Hajbeültetés Konzultáció - HairHungary

Konzultáció

Hajbeültetés folyamata

Klinikánkon igyekszünk az Ön igényeinek maximálisan megfelelni. Minden egyes hajbeültetésnél a legkiválóbb, legmagasabb színvonal elérésére törekszünk, elsődleges szempont a minőség.

Munkatársaink már a találkozás első pillanatától kezdve bármiben szívesen nyújtanak segítséget. A konzultációkat klinikánkon kizárólag szakorvosok végzik, így nyugodtan felteheti kérdéseit! Családias légkörben tehet szert új hajkoronájára melyben ÖN minden esetben a középpontban áll.

Konzultáció és diagnosztizálás

 • Minden esetben nagy figyelmet szentelünk a megfelelő kivizsgálásnak. Minden szempontot figyelembe veszünk, mert klinikánkon a jelentkező nem csak egy páciens, hanem a páciens.
 • Meggyőződésünk, hogy csakis ez vezet minőségi eredményhez, ami egyenlő a közös, teljes elégedettséggel.
 • Tapasztalataink azt bizonyítják, hogy az általunk képviselt szemléletmód 100%-os elégedettségi mutatót produkál.
 • Hálás pácienseink naponta győznek meg minket arról, hogy jó úton járunk, és ezért ajánlják barátaiknak, ismerőseiknek a HairHungary klinikát.

Hajbeültetés konzultáció:

HairHungary - hajbeültetés konzultáció

A hajbeültetési eljárást minden esetben megelőzi egy alapos kivizsgálás.

Először megvizsgáljuk a hajvesztés okát, kiterjedését és ütemét - kizárva minden visszafordítható okot. Ezután felmérjük a donorterületet, az anatómiai jellemzőket; többek között a bőr jellemzőit, a haj vastagságát. A fejbőr több pontján való vizsgálat a lehető legpontosabb képet adja a tökéletes esztétikai eredmény eléréséhez.

Tájékozódunk a páciens kórelőzményéről, tisztázzuk az elvárásait, majd bemutatjuk az eljárást.

Az igényeket és a lehetőségeket figyelembe véve, a pácienssel mindent egyeztetve készítjük el a beavatkozás pontos, személyre szabott tervét, amit minden részletre kiterjedően ismertetünk vele.

Természetesen a felmerülő kérdésekre is bármikor szívesen válaszolunk. Ha például a páciens egy speciális, a saját esetleges korábbi hajjellegzetességet szeretné visszanyerni – ilyen lehet például egy forgó vagy egyedi dőlésszög -, megtaláljuk a megoldást.

Sokat segíthet, ha már a konzultációra elhoz magával olyan fényképeket, amiken jól kivehető a korábbi hajkoronája.
 

3D hajdiagnosztika és kivizsgálás:

Először egy hajsűrűségmérővel megvizsgáljuk a páciens haját, hogy megállapítsuk a hajhagymák miniatürizációjának, azaz elsorvadásának mértékét.

Ezután esetenként mikroszkopikus képet biztosító, speciális kamera segítségével megvizsgáljuk az egyes hajszálak és a fejbőr állapotát is.

Az értékelés alapján állítjuk össze az egyénre szabott kezelési tervet. Kerüljük a fejbőr felesleges megterhelését, kizárólag a diagnózis szempontjából releváns, célzott vizsgálatokat végezzük el.

 

A hajbeültetés körülményei a HairHungary klinikán

 • Ön lesz a figyelem középpontjában.
 • Gondoskodunk a tökéletes kényelméről is.
  • Bármikor felkelhet, mozoghat, pihenhet, alhat, illetve egy hosszabb szünetben étkezhet is, minderről készséggel gondoskodunk, speciális étrend esetén is.
  • Elhozhatja magával kedvenc könyvét, zenéjét, filmjét, használhatja a számítógépét, telefonálhat, vagy intézheti ügyeit. Biztosítjuk a szükséges berendezéseket és az ingyenes szélessávú internetkapcsolatot.
 • Az eljárás helyi érzéstelenítés alkalmazásával megy végbe.

Mindent megteszünk tehát, hogy Ön kellemesen érezze magát.

 

INFO:

Ingyenes konzultációs időpontegyeztetés érdekében hívja bizalommal asszisztensünket a 06 (70) 512 2296 telefonszámon, vagy írjon üzenetet az info@hairhungary.hu e-mail címre

 

HairHungary - magyar hajklinika, amerikai módszer, német precizítás