SafeSystem-FUE hajbeültetés - HairHungary

SafeSystem-FUE hajbeültetés

A SafeSystem-FUE hajbeültetés módszer (Follicular Unit Extraction Enhanced)

A SafeSystem-FUE az Egyesült Államokban szabadalmaztatott legújabb hajátültetési módszer, amit elsők között vezettünk be Európában. A magyar szakemberek és az amerikai partner hatékony közreműködésével egyre nagyobb teret hódít az eljárás. A HairHungary klinika mellett a német PureHair testvérklinikánk, valamint a Szlovákiában található MediKlinik rendelkezik kizárólag a SafeSystem hajbeültetési eljárás tudásbázisával.

Magyarországon a HSC-Colorado kizárólagos innovációs partnereként alkalmazzuk a módszert, a lehető legkevesebb trauma és a lehető legpontosabb eredmény érdekében. Klinikánkon több olyan, fontos újítás része a beavatkozásnak, amelyet máshol nem alkalmaznak.

SafeSystem-FUE hajbeültetés, hajátültetés

A SafeSystem hajátültetési eljárás során kiemelt graftok (hajtüszők) speciális hajtüsző regeneráló folyadékban való tárolásának köszönhetően hamarabbi hajkinövést, erősebb potensebb, valamint 10-15%-kal nagyobb arányú beültetett hajnövekedést érhetünk el.

A SafeSystem hajbeültetés egy új szabadalmaztatott eljárás, amely a Fue módszer tökéletesítése. Klinikánk orvosai jelenleg azon kevés sebészek közé tartoznak a világon, akik többek között ezt a forradalmian új technológiát kínálják a pácienseknek.

Bővebben a SafeSystem-ről és az eljárás során használt SafeScribe eszközröl.

A fejbőr gyorsabban fog gyógyulni ennek köszönhetően a mindennapi átlagos életbe való visszatérés ideje is lecsökken. Klinikánk orvosai, szövettani szakemberei dolgozták ki az új eljárást, mely minimalizálja a hajtüszők sérülését a hajszál kivétele, a tárolás illetve a betétel során.

A kivétel során történő precíz hajszálkiemelés és a speciális tárolásnak köszönhetően teljes, ép hajszálak kerülnek beültetésre a hajátültetés során. Így komplexként lett a SafeSystem-FUE egy jóval magasabb színvonalú eljárás, mint a korábbi FUE.

 

A SafeSystem hajbeültetés előnyei:

 • A hagyományos FUE eljáráshoz képest sokkal jobb minőségű hajszálak nyerhetőek ki, kevesebb szöveti sérüléssel, és a hajgraft számára is kisebb traumával a „hajak” kivétele alatt.
 • A SafeSystem hajátültetési módszer lehetővé teszi minden egyes beültetett egyedi szőrtüsző kritikus anatómiai részeinek megőrzését/tartósítását függetlenül a szőrtüszőben lévő hajszálak számától.
 • Röviden a SafeSystem-FUE módszer során a lehető legéletképesebb formában nyerjük ki a graftokat, így biztos lehet benne, hogy az átültetett hajszálakból segítségünkkel nő ki a legnagyobb százalék (fiataloknál gyakran közel 100%, míg idősebb pácienseinknél is legalább 90%)!
 • Lehetővé teszi, hogy az ép follikuláris egységek potenciálisan 1-7 hajszálat tartalmazó graftokkal (egy graftban) szelektíven eltávolíthatóak legyenek. Ennek előnyei:
  • a kiemelt szűrtüsző teljes épségben kerül eltávolításra, és teljes biztonsággal fog annyi hajat növeszteni, amennyit kiveszünk (a régebbi módszereknél sajnos elkerülhetetlen volt a nagyobb szöveti sérülés, kisebb hajnövekedés esete).
  • a másik nagy előny, hogy jóval kevesebb szűrásból, jóval nagyobb számú hajat tudunk átültetni egységnyi idő alatt!
 • Tehát, így jóval több egységet ültetünk át melyek több hajszálat tartalmaznak graftonként, mindezt kissebb lyukasztással és nagyobb pontossággal!
 • 0,5-0.9 mm átmérőjű lyukasztás használ, ami elég kis sebet eredményez ahhoz, hogy minimalizálja az érsérülést a donorterületen. Kisebb eszközök használata csökkenti a beavatkozás helyén keletkező pont nagyságát ami után a gyógyulás teljes lesz
 • Kisebb seb, gyorsabb gyógyulást tesz lehetővé!
 • Azoknak a pácienseknek akiknek kisebb a donor hajszálsűrűségük, köszönhetően a szegényebb hajminőségnek a donorterületen, jobb a szelektív kivétel, több egészséges graft több hajszállal follikuláris egységként végrehajtható.
 • A SafeSystem (idehaza gyakorta FUE2-ként emlegetett eljárás) nagyobb hajsűrűséget eredményez a nőknél, kisebb donorterület mellett is kevesebb sebészi benyomulással jár mint a hagyományos régi FUE módszer.

SafeSystem hajbeültetés MyCells® PRP terápiával

A PRP (Platelet Rich Plasma) tulajdonképpen egy koncentrált saját vérsavó, amivel a hajvisszaállítás területén első alkalommal 2005-ben kísérleteztek. Ezt gyakran drakula terápiaként is nevezik és az elmúlt években már több amerikai és európai tudományos publikáció bizonyította jótékony hatását. Klinikánk 2014-től vezette be önálló és a hajátültetések kiegészítő kezeléseként, melynek pozitív eredménye számunkra is bizonyítást nyert.

> További információk a PRP terápiáról


A SafeSystem jelenleg a világ leghatékonyabb hajátültetési eljárása! SafeScribe hajbeültetés

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:
06 (30) 883 6103
06 (70) 512 2296

 

HairHungary - magyar hajklinika, amerikai módszer, német precizítás