Lisztes Krisztián kopaszodása már a múlté - HairHungary

Lisztes Krisztián kopaszodása már a múlté

2013. június 24.

A Ferencváros játékos megfigyelője és utánpótlás edzője Lisztes Krisztián a Soroksár SC korábbi labdarúgója volt, ami tulajdonképpen a Fradi fiókcsapatának számít. Krisztián rutinos labdarúgóként segíti az egyesület fiataljait, és bár 2013-ban a Soroksárral nem sikerült az NB2-es tagság megszerzése, egy teljesen más területen joggal lehet boldog.

2012-ben Krisztián feje búbján ékeskedő kopasz foltot már messziről ki lehetett szúrni. Ezen szeretett volna változtatni a többszörös válogatottsággal is büszkélkedő futballista, így korábban a HairHungary klinikán keresett erre megoldást. A hazai klinika világszínvonalon végez ugyanis hajátültetési beavatkozásokat és szakorvosai külföldi testvérklinikákon is végeznek már műtéteket. A kétfordulós hajátültetési beavatkozás végeredményét gyakorlatilag nemrégiben lehetett „kihirdetni”, mivel a beültetett hajszálak regenerálódási ideje hozzávetőlegesen egy év.
 

Lisztes Krisztián hajbeültetés előtt Lisztes Krisztián hajbeültetés után
2012-ben Most


Az eredmény jól tükrözi, hogy Krisztián fején az úgynevezett vertex területen elhelyezkedő kopasz folt teljesen eltűnt, a tarkótájról kinyert hajszálak egészséges növekedésnek indultak és egy teljesen természetes végeredményt hozott Krisztián számára.

Lisztes Krisztián: „Elégedett vagyok a mostani állapottal nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam! Örülök, hogy élhettem ezzel a lehetőséggel, mindenki nagyon kedves és segítőkész volt, és mindemellett a klinika dolgozói profi tudásukkal hozzásegítettek ahhoz, hogy jobban érezzem magamat a mindennapokban. Köszönet mindenért!”