Jelentkezzen ingyenes konzultációra!

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra a HairHungary Hajklinika szakértőivel!Garantáljuk, hogy adatait titkosan kezeljük, második fél számára nem adjuk ki! Kérésre adatait töröljük! Elfogadom az adatkezelési elveket.

HAJÁPOLÁS

A Hairhungary Klinika, szakmai protokolljának megfelelően kezdeti stádiumban lévő hajhullás, kopaszodás esetében, hajbeültetési műtét után, illetve fiatalkori hajmegőrzésre kizárólag természetes összetevőket tartalmazó külső készítményeket javasol. A FolliOne termékeket időpont egyeztetés után keresse személyesen a HairHungary Klinikán (1026 Budapest, Pasaréti út 22.) vagy vásároljon online a FolliOne webáruházában!

FolliOne termékek hajhullás ellen

  • A klinika orvosainak segítségével kifejlesztett külső hajszeszek között megtalálható a minoxidil alternatívájaként javallott extra erős hajszesz, a kifiejezetten női hajhullásra alkalmazható hajnövekedés serkentő formula, valamint a fiatalok számára javasolt DHT fejbőr terápia.
  • A külsőleg alkalmazható hajszeszek mellett a narancs ízű Follione Liquid italkoncentrátum étrendkiegészítőként javasolt, mely az összes fontos tápanyagot tartalmazza, amely a hajszálaink növekedését serkenti.
  • A FolliOne termékek között megtalálható az általános hajhullás elleni sampon, melynek speciálisan kiválasztott összetevőinek kombinációja kellően erős hatású, hogy ösztönözze az új haj növekedését, de elég gyengéd ahhoz, hogy ne okozzon további károkat és fejbőr irritációt.
  • Hajbeültetésen átesett páciensekre is gondoltak a klinika orvosai, mivel az alopecia és DHT okozta hajhulláson felül a műtét okozta sokk is csökkentheti a hajtömeget, mely mellékhatással a FolliOne hajbeültetés utáni sampon és kondicionáló sikerrel veszi fel a harcot.

Érdeklődik szolgáltatásaink iránt?

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra a HairHungary hajklinika szakértőivel!

TOP