Jelentkezzen ingyenes konzultációra!

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra a HairHungary Hajklinika szakértőivel!Garantáljuk, hogy adatait titkosan kezeljük, második fél számára nem adjuk ki! Kérésre adatait töröljük! Elfogadom az adatkezelési elveket.

HAJÁTÜLTETÉS KONZULTÁCIÓ

A hajbeültetésnél a legkiválóbb, legmagasabb színvonal elérésére törekszünk, elsődleges szempont a minőség.

A hajbeültetési eljárást minden esetben megelőzi egy konzultáció, aminek keretében belül egy alapos kivizsgálás kezdődik. Először megvizsgáljuk a hajvesztés okát, kiterjedését és ütemét - kizárva minden visszafordítható okot. Ezután felmérjük a donorterületet, az anatómiai jellemzőket; többek között a bőr jellemzőit, a haj vastagságát. A fejbőr több pontján való vizsgálat a lehető legpontosabb képet adja a tökéletes esztétikai eredmény eléréséhez. Tájékozódunk a páciens kórelőzményéről, tisztázzuk az elvárásait, majd bemutatjuk az eljárást.

Az igényeket és a lehetőségeket figyelembe véve, a pácienssel mindent egyeztetve készítjük el a beavatkozás pontos, személyre szabott tervét, amit minden részletre kiterjedően ismertetünk vele.

Természetesen a felmerülő kérdésekre is bármikor szívesen válaszolunk. Ha például a páciens egy speciális, a saját esetleges korábbi hajjellegzetességet szeretné visszanyerni – ilyen lehet például egy forgó vagy egyedi dőlésszög -, megtaláljuk a megoldást. Sokat segíthet, ha már a konzultációra elhoz magával olyan fényképeket, amiken jól kivehető a korábbi hajkoronája.

Hajátültetés előtt minden esetben nagy figyelmet szentelünk a megfelelő kivizsgálásnak.

Érdekli a szolgáltatásunk?

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra a HairHungary hajklinika szakértőivel!

TOP