Jelentkezzen ingyenes konzultációra!

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra a HairHungary Hajklinika szakértőivel!Garantáljuk, hogy adatait titkosan kezeljük, második fél számára nem adjuk ki! Kérésre adatait töröljük! Elfogadom az adatkezelési elveket.

PARTNEREINK

Dr. James Harris a coloradói HSC klinika plasztikai sebész vezetője, University of Colorado School of Medicine tanára a FUE módszer legsikeresebb úttörője, a leghatékonyabb hajtranszplantációs eljárások világszintű megújítója. Klinikánk számára egyértelmű volt, hogy a hajplasztika forradalmi újításait a szakma nemzetközileg legelismertebb fejlesztőjétől hozzuk Magyarországra.

A szakmai képzés komoly szakmai együttműködéssé fejlődött, melynek eredményeként Dr. Harris európai fejlesztési partnerévé váltunk. A SafeSystem rendszert Európában elsőként volt lehetőségünk alkalmazni, és a folyamatos fejlesztések aktív részesei lettünk, hogy a magyarországi páciensek is a világ vezető technológiáit élvezhessék.

Az elmúlt években szoros szakmai együttműködést alakítottunk ki Európa egyik vezető hajtranszplantációs klinikájával a HDC Trichology Centre-rel. A szakmai stábok rendszeresen találkoznak, hogy megosszák a klinikai tapasztalataikat, kutatási eredményeket. Az együttműködés mindkét fél számára hasznos szakmai fejlődést biztosít, és az elért eredmények folyamatosan visszagazolják a közös munka és a legmodernebb SafeSystem-FUE2 metódus hatékonyságát.

Plasztikai sebész, hajplasztika egyik apostola, PUCRS Egyetem docense, ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery) vendégprofesszora, brazíliai magánklinika vezetője.
Nagy megtiszteltés számunkra, hogy Uebel professzornál több alkalommal volt lehetőségünk szakmai eszmecseréket folytatnunk, és a megbeszélésekből mára gyümölcsöző együttműködés alakult ki: rendszeresen megosztjuk egymással klinikai tapasztalatainkat, fejlesztéseinket.

"Nagyon fontosnak tartom, hogy a fodrászaim hollisztikusan tekintsenek a vendégek hajára. Kollégáimmal nagyon odafigyelünk a haj megtartására, ápolására, és legjobb tudásunk szerint igyekszünk tanácsokkal ellátni vendégeinket, odafigyelni rájuk.
Évek óta figyelemmel kísérem a hajhullás és kopaszodás elleni harc evolúcióját, és folyamatosan képzem a Hajas szalonok munkatársait is.

A follikuláris egységenkénti átültetéssel, és annak legmodernebb SafeSystem-FUE2 módszerével számos vendégünknél tapasztaltam a komoly eredményeket, melyek meggyőztek az eljárás magas színvonaláról. Köszönöm a Hairhungary munkatársainak, hogy a vendégeink érdekében tett erőfeszítéseinkhez szakértő segítséget, és valódi megoldásokat nyújtanak."

Borbélyszalonként a férfias hagyományokat visszük tovább, a teljes arcszőrzettel és a hajjal, annak szakszerű ápolásával, a divatos megjelenéssel tesszük teljessé a mindennapokat. A hajhullás kezelésére, a kopaszodás okozta problémára borbélyszemmel is nagyon jó, hosszan tartó, végleges megoldásokat látunk a HairHungary Klinikán. Örömmel ajánljuk vendégeinknek, hiszen egy jól ápolt, fiatalosabb, dúsabb haj az önbizalmat is növeli. Üzletünkben magas színvonalú és szakszerű haj- és szakállápolást kínálunk minőségi alapanyagokkal akár beültetés előtt, akár a haj-, vagy szakállbeültetés után.

TOP