×

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

FORGOT YOUR DETAILS?

Jelentkezzen ingyenes konzultációra!

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra a HairHungary Hajklinika szakértőivel!

Elfogadom az adatkezelési elveket.

Szemöldökbeültetés

Gyakori probléma, hogy a szemöldök túlszedése tartós szemöldök vesztéshez vezet, de a szemöldök hiánya genetikai okokra is visszavezethető, vagy akár egy természetes öregedési folyamat része is lehet. Végleges megoldást jelent erre a problémára a szemöldök beültetése, amellyel az éveken át tartó újabb és újabb tetoválások összköltségét alulmúlva tudunk esztétikus eredményt garantálni már egy beavatkozás után is.

A beavatkozás során akár a tetovált szemöldök területére is a hajbeültetéskor is alkalmazott SafeSystem-FUE módszerrel a tarkó területéről vett hajszálakat használva, a szemöldökszálak pontos irányát betartva kerülnek beültetésre a szimpla hajgraftok.

Szemöldökbeültetés menete

Teljes szemöldök beültetésére akár 250-400 hajszál is szükséges szemöldökönként, a páciens által kívánt forma és vastagság függvényében. A beavatkozás kb. 4-5 órát vesz igénybe, és a teljes gyógyulási idő nem több 4-5 napnál. A beültetett hajszálak természetüknél fogva a későbbiekben trimmelést igényelnek, ugyanis hossznövekményük jelentősebb, mint a normál szemöldökszálaké. A beültetett szálak az első hetek során elhullanak, közel végleges sűrűségüket és formájukat a beavatkozás utáni 6. hónaptól érik el.
Egy év után a hajszálak alkalmazkodnak a beültetés területéhez, átmérőjük növekszik, így minden beavatkozás után szükséges kivárni ezt az időt annak pontos megítéléséhez, hogy érdemes-e tovább sűríteni a szemöldököket.

A szemöldök beültetés ára 350.000,- Ft+ÁFA -tól / szemöldök pár kezdődik. A pontos árat és a fizetési konstrukciókat személyes konzulátciónk során egyeztetjük.

Érdekli a szemöldökbeültetés?

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra a HairHungary hajklinika szakértőivel!

TOP