Jelentkezzen ingyenes konzultációra!

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra a HairHungary Hajklinika szakértőivel!Garantáljuk, hogy adatait titkosan kezeljük, második fél számára nem adjuk ki! Kérésre adatait töröljük! Elfogadom az adatkezelési elveket.

HASZNÁLJA KI A NYARAT!

Kedvezményes hajbeültetés a HairHungary Hajbeültetés Klinikán.

 Amennyiben szeptember 1-ig konzultációra jelentkezik, illetve a kiválasztott műtéti időpontot szeptember 1-ig foglalóval megerősíti, valamint a hajbeültetés december 31-ig megtörténik, úgy rendkívül kedvező áron, mindössze 0,59 Euro/hajszál* áron végezzük el a hajbeültetést.

*Az Áfa törvény 85.§ c) pontja értelmében, a nem kifejezetten gyógyító jellegű plasztikai sebészeti beavatkozások és műtétek után forgalmi adót (ÁFA) kell felszámítani.

Miért hajszálban állapítjuk meg a műtéti árat?

Minden páciens más-más eset, mások az igények, mások a lehetőségek. Felelősséggel nem állapítható meg óradíj, napidíj, vagy csomagár. Az ingyenes konzultáción felmérjük a donorterületet, a kinyerhető graftok számát, az előzetes hajszál/graft arányt, felmérjük az igényeket, majd megállapítjuk a szükséges hajszálszámot.

Természetes eredmény

Az eredmény 100%-ban természetes hatást kelt. Minden egyes hajszál megfelelő szögben, mélységben és sűrűségben kerül beültetésre. Az általunk használt műtéti protokollok biztosítják a jelenleg elérhető legmagasabb esztétikai minőséget. A műtéti eredmények tovább javíthatók PRP (Platelet Reach Plasma) kezelésekkel, amit minden egyes páciensünknek javaslunk. Ne felejtse! A beültetett hajszálak egy életre szólnak!

Miért érdemes a HairHungary Hajklinikát választani?

  • Hajbeültetés a legmodernebb technológiával

  • Egyedülálló műtéti rendszerünknek köszönhetően a páciensek gyors regenerálódást és gyógyulást tapasztalnak.

  • Személyre szabott kezelési terv és folyamatos kapcsolattartás

  • Rugalmas fizetési lehetőségek

  • Eszközeink, technikáink és a szigorú műtéti protokollok alkalmazásával az eredmény mindig teljesen természetes.

Profik, akik minket választottak

Előtte-utána képek

Érdekli a kedvezményes hajbeültetés?

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra a HairHungary hajklinika szakértőivel!

TOP