Miért a HairHungary? - HairHungary

Miért a HairHungary?

A HairHungary hajbeültetés klinikai csapata a hajhullásra, hajkezelésre specializálódott szakemberekből, - számtalan szakképzés és műtét során összeszokott orvosokból és asszisztensekből- áll. Munkánkat 100%-ban a hajvisszaállításnak szenteljük, és maximálisan törekedünk pácienseink elégedettségére.

Több éves tapasztalatunknak, illetve annak a ténynek köszönhetően, hogy hajklinikánk műszerezettsége és orvosaink tudása a régióból is kiemelkedik, a hajbeültetési eljárások mindegyikét tökéletes alapossággal ismerjük és alkalmazzuk. Különös tekintettel a legkifinomultabb fejlesztésre, az úgynevezett Follicular Unit Extraction – FUE - módszerekre, valamint ennek továbbfejlesztett és az Egyesült Államokban szabadalmaztatott Safe System-FUE hajbeültetés eljárásra!

Hairhungary hajbeültetés team

>Szakmai együttműködés az Egyesült Államokkal - Kizárólagos innovációs partnerség Magyarországon

Klinikánk az Egyesült Államokban szabadalmaztatott SafeSystem eljárást a HSC Colorado innovációs partnereként alkalmazza a gyakorlatban. Folyamatos szakmai együttműködésünk során, orvosaink munkáját Dr. James Harris a világ egyik legjobban elismert hajátültetési specialistája segíti.

HSC Colorado HairHungary hajbeültetés

>Garancia

Hajklinikánk orvosai Európa szerte a leghatékonyabb SAFE System FUE hajbeültetési eljárást alkalmazzák személyre szabottan az Ön számára, garanciát vállalva minden egyes átültetett hajszálra.

>Teljesen természetes és végleges hatás

Speciális, mikrosebészeti beavatkozással teljesen természetes és végleges hatást, továbbá természetes hajnövekedést érünk el.

>Gyógyulás gyorsan, látható nyom nélkül!

A hajbeültetés során alkalmazott speciálisan a bőr igényeihez kiválasztott típusú és méretű kivételi eszköznek köszönhetően a donorterületről kinyert hajszálak után szabad szemmel nem látható hegek maradnak csupán. A gyógyulási idő gyorsabb a kezdetleges FUE módszerhez képest.

>Magasan képzett Orvosi asszisztensi team

A hajbeültetés eredményessége garantált, köszönhetően szakmailag jól képzett orvosainknak, asszisztenseinknek, a legkorszerűbb felszereléseknek, és a mindezekből fakadó precíz műtéti tervezésnek és kivitelezésnek

>Személyre szabott terv teljes részletességgel

Minden részletre kiterjedően, nagy körültekintéssel dolgozunk minden egyes páciens esetén a műtétet megelőző tervezés (konzultáció, kivizsgálás, előkezelés), illetve a hajbeültetési műtétek során.

>A műtétek után folyamatos szakértői kapcsolattartás

A beavatkozások, kezelések után nagy figyelmet szentelünk, hogy pácienseink bármikor elérjék akár a műtétet végző orvost és asszisztenseinket. Minden egyes kontrollvizsgálat természetesen ingyenes és mindig szakértő orvosaink jelenlétében történik.

>Elvárások

Magyarországon elsőként végeztünk FUE hajbeültetést, szakmai elhivatottságunknak köszönhetően pedig nemzetközi elismeréssel alkalmazzuk több éve az amerikai SAFE System FUE eljárást. 25 éves sebészeti tapasztalatunk, modern eszközparkunk és kiváló eredményeink a garancia az Ön számára.

HSC Colorado - HairHungary
„Hivatásunk a Haj!"