Jelentkezzen ingyenes konzultációra!

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra a HairHungary Hajklinika szakértőivel!Garantáljuk, hogy adatait titkosan kezeljük, második fél számára nem adjuk ki! Kérésre adatait töröljük! Elfogadom az adatkezelési elveket.

BEMUTATKOZÁS

Több, mint 25 éves sebészeti tapasztalatunk, modern eszközparkunk és kiváló eredményeink jelentik a garanciát az Ön számára.
Budapesten, a XII. kerületben, megújult környezetben várjuk Önt.

Magyarország első hegmentes, hajgraftonkénti hajbeültetést végző hajklinikája

Sokéves tapasztalatunknak, a hajklinikánkon megtalálható legmodernebb műszereknek, valamint orvosaink kiemelkedő szaktudásának köszönhetően tudunk olyan minőségi szolgáltatást nyújtani ügyfeleink részére, melynek eredményei magukért beszélnek. A világszerte legkorszerűbbnek tartott Safe System-FUE hajbeültetés eljárással dolgozunk, amelynek köszönhetően visszamaradó hegek nélkül tudjuk elvégezni a hajbeültetést.

Munkánk során a kézi-, és gépi hajátültetési technikákat is használjuk a bőr igényeihez igazodva, amelynek segítségével biztos eredmény és gyors gyógyulás érhető el. Speciális, mikrosebészeti beavatkozással teljesen természetes és végleges hatást, továbbá természetes hajnövekedést érünk el. A hajbeültetés során az eredeti hajat apró csokronként, fájdalommentesen és heg nélkül ültetjük át, életre szóló garanciát vállalva az átültetett hajszálakra.

Miért érdemes a HairHungary Hajklinikát választani?

 • Hajbeültetés a legmodernebb technológiával

  Hajklinikánk orvosai a legmodernebb eszközparkkal a leghatékonyabb SAFE System FUE hajbeültetési eljárást alkalmazzák az amerikai HSC-Colorado kizárólagos innovációs partnereként, garanciát vállalva minden egyes átültetett hajszálra.
 • Magasan képzett orvosi asszisztensi team

  A hajbeültetés eredményessége garantált, köszönhetően szakmailag jól képzett orvosainknak, asszisztenseinknek, valamint a precíz műtéti tervezésnek.
 • Személyre szabott kezelési terv és folyamatos kapcsolattartás

  Minden részletre kiterjedően, nagy körültekintéssel dolgozunk a műtétet megelőző tervezés, illetve a hajbeültetés során, a beavatkozást követő kontrollvizsgálat mindig szakértő orvosaink jelenlétében történik.
 • Rugalmas fizetési lehetőségek

  Beavatkozásaink rugalmas, akár kamatmentes részletfizetéssel is igénybe vehetők.
 • Kiterjedt szakmai kapcsolat

  Hazánkban egyedülálló módon szoros szakmai kapcsolatot ápolunk testvérklinikáinkkal Németországban, Szlovákiában és az Egyesült Államokban.
TOP