Varga Dániel több ezer hajszállal lett gazdagabb - HairHungary

Varga Dániel több ezer hajszállal lett gazdagabb

2014. szeptember 04.

A pekingi olimpiai arany, a barcelonai arany, a montreali vagy a melbourne-i világbajnoksági ezüst, illetve az előző két Európa bajnoki ezüst után, az idei hazai eb-én szerzett ezüst csak egy hányada annak a sikersorozatnak, mely Varga Dániel nevéhez is köthető. A férfi vízilabda válogatott csapatkapitánya a rengeteg díj, elismerés és jobbnál jobb eredmény mellett most több ezer hajszállal is gazdagabb lett.

Varga Dániel hajátültetése

A sportolónál ugyan nem beszélhetünk még kopaszodásról, hiszen igazából magas fokú hajhullás és kopasz területek egyáltalán nem jelentkeztek, azonban szerette volna, ha hajzata olyan dús és erős marad, mint ahogyan azt megszokta magán. A fejtetőn ugyan csak vékonyodni kezdtek a hajszálak, azonban a család férfi tagjait tekintve - akik bizony Danival ellentétben már most visszahúzódó hajvonallal rendelkeznek -, érthető, hogy miért akart belevágni a hajátültetési beavatkozásba, hiszen köztudott, hogy férfiaknál az egyik leggyakoribb az öröklött kopaszodás.

Emellett azt is megfigyelhetjük, hogy a sportolók világában bizony nagyon gyakori a hajzat gyérülése, mivel a hajhagymák működésére is ható tesztoszteron, mely a hajhullásban igencsak „bűnös”, szintén nagyon fontos szerepet játszik a koncentrációban és az energia-háztartásban, ami persze egy sportolónál létkérdés. Nem ritka tehát a kopaszság ezen a területen, így emiatt is érthető, hogy a vízilabdázó inkább meg akarta előzni ezt a kellemetlenséget.

Varga Dani - HairHungary

Az eljárás során 5500 hajszál került átültetésre az amerikai hajbeültetési módszert alkalmazó HairHungary klinikán, melynek eredményeképpen a még amúgy sem ritka hajzat sokkal sűrűbb lesz, erősebb, és talán dúsabb, mint valaha. A vízilabdázó mindenképpen azt szerette volna, hogy ezzel a lépéssel úgymond megelőzze, kikerülje a kopaszodást, ami minden bizonnyal így is lesz. Ugyanis ha meg is indulna nála a kopaszodás folyamata, az átültetett hajszálakra nem fog hatni a fent említett tesztoszteron, így azok biztos és végleges megoldásként alkotnak majd hajkoronát.

A sportolónak tehát nem kell félnie ezentúl a kopaszodás rémétől, ugyanúgy, ahogy csapattársának Hosnyánszky Norbertnek sem, aki szintén a magyar hajklinikán végeztette el a hajbeültetését. Varga Dániel tehát beállt azon hírességek sorába, akik dús hajzatukat a hajátültetéssel szerezték meg.


Varga Dani hajbeültetésével kapcsolatos véleményét és tapasztalatait egy blogban fejti ki bővebben mely > ezen a linken találhtó.