Szemöldök beültetés - HairHungary

Szemöldök beültetés

Klinikánk több sikeres szemöldök beültetés kapcsán arra a következtetésre jutott, hogy lassan járványos méreteket öltött itthon is a szemöldökök „túlszedése”. Ez tartós szemöldök vesztéshez vezet, amelyet sokszor igen rosszul sikerült, aszimmetrikus, „színváltós”, kikopó tetoválással próbálnak korrigálni. Ezzel azonban ördögi körbe kerülnek a hölgyek, mivel a folyamatosan halványuló tetoválást frissíteni kell, mindeközben pedig a még meglévő szemöldökszálak is tovább sorvadnak. Természetesen a szemöldök hiánya genetikai okokra is visszavezethető, vagy akár egy természetes öregedési folyamat része is lehet.

Végleges megoldást jelent erre a problémára a szemöldök beültetése, amellyel az éveken át tartó újabb és újabb tetoválások összköltségét alulmúlva tudunk esztétikus eredményt garantálni már egy beavatkozás után is.

Milyen módszerrel pótóljuk szemöldökét?

A beavatkozás során akár a tetovált szemöldök területére is a hajátültetéskor is alkalmazott SafeSystem-FUE módszerrel a tarkó területéről vett hajszálakat használva, a szemöldökszálak pontos irányát betartva kerülnek beültetésre a szimpla hajgraftok.

szemöldök beültetés

Mikorra várható a végleges eredmény és mit kell tudni még a szemöldök beültetésről?

A beavatkozás a hajbeültetéshez képest rövidebb időt vesz igénybe, kb. 4-5 órát érkezéstől távozásig és a teljes gyógyulási idő nem több 4-5 napnál. A beültetett hajszálak természetüknél fogva a későbbiekben trimmelést igényelnek, ugyanis hossznövekményük jelentősebb, mint a normál szemöldökszálaké. Azonban egy év után némileg alkalmazkodnak a beültetés területének tulajdonságaihoz, így az idő múlásával kevésbé kell őket vágni, igazítani. Azonban egy olyan páciensnek, aki eleve igényes a külsejét illetően ez a jellegű törődés nem jelenthet komolyabb megterhelést szépítkezési rutinja során.

Szintén egy év távlatában a beültetett hajszálak átmérője is növekszik, tehát minden beavatkozás után szükséges kivárni ezt az időt annak pontos megítéléséhez, hogy érdemes-e tovább sűríteni a szemöldököket. Ezen egy év során a hajszálak ciklusának megfelelően a beültetett szálak az első hetek során elhullanak, és közel végleges sűrűségüket és formájukat a beavatkozás utáni 6. hónaptól érik el.

Mennyibe kerül a szemöldök beültetés?

Teljes szemöldök beültetésére akár 250-400 hajszál is szükséges szemöldökönként, azonban ez minden esetben a páciens által kívánt forma és vastagság függvényében változhat. A szemöldök beültetés ára 250.000,- Ft +ÁFA -tól / szemöldök pár kezdődik. A pontos árat és a fizetési konstrukciókat személyes konzulátciónk során egyeztetjük.

A konzultáció mindössze fél órát vesz igénybe és teljesen ingyenes. Érdemes eljönni személyesen is megismerkedni specialistáinkkal, Dr. Szalai Tündével és Dr. Simon Balázzsal, meggyőződni arról, hogy nálunk jó kezekben van.

 

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

+36 70 512 2296
+36 30 883 6103