Jelentkezzen ingyenes konzultációra!

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra a HairHungary Hajklinika szakértőivel!Garantáljuk, hogy adatait titkosan kezeljük, második fél számára nem adjuk ki! Kérésre adatait töröljük! Elfogadom az adatkezelési elveket.

MŰTÉT UTÁN

Minden beavatkozás után – legyen bármiről is szó – kell számolnunk gyógyulási idővel. De mikor és hogyan kezdhetünk el foglalkozni a beültetett hajszálakkal?

A hajátültetést követő első két hétben vágásra még teljesen felesleges – és persze nem is ajánlatos – gondolnunk. Ezután nyugodtan rövidíthetjük a hajzatot, de csak és kizárólag olyan eszközzel, ami nem tépi a hajszálakat - tehát hajvágógépet például semmi esetre se használjunk! A hajbeültetést követően először az elmondottak alapján kell kezelnünk a beültetett területeket, majd később már foglalkozhatunk hajmosás keretein belül az utókezeléssel is. A FolliOne termékcsalád beültetés utánra kifejlesztett samponját és kondicionálóját már egy hét elteltével lehet használni, majd egy hónappal a műtét után elkezdhetjük alkalmazni a hajszeszt, illetve a hajhullás elleni sampont is.

A hajbeültetésen átesett frizurát természetesen elkezdhetjük aztán növeszteni, ha hosszabb hajat szeretnénk, de erre érdemes 4-6 hónapot várni, hogy kicsit sűrűsödjön a beültetett rész. Általában elmondható azonban, hogy dúsabb frizurával már a legtöbben szeretik a rövidebb hajzatot választani, hiszen már nem lesz szükség a kopasz felületek eltakarása az eddigi, ehhez hosszabb tincseket felhasználó módszerekkel.

Bízza szakértőre a hajvágást és a borotválást

A szakállbeültetés után szintén kell némi idő ahhoz, hogy újra vágni kezdhessük arcszőrzetünket, de ez egyáltalán nem számottevő, hiszen már egy hét elteltével trimmelhetjük szakállunkat. Fontos azonban megjegyezni, hogy csak és kizárólag olyan eszközöket használhatunk ehhez, melyek kicsit sem tépik a szőrzetet. Ez vonatkozik a borotválkozásra is, amit a műtét utáni második hétben már szintén elkezdhetünk.

A legprecíziósabb eszközök és hozzáértő kezek tekintetében akkor tesszük a legjobbat, ha szakemberekre bízzuk a borbélykodást. Mind a hajvágás, mind pedig a borotválás terén gyakorlott és rutinos munkát garantál a budapesti Black Sheep Barber Shop, ahol nem kell félnünk attól, hogy újonnan beültetett szőrzetünknek baja eshet.

Érdeklődik szolgáltatásaink iránt?

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra a HairHungary hajklinika szakértőivel!

TOP