Szemöldök beültetés - HairHungary

Szemöldök beültetés

Klinikánk több sikeres szemöldök beültetés kapcsán arra a következtetésre jutott, hogy lassan járványos méreteket öltött itthon is a szemöldökök „túlszedése”. Ez tartós szemöldök vesztéshez vezet, amelyet sokszor igen rosszul sikerült, aszimmetrikus, „színváltós”, kikopó tetoválással próbálnak korrigálni. Ezzel azonban ördögi körbe kerülnek a hölgyek, mivel a folyamatosan halványuló tetoválást frissíteni kell, mindeközben pedig a még meglévő szemöldökszálak is tovább sorvadnak. Természetesen a szemöldök hiánya genetikai okokra is visszavezethető, vagy akár egy természetes öregedési folyamat része is lehet.

Végleges megoldást jelent erre a problémára a szemöldök beültetése, amellyel az éveken át tartó újabb és újabb tetoválások összköltségét alulmúlva tudunk esztétikus eredményt garantálni már egy beavatkozás után is.

Milyen módszerrel pótóljuk szemöldökét?

A beavatkozás során akár a tetovált szemöldök területére is a hajátültetéskor is alkalmazott SafeSystem-FUE módszerrel a tarkó területéről vett hajszálakat használva, a szemöldökszálak pontos irányát betartva kerülnek beültetésre a szimpla hajgraftok.

szemöldök beültetés

Mikorra várható a végleges eredmény és mit kell tudni még a szemöldök beültetésről?

A beavatkozás a hajbeültetéshez képest rövidebb időt vesz igénybe, kb. 4-5 órát érkezéstől távozásig és a teljes gyógyulási idő nem több 4-5 napnál. A beültetett hajszálak természetüknél fogva a későbbiekben trimmelést igényelnek, ugyanis hossznövekményük jelentősebb, mint a normál szemöldökszálaké. Azonban egy év után némileg alkalmazkodnak a beültetés területének tulajdonságaihoz, így az idő múlásával kevésbé kell őket vágni, igazítani. Azonban egy olyan páciensnek, aki eleve igényes a külsejét illetően ez a jellegű törődés nem jelenthet komolyabb megterhelést szépítkezési rutinja során.

Szintén egy év távlatában a beültetett hajszálak átmérője is növekszik, tehát minden beavatkozás után szükséges kivárni ezt az időt annak pontos megítéléséhez, hogy érdemes-e tovább sűríteni a szemöldököket. Ezen egy év során a hajszálak ciklusának megfelelően a beültetett szálak az első hetek során elhullanak, és közel végleges sűrűségüket és formájukat a beavatkozás utáni 6. hónaptól érik el.

Mennyibe kerül a szemöldök beültetés?

Teljes szemöldök beültetésére akár 250-400 hajszál is szükséges szemöldökönként, azonban ez minden esetben a páciens által kívánt forma és vastagság függvényében változhat. Klinikánk mindezektől függetlenül a szemöldök beültetés árát egységesen határozta meg, melynek ára 250.000,- Ft +ÁFA / szemöldök pár, mely kellően jutányos egy ilyen jellegű beavatkozás által adott esztétikai nyereséghez.

 

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

+36 70 512 2296
+36 30 883 6103