Jelentkezzen ingyenes konzultációra!

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra a HairHungary Hajklinika szakértőivel!Garantáljuk, hogy adatait titkosan kezeljük, második fél számára nem adjuk ki! Kérésre adatait töröljük! Elfogadom az adatkezelési elveket.

Szakállbeültetés

A hiányos arcszőrzet sem jelenthet akadályt! Szakállbeültetés segítségével bárki dús szakállt növeszthet!

A szakáll beültetés technikai felkészültséget, állóképességet és precíz tervezést igényel. A HairHungary Hajklinika csapata komoly rutinnal rendelkezik, így a beavatkozásokat akár 4-6 óra alatt is el tudjuk végezni, a páciens kényelmi igényeit is figyelembe véve, a lehető legjobb eredményt garantálva.
Szakállbeültetés során a hajbeültetésekhez is használt SafeSystem-FUE módszerrel, fájdalommentesen vesszük ki a megfelelő graftokat és ültetjük át a kívánt területre. Az apró, pénzérményi hiányok pótlását általában a nyaki részen található szőrszálakkal biztosítani tudjuk, teljes arcszőrzet felépítése, vagy az orcákon lévő nagyobb kiterjedésű hiányok pótlása a tarkó területéről kinyert hajszálakkal történik.

Mennyi hajszál szükséges a szakállbeültetéshez?

  • Kisebb hiányok pótlására akár már 200 graft is elegendő az áll alatti szakállból.
  • Pajesz korrekciójára is elegendő lehet oldalanként 200 graft, amennyiben ezt hajszálból végezzük, úgy 200-200 hajszál.
  • Orcánként két szimmetrikus, nagyobb terület beültetésére oldalanként 500-500 graftra van szükség. Ebben az esetben az áll alól kinyerhető mennyiségű szakáll szőrzet nem elegendő, így azokat hajszálakkal vegyítve ültetjük az orcák területére.
  • Teljes szakáll felépítésére nagyrészt hajból kerül sor, ez 2000-3000 hajszálat is jelenthet az orcák nagysága és a kívánt szakállvonal függvényében.

A kisebb beavatkozásoknál szakállbeültetés egységára 300.000 Ft + ÁFA, amely az 500 hajszál alatti beültetések esetén érvényes. Amennyiben nagyobb beavatkozást végzünk, úgy egyénileg testreszabott árazást alkalmazzuk, ha pedig szakállból szakállba ültetünk, úgy a szakáll szálakat egységesen 400 Ft+ÁFA áron számoljuk el.

Érdekli a szakállbeültetés?

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra a HairHungary hajklinika szakértőivel!

TOP