×

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

FORGOT YOUR DETAILS?

Jelentkezzen ingyenes konzultációra!

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra a HairHungary Hajklinika szakértőivel!

Elfogadom az adatkezelési elveket.

Hajbeültetés

A HairHungary Hajklinikán a legújabb, az Egyesült Államokban szabadalmaztatott hajátültetési módszert, SafeSystem-FUE eljárást alkalmazzuk a HSC-Colorado kizárólagos innovációs partnereként. Az Európában elsőként nálunk bevezetett eljárás során, a kiemelt graftok (hajtüszők) speciális regeneráló folyadékban való tárolásának köszönhetően, korábbi hajkinövést, valamint 10-15 százalékkal nagyobb arányú hajnövekedést érhetünk el.

A korszerű eljárásnak köszönhetően a regeneráció gyorsabb, így a beavatakozás után hamarabb vissza lehet térni a mindennapi kerékvágásba. A kivétel során történő precíz hajszálkiemelés és a speciális tárolásnak köszönhetően teljes, ép hajszálak kerülnek beültetésre a hajátültetés során.

A SafeSystem hajbeültetés előnyei

  • A hagyományos FUE eljáráshoz képest sokkal jobb minőségű hajszálak nyerhetőek ki, kevesebb szöveti sérüléssel, és a hajgraft számára is kisebb traumával a „hajgraftok” kivétele során.
  • A SafeSystem hajátültetési módszer lehetővé teszi minden egyes beültetett egyedi szőrtüsző kritikus anatómiai részeinek megőrzését függetlenül a graftban lévő hajszálak számától.
  • Jóval több egységet ültetünk át, amelyek több hajszálat tartalmaznak graftonként.
  • A 0,8 mm átmérőjű tűnknek köszönhetően minimális sebzést okozunk csak a donorterületen, ami azután heg nélkül gyógyul. A kivétel helyén ugyan nem nő új haj, de a környező hajszálak tökéletesen lefedik a kivételi helyeket.

Érdekli a hajbeültetés?

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra a HairHungary hajklinika szakértőivel!

Hajbeültetés előtt és után

TOP