Jelentkezzen ingyenes konzultációra!

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra a HairHungary Hajklinika szakértőivel!Garantáljuk, hogy adatait titkosan kezeljük, második fél számára nem adjuk ki! Kérésre adatait töröljük! Elfogadom az adatkezelési elveket.

HOGYAN VÁLASSZAK KLINIKÁT?

Mi alapján érdemes kiválasztani a hajbeültetésre legalkalmasabb klinikát?
8 szempont, amit érdemes végiggondolnia, mielőtt meghozza a döntést!

01

Nyugodt lelkiismerettel rá merem bízni magam a hajátültetést végző klinika szakembereire?

Az orvos-páciens kapcsolat az alapja a sikeres eredménynek. Klinikánk fontosnak tartja, hogy az orvos és a páciens közötti kommunikáció bizalmon alapuljon, és Ön választ kapjon minden kérdésére. Fontos a személyes, hosszú távú kontaktus a szakorvossal, illetve a teljes hajplasztikai csapattal, így a későbbiekben is nyomon tudjuk követni, ahogy haja újranő a kopasz vagy megritkult területen.
02

Megfelelően kezelnek az adott klinikán?

Fontos, hogy az orvos megfelelő időt töltsön Önnel, bizonyítsa hozzáértését, és ne sürgesse Önt abba az irányba, hogy elhamarkodott döntést hozzon! Az Ön hajáról, elképzeléséről van szó, mi csak a megoldási lehetőségeket vázoljuk fel, a döntést Ön hozza meg. Kezelje a helyén azokat a klinikákat, ahol nem orvosok konzultálnak és rendkívül alacsony összeget, időt, munkát jelölnek meg hajátültetésére vonatkozóan és a mihamarabbi műtéti időpont foglalását kérik Öntől! Óvakodjon azoktól a klinikáktól, ahol a konzultáció során nincs módja megfelelő időt töltenie a szakorvossal! A konzultáció és a műtéti tervezés érdemi részét csak és kizárólag szakorvos végezheti!
03

Mi történik, ha a kopaszodás folytatódik?

Fontos a klinikán történő kritikus vizsgálat és az, hogy Önt pontosan tájékoztassák! Még a legjobban kidolgozott tervekbe is csúszhat hiba, kérdés, hogy van-e az adott klinikának megfelelő alternatívája arra az esetre, ha a kopaszodás ismert vagy ismeretlen okból folytatódik? Kérdezze meg mindenképp, hogy milyen garanciális feltételek vonatkoznak a műtétére vonatkozóan. Klinikánkon a kopaszodás további mértékét is felmérjük, és teljes körűen tájékoztatjuk az érdeklődőt, hogy nyugodtan vághasson bele hajkoronája visszaszerzésébe!
04

Mit mondanak a páciensek?

Az egyes klinikák igazi pácienseinek véleménye ténylegesen fontos, természetesen szavahihetőbb, mint a klinika saját reklámja. Amennyiben van vendégkönyv, úgy kérje el nyugodtan a konzultáció során! Amennyiben a klinika páciensei nyilvánosan nyilatkoznak, lehetőség nyílik arra is, hogy választ kapjon kérdéseire. Számos blog oldalon olvashat arról, hogy vajon a páciens újra belevágna-e a beavatkozásba? Fájdalmas volt-e a műtét? Miért az adott orvost, klinikát választotta? Vajon természetes eredményt hozott-e a hajbeültetés?
05

Orvosi egyetemre járt az orvos, de vajon tud esztétikailag tervezni?

A hajbeültetésnek hosszú távú hatása van, ezért egy rosszul elvégzett hajbeültetés rosszabb, mintha nem is érintették volna a haját. A műtétet végző szakorvosnak rá kell hangolódnia az adott bőr és haj tulajdonságaira, hogy teljes átéléssel, már-már művészi szintre emelve tudja megalkotni, amit a természet egyszer már megtett és garantálja, hogy teljesen természetes eredmény születik. Fontos a hajszín, hajvastagság, tüszőméret, a bőr általános állapota, a páciens életmódja, kora, neme. Tökéletes eredményt csakis mindezek figyelembevételével érhet el az operáló orvos, ezért is fontos, hogy már a konzultációtól kezdve a szakember legyen az, aki megtervezi és kivitelezi hajbeültetését!
06

Milyen szakképesitésekkel rendelkezik és mióta végzi a hajplasztikai műtéteket a csapat?

Meggyőződésünk, hogy a legszebb eredmények akkor születnek, ha egy olyan orvosokból álló csoportra bízza rá magát, amely 100 százalékosan tisztában van a haj élettanával, sérülékenységével és minden kérdésére precízen kapja meg a választ. Fontos, hogy a klinika csapata naprakész legyen és rendelkezzen olyan szakmai tapasztalattal és háttérrel, melyet külföldi partnerektől és a hajátültetés szaktekintélyeitől szerzett meg, bárhol is legyenek a világban. Klinikánk szakorvosainak elismertségét Dr. James Harris az amerikai HSC-Colorado vezető orvosa igazolja, aki a világ egyik legnagyobb szaktekintélye a hajplasztika területén.
07

Mik a klinika igazolásai?

A vezető szakorvos milyen igazolásokkal rendelkezik és milyen tényleges eredményeket tud felmutatni? Van-e képesítése a FUE és a SafeSystem-FUE beavatkozást végezni?
08

Rendelkezik-e az egészségügyi épület megfelelő biztonsági felszereltséggel?

Mint minden sebészeti beavatkozás, a hajbeültetés is jár potenciális veszéllyel. Nagyon ritkán, de előfordulhatnak hirtelen szövődmények. Magyarországon klinikánkon egyedülállóan a plasztikai sebészek mellett teljes körű sürgősségi ellátás üzemel, hogy a legnagyobb biztonságban végezzük el hajvisszaállító műtétjét! A műtét során Ön biztosítva van, hisz a klinikának rendelkeznie kell saját egészségügyi felelősségbiztosítással.

Érdeklődik szolgáltatásaink iránt?

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra a HairHungary hajklinika szakértőivel!

TOP