Nyilasi Tibor hajbeültetése - HairHungary

Nyilasi Tibor hajbeültetése

2014. január 23.

Talán senkinek sem kell bemutatni hazánk egyik meghatározó futball egyéniségét, hiszen elég ha csak a szurkolók régi „Bólints Tibi!” rigmusait idézzük fel, és máris tudjuk kiről van szó. Nyilasi Tibor ezúttal nem a foci kapcsán kerül előtérben, mivel korábban hajátültetési beavatkozáson esett át a HairHungary klinikán.

Nyilasi Tibor hajbeültetés előttNyilasi Tibor szerencsére a mai napig elkötelezett híve a labdarúgásnak, a Magyar Labdarúgó Szövetség munkáját segíti, és szakértőként rendszeresen láthatjuk őt a képernyők előtt is. Korábban fia, ifjabb Nyilasi Tibor esett át hajátültetésen a HairHungary Klinikán, és látva a sikeres eredményt bizony már akkor is komolyan elgondolkozott a beavatkozás lehetőségén.

Az évek folyamán sokan kérdezték Nyílt, hogy hova tűnt régi hajkoronája, melyre Tibor csak ennyit válaszolt: „Tudjátok a rengeteg góltól amit bólintottam sajnos elkopott!” - Nos, a jövőben már nem kell magyarázkodnia, hiszen nemrégiben Ő maga is átesett a beavatkozáson, és döntésében nem Rooney vagy Beckham sikeres hajátültetése segítette, hanem fia eredménye volt számára meggyőző.
 


A kétnapos műtét során a klinika hajspecialista szakorvosai Tibor tarkótájáról nyerték ki az úgynevezett graftokat (hajtüszőt), hogy azt átültessék a kopasz területekre. A beavatkozás fájdalommentes volt, csupán a helyi érzéstelenítő szúnyogcsípés szerű szúrás lehetett kellemetlen. A lábadozás 2-3 napos, a mostani végleges eredmény pedig a műtét után egy évvel igen meggyőzőek.
 

Nyilasi Tibor hajátültetés előtt Nyilasi Tibor hajbeültetés után
Hajbeültetés előtt Hajbeültetés után


A hajátültetés egyre népszerűbb hazánkban is, és bizony a magyar szakemberek a világ élmezőnyébe tartoznak. A HairHungary Klinika eszközparkja és eljárása egy amerikai szabadalom alapján került kialakításra, és a műtétek szinte wellness körülmények között zajlanak. A páciensek olvashatnak, internetezhetnek, vagy éppen kedvenc filmjüket nézhetik a beavatkozások során.