Jelentkezzen ingyenes konzultációra!

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra a HairHungary Hajklinika szakértőivel!Garantáljuk, hogy adatait titkosan kezeljük, második fél számára nem adjuk ki! Kérésre adatait töröljük! Elfogadom az adatkezelési elveket.

ÁRAK

Hajbeültetés árak

0,59 Euró + ÁFA / hajszál *
Testszőrzet beültetése: 400 Ft+ÁFA/hajszál

Részletek a hajbeültetésről >>

Szakállbeültetés árak

300.000,- Ft + ÁFA-tól
*500 hajszál alatti beültetések esetén. Az ár változhat a teljes arcszőrzet pótlása, vagy kiterjedtebb hiány pótlása esetén.

Részletek a szakállbeültetésről >>

PRP-terápia árak

Első kezelés: 85.000 Ft + ÁFA További kezelések: 70.000 Ft + ÁFA

Részletek a PRP terápiáról >>

*Amennyiben szeptember 1-ig konzultációra jelentkezik, illetve a kiválasztott műtéti időpontot szeptember 1-ig foglalóval megerősíti, valamint a hajbeültetés december 31-ig megtörténik, úgy rendkívül kedvező áron, mindössze 0,59 Euro/hajszál* áron végezzük el a hajbeültetést.

Hajbeültetés áraink tájékoztató jellegűek! A személyes konzultáción egyeztetett végleges ár függ a beültetendő haj mennyiségétől, valamint a befogadó területen található haj hosszúságától. Az ár emellett változhat a teljes arcszőrzet pótlása, vagy kiterjedtebb hiány pótlása esetén.

A HairHungary Hajklinikán egészségpénztárral is fizethet. Partnereink: Prémium, OTP, Tempo, Allianz, Új pillér, MKB, Patika Egészsépénztár, Dimenzió, Navosz.

*Az Áfa törvény 85.§ c) pontja értelmében, a nem kifejezetten gyógyító jellegű plasztikai sebészeti beavatkozások és műtétek után forgalmi adót (ÁFA) kell felszámítani.

Érdeklődik szolgáltatásaink iránt?

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra a HairHungary hajklinika szakértőivel!

Hajbeültetés Egészséghitellel

Beavatkozásaink kedvező kamatozású, vagy akár kamatmentes egészséghitellel is elérhetők. A hitel 30 000 és 1 000 000 Ft közötti összegben igényelhető, 6-60 hónapos futamidő mellett. Az igénylés feltétele a betöltött 18. életév, a magyarországi lakcím, rendszeresen igazolható jövedelem, telefonos elérhetőség és inaktív KHR (adós) lista. A hitelbírálat a konzultáció során történik, így akár napokon belül elvégezhető a kívánt beavatkozás.

HAJÁTÜLTETÉS REFERENCIÁK

„Nagyon jó döntés volt a hajátültetés, bár az elején kételyeim voltak, de abszolút nem bántam meg.”

Nyilasi Tibor

Safesystem FUE 5.000 Hajszál

Ifj. Nyilasi Tibor

5.780 hajszál
„Bátran jöjjenek és vágjanak bele!”
Kb. 23-24 évesen vettem észre, hogy egyre több szál marad a fésűmben. Picit zavart, de azért nem lettem depressziós tőle. :-) Természetesen örülök, hogy már van erre megoldás, így éltem is a lehetőséggel.

Hosnyánszky Norbert

hajbeültetés 6.800 hajszál
TOP