Mezoterápia hajhullás esetén - HairHungary

Mezoterápia

A mezoterápia a szépségipar egyik zászlóshajója. Felhasználási területe igen sokrétű, ilyen például a ránctalanítás, cellulitkezelés, az arcfiatalítás vagy épp a hajkezelések. A mezoterápia elmélete egyszerű és logikus. A legjobb hatás elérése érdekében közvetlenül a problémás területre kell juttatni a megfelelő hatóanyagokat, így a gyógyhatású összetevők nagyobb koncentrációban kerülnek az adott célterületre.
 

Milyen esetekben lehet hatásos a mezoterápiás kezelés?

Mezoterápia - HairHungaryElsősorban betegség, stressz, különböző tápanyaghiány okozta hajhullás és hajvékonyodás esetén hatékonyak a kezelések. Javítja a hajas fejbőr tápanyag-ellátottságát, normalizálhatja a túlzott faggyútermelést, fokozza a hajas fejbőr vérkeringését, és segíthet az egészséges, vastag hajszálak kialakulásában. Főként a nők körében alkalmazzuk, mivel a hajhullás hátterében az esetek nagy többségében nem androgén kopaszodásról, vagy másnéven férfias tipusú hajhullásról beszélhetünk.

Azoknak érdemes első sorban elgondolkozni ezen a terápiás lehetőségen, akiknek a hajhullása, illetve a haj vékonyodása nem az androgének működésének köszönhető. Ugyanakkor kezdődő női és férfi androgén hajhullás esetén szintén segítséget jelenthet ez az eljárás, különösen akkor, ha minoxidilt is tartalmaz a mezoterápiás kezelés. Azonban bármilyen kezelés előtt érdemes először megismerni minden lehetőséget és terméket, majd ezen információk ismeretében meghozni a végső döntést.
 

A mezoterápiás kezelés menete

A kezelés során a hatóanyagokat kb. 1-2 mm mélyen juttatjuk be a hajtüszőkhöz egy speciális "mezo-pisztoly" segítségével. Az injekciózási művelet picit kellemetlen, de ez természetesen függ a páciens fájdalomtűrő képességétől is. Egy kúra általában 5-10 alkalomból áll, hetente-kéthetente 1 kezeléssel, amit nagyban befolyásol, hogy genetikai vagy egyéb okok húzódnak-e meg a hajhullás hátterében. A fenntartó kezelések meghatározása szintén az előbbiek függvénye, de általában havi 1 alkalom az ajánlott időtartam.
 

Hova fordulhatok ha érdekel a kezelés?

A HairHungary klinika egy ingyenes konzultáció után pontos diagnózist nyújt számunkra melyre megfelelő személyreszabott kezelési tervet kaphatunk. Ez lehet akár a fentebb taglalt mezoterápiás kezelés, külső, belső szerek, samponok alkalmazása. Az androgén kopaszodásra a klinika végső és garantált megoldásként pedig az Egyesült Államokban szabadalmaztatott legfejlettebb úgynevezett SafeSystem-FUE hajátültetési eljárást kínálja páciensei számára.

Ingyenes konzultációs időpont foglalás:
Tel.: +36 70 512 2296, +36 30 552 0940