Forradalmi újítás a hajátültetésben: SafeSystem-FUE2 módszer
2011. november 10.

Forradalmi újítás a hajátültetésben: SafeSystem-FUE2 módszer

Ahol már nincs remény a hajhagymák újraélesztésére ott manapság már nem csak mágusok és varázslók vehetik fel a küzdelmet. Akár parókát is viselhetünk persze, de ma az egyetlen és garantált megoldás a genetikai kopaszodásra a hajbeültetés. Igaz nem olcsó mulatság, de hazánkban a világ legjobb orvosai végzik a beavatkozásokat!

Dr. Tordai István - Van megoldás univerzum méretű homlokunkra!
2012. május 12.

Dr. Tordai István - Van megoldás univerzum méretű homlokunkra!

Számos ember létezik, akinek bőrébe szívesen belebújnánk. Ilyen szereplő dr. Tordai István Magyarország első sportautó műsorának producere és egyben műsorvezetője. István minden hónapban gyönyörű autócsodákat tesztel, mely tevékenység a férfinézők számára olykor irigységet tud generálni. Igaz István régóta van az autós szakmában, még a szocialista éra remekműveivel is volt talán dolga. Egy vele kapcsolatos érdekes történettel viszont sokan tudnak azonosulni. Ez azonban egyáltalán nem elérhetetlen, mint mondjuk egy méregdrága egyedi építésű luxusautó bal-1-es ülése.