Jelentkezzen ingyenes konzultációra!

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra a HairHungary Hajklinika szakértőivel!Garantáljuk, hogy adatait titkosan kezeljük, második fél számára nem adjuk ki! Kérésre adatait töröljük! Elfogadom az adatkezelési elveket.

Felhasználási feltételek

A Hair-Aesthetic Clinic Egészségügyi Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Hairhungary, Székhely: 2500 Esztergom, Juliánus Barát u. 23., telephely: 1026 Budapest, Pasaréti út 22., Adószám: 24646510-2-11, Cégjegyzékszám: 11-09-021898),  Hairhungary.hu honlapjára (továbbiakban: Honlap) való belépéssel az alábbi feltételeket Ön, mint felhasználó tudomásul veszi, elfogadja és vállalja ezek betartását. Amennyiben nem ért egyet a jelen elvekkel, kérjük, ne használja ezt a Honlapot!

A Honlap tartalmára vonatkozó felhasználói jogosultságok az alábbiak:

A Honlap szerzői jogvédelem alatt áll, így annak vagy bármely részének jogosulatlan felhasználása a szerzői jog megsértésének minősül. A Honlap tartalmának egészét, illetve annak jelentős részét érintő kimásolásnak, illetve újrahasznosításnak számító, jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetlenül vagy közvetve szolgáló felhasználási cselekmények kizárólag a Hairhungary hozzájárulásával végezhetőek. A Honlap tartalmának jelentéktelen része is kizárólag akkor másolható ki, illetve hasznosítható újra ismételten és rendszeresen a Hairhungary külön hozzájárulása nélkül, ha az nem sérti a Hairhungary jogos érdekeit, illetve nem sérelmes az adatbázis rendes felhasználására. Kimásolásnak minősül a honlaptartalom egészének vagy részének bármilyen módon és eszközzel történő sokszorosítása másolatkészítés útján. Újrahasznosításnak minősül a honlaptartalom egészének vagy jelentős részének terjesztése, illetve a nyilvánosság számára hozzáférhetővé tétele bármely eszközzel vagy módon.

Tilos a Honlap tartalmát illegális, valamint a Hairhungary jó hírnevét vagy üzleti érdekeit sértő célra felhasználni. Tilos a Honlap bármely részére a Hairhungary előzetes írásbeli engedélye nélkül linkeket építeni, vagy azt kerettechnika alkalmazásával saját weboldal részeként megjeleníteni, továbbá a saját oldalon a Hairhungary honlapját linkként megjeleníteni, annak tartalmát a forrás megjelölése nélkül felhasználni, illetve másik weboldalon megjeleníteni.

Felelősségkizárás:

A Hairhungary törekszik arra, hogy a Honlap tartalmát képező adatok, információk valósak, pontosak, teljesek és időszerűek legyenek, a Honlaphoz való hozzáférés pedig folyamatos és zavartalan legyen, ezeket azonban a Hairhungary nem szavatolja, és azokért semmilyen felelősséget nem vállal. A Hairhungary kifejezetten kizárja felelősségét a Honlap tartalmát képező, harmadik személyek által történő információszolgáltatás késedelméért, pontatlanságáért, hibájáért. A Hairhungary a Honlap tartalmát képező adatok, információk felhasználásából eredő bármilyen károkért kizárja mindennemű felelősségét.

A Honlapon található, más weboldalakra mutató linkek kizárólag tájékoztatási célt szolgálnak, a Hairhungary azok tartalmának előállításában, semmilyen formában nem működik közre, azok tartalmáért, valamint annak felhasználásából eredő bármilyen kárért kizárja a felelősségét.

TOP