Kedvezmény még ebben a hónapban! - HairHungary

Kedvezmény még ebben a hónapban!

2017. május 02.

Beléptünk a májusba, ami azt jelenti, hogy a HairHungary Klinika rendkívüli kedvezményprogramjára még ebben a hónapban lehet jelentkezni. Érdemes tehát most megfontolni, ha valaki szeretne változtatni frizuráját tekintve, hiszen az ajánlat nem csak kihagyhatatlan, hanem több lehetőséggel is könnyíti dolgunkat.

A hajátültetés nagyon sokak fejében megfordul, hiszen rengetegen küzdenek olyan kopaszodással, mely visszafordíthatatlan nyomokat hagy a fejtetőn. Viszont csak kevesen mernek belevágni, hiszen egyrészt bármilyen beavatkozásról is van szó, érthető, hogy mindig tartunk kicsit attól, milyen lesz és mivel jár. Másrészt pedig sokan úgy érzik, nem engedhetik meg maguknak, hogy egy ilyen professzionális eljárást válasszanak problémájuk megoldására, még akkor sem, ha ez az egyetlen biztos segítség.

 

hajhullás

 

A HairHungary Klinika emberbarát ára mellett - ami most hajszálszámtól függetlenül 0,6 €/ hajszál költséget jelent -, további lehetőségekkel próbálja még inkább elérhetővé tenni a hajbeültetést. Így mindenki megtalálhatja azt a konstrukciót, ami a legjobb számára, legyen szó a kamatmentes részletfizetésről, vagy a hosszú lejáratú egészséghitelről.

További állandó kedvezményt jelent, ha valaki blogolni kezd arról, hogy mit élt át a hajbeültetés előtt, alatt és után. Ez egyrészt további 10%-kal csökkenti az eljárás díját, másrészt hatalmas segítséget ad mindazoknak, akik még a döntés előtt állnak. Az őszinte, saját írásoknál ugyanis nincs jobb támasz, hiszen több oldalról megvilágítva ismerhetjük meg a beavatkozást, az azzal járó érzelmeket, történéseket és persze a végeredményeket.

Ahhoz, hogy részesülhessünk a kedvezményben, május 31.-ig jelentkeznünk kell a Klinikán ingyenes konzultációra - ahol még többet tudhatunk meg a hajbeültetésről, és minden nyitott kérdésünkre válaszokat kaphatunk – és a tervezett beavatkozáson szeptember 30.-ig kell aztán átesnünk. Az idei pozitív változás mellett tehát az is garantált, hogy pénztárcánk sem fogja bánni a dolgot.

 

Ingyenes konzultációra az alábbi elérhetőségeken foglalhat időpontot:

06 (30) 883-6103 vagy 06 (70) 512-2296

> További információk a SafeSystem hajbeültetésről
> Hajbeültetés előtte-utána képek

> A Kedvezményprogram további részletei: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes