Miért a HairHungary? - HairHungary

Miért a HairHungary?

A HairHungary hajbeültetés klinikai csapata a hajhullásra, hajkezelésre specializálódott szakemberekből, - számtalan szakképzés és műtét során összeszokott orvosokból és asszisztensekből- áll. Munkánkat 100%-ban a hajvisszaállításnak szenteljük, és maximálisan törekedünk pácienseink elégedettségére.

Több éves tapasztalatunknak, illetve annak a ténynek köszönhetően, hogy hajklinikánk műszerezettsége és orvosaink tudása a régióból is kiemelkedik, a hajbeültetési eljárások mindegyikét tökéletes alapossággal ismerjük és alkalmazzuk. Különös tekintettel a legkifinomultabb fejlesztésre, az úgynevezett Follicular Unit Extraction – FUE - módszerekre, valamint ennek továbbfejlesztett és az Egyesült Államokban szabadalmaztatott Safe System-FUE hajbeültetés eljárásra!

Szakmai együttműködés az Egyesült Államokkal - Kizárólagos innovációs partnerség Magyarországon

Klinikánk az Egyesült Államokban szabadalmaztatott SafeSystem eljárást a HSC Colorado innovációs partnereként alkalmazza a gyakorlatban. Folyamatos szakmai együttműködésünk során, orvosaink munkáját Dr. James Harris a világ egyik legjobban elismert hajátültetési specialistája segíti.

HSC Colorado HairHungary hajbeültetés

Garancia

Hajklinikánk orvosai Európa szerte a leghatékonyabb SAFE System FUE hajbeültetési eljárást alkalmazzák személyre szabottan az Ön számára, garanciát vállalva minden egyes átültetett hajszálra.

Teljesen természetes és végleges hatás

Speciális, mikrosebészeti beavatkozással teljesen természetes és végleges hatást, továbbá természetes hajnövekedést érünk el.

Gyógyulás gyorsan, látható nyom nélkül!

A hajbeültetés során alkalmazott speciálisan a bőr igényeihez kiválasztott típusú és méretű kivételi eszköznek köszönhetően a donorterületről kinyert hajszálak után szabad szemmel nem látható hegek maradnak csupán. A gyógyulási idő gyorsabb a kezdetleges FUE módszerhez képest.

Magasan képzett Orvosi asszisztensi team

A hajbeültetés eredményessége garantált, köszönhetően szakmailag jól képzett orvosainknak, asszisztenseinknek, a legkorszerűbb felszereléseknek, és a mindezekből fakadó precíz műtéti tervezésnek és kivitelezésnek

Személyre szabott terv teljes részletességgel

Minden részletre kiterjedően, nagy körültekintéssel dolgozunk minden egyes páciens esetén a műtétet megelőző tervezés (konzultáció, kivizsgálás, előkezelés), illetve a hajbeültetési műtétek során.

A műtétek után folyamatos szakértői kapcsolattartás

A beavatkozások, kezelések után nagy figyelmet szentelünk, hogy pácienseink bármikor elérjék akár a műtétet végző orvost és asszisztenseinket. Minden egyes kontrollvizsgálat természetesen ingyenes és mindig szakértő orvosaink jelenlétében történik.

Elvárások

Magyarországon elsőként végeztünk FUE hajbeültetést, szakmai elhivatottságunknak köszönhetően pedig nemzetközi elismeréssel alkalmazzuk több éve az amerikai SAFE System FUE eljárást. 25 éves sebészeti tapasztalatunk, modern eszközparkunk és kiváló eredményeink a garancia az Ön számára.

HSC Colorado - HairHungary
„Hivatásunk a Haj!"